bablyk Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Εχω Vista και τελευταία αντιμετωπίζω πρόβλημα με την αδρανοποίηση. Επιλέγω την ως άνω λειτουργία, η οθόνη σβήνει αλλά δεν απενεργοποιείται ο Η/Υ... Τι λέει η επιστήμη για το παραπάνω πρόβλημα; (Πιθανώς το πρόβλημα να οφείλεται σε λογισμικό που εγκατέστησα αλλά πως αντιμετωπίζεται χωρίς να κάνω απεγκατάσταση του; )
Antwni Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Επιλέγω την ως άνω λειτουργία, η οθόνη σβήνει αλλά δεν απενεργοποιείται ο Η/Υ.. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ!! Εάν πας στην ''Προφύλαξη Οθόνης'' στην ''Αλλαγή ρυθμίσεων της Ενέργειας''(από κάτω) και πατήσεις αριστερά στο ''Επιλογή χρόνου απενεργοποίησης της οθόνης'' και από εκεί πειράξεις την ρύθμιση πάλι το ίδιο σου κάνει εε??Γιατί και σε εμένα παρόλο που το έχω βάλει να κλείνει ο υπολογιστής σε 20 λεπτά πχ δεν κλείνει :cry: Δεν ξέρω πως λύνεται αυτό!!:rolleyes:
bablyk Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Κοίταξε, αν δεν κάνω λάθος το πρόβλημα εμφανίστηκε από τη στιγμή που εγκατέστησα λογισμικό VPN (συγκεκριμένα το OpenVPN). Έχεις επίσης κάτι σχετικό;
Antwni Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Όχι εγώ δεν έχω εγκαταστήσει αυτό το πρόγραμμα!!Δηλαδή αν το απεγκαταστήσεις κάνεις κανονικά απεγκατάσταση??
bablyk Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Αν δεν τρέχει το εν λόγω λογισμικό δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν ξέρω όμως αν αυτό είναι τυχαίο ή πραγματικά συσχετίζονται τα δυο γεγονότα.
bablyk Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 ανακάλυψα ότι το ίδιο πρόβλημα υπάρχει ακόμα και στην περίπτωση που επιλέγω αναστολή λειτουργίας. Πιθανολογώ ότι μάλλον κάποια εργασία δεν τερματίζεται και ο Η/Υ παραμένει ανοικτός. Κάποια γνώμη-λύση απο ειδήμονα θα ήταν ευπρόσδεκτη
Antwni Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Μα αυτό δεν σου είπα και εγώ από πάνω??? {Και ποια η διαφορά ανάμεσα στην αναστολή λειτουργείας και στην αδρανοποίηση??:p} Μήπως ευθύνεται και για αυτό το πρόγραμμα που αναφέρεις??:rolleyes:
bablyk Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Μετά από αλλαγή antivirus (απο NOD32 πήγα σε Avira) και απεγκατάσταση διαφόρων εφαρμογών το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει...
frenzy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δώσε σε command prompt >powercfg -devicequery wake_armed και >powercfg -a To πρώτο σου δείχνει ποιές συσκευές "ξυπνάνε" και το δεύτερο ποια states μπορείς να χρησιμοποιήσεις
-TheFake- Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Η το πολυ πολυ κανε ενα restore στην ημερομηνια που ηταν ΟΚ το πισι και δεν ειχε προβληματα με την αδρανοποιηση.
bablyk Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δώσε σε command prompt >powercfg -devicequery wake_armed και >powercfg -a To πρώτο σου δείχνει ποιές συσκευές "ξυπνάνε" και το δεύτερο ποια states μπορείς να χρησιμοποιήσεις Πραγματικά βρέθηκε συσκευή (modem) η οποία δημιουργούσε πρόβλημα και την απενεργοποίησα. Το πρόβλημα μειώθηκε σημαντικά αλλά και πάλι δεν εξαφανίστηκε! Δηλαδή υπάρχουν περιπτώσεις (πολύ πιο σπάνιες όμως) στις οποίες δεν απενεργοποιείται ο κομπιούτορας. Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.