Προς το περιεχόμενο

τι γινετε με το net framework?

yincyun

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον. εγκατέστησα το nero 9 στον υπολογηστή μου. αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. όταν τρέχω ένα αρχείο μου βγάζει σφάλμα σχετικό με το net framework. ζητάει έκδοση 3 ή μεγαλύτερη. κατέβασα απο ιντερνετ καφέ ( δεν εχω στο σπίτι ) την 3,5 αλλά ζητάει σύνδεση στο ιντερνετ για λήψη. Η ερώτηση: γίνεται να εγκαταστήσω απευθείας το πρόγραμμα χωρίς σύνδεση στο ιντερνετ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά...

ΥΣ: το net framework που χρειάζεται και τι είδος πρόγραμμα ειναι??

Δημοσ.

Αυτό που κατέβασες είναι ο μικρός installer, που τραβάει στη συνέχεια τα απαραίτητα αρχεία από το διαδίκτυο. Στην ίδια σελίδα, υπάρχει λίγο πιο κάτω και link για τον πλήρη offline instaler:

Full Redistributable Package

To download the full redistributable package, rather than the bootstrapper, click on the link below to start the download:

.NET Framework 3.5 full package

ΥΓ: Το .NET Framework δεν είναι ένα αυτόνομο πρόγραμμα, αλλά παρέχει το απαραίτητο περιβάλλον για την εκτέλεση εφαρμογών τύπου .NET.

Δημοσ.

Πώς να το εγκαταστήσεις χωρίς σύνδεση στο Internet; Από κάπου πρέπει να το κατεβάσεις πρώτα. Εκτός αν κάποιος φίλος σου το έχει ήδη κατεβάσει και σου το δώσει σε CD. Άλλος τρόπος....τι να σου πω....

Το Net.framework είναι μια εφαρμογή που αναπτύσσει η Microsoft και που σκοπό έχει να κάνει τα Windows και τα διάφορα προγράμματα που περνάμε στον υπολογιστή μας, συνεργάσιμα μεταξύ τους, ώστε να εκλείψουν οι διάφορες δυσλειτουργίες που κατά καιρούς παρουσιάζονται μεταξύ Windows και τρίτων (βλέπε Nero). Είναι απαραίτητο πλέον να είναι εγκατεστημένο για να δουλέψουν διάφορα προγράμματα, εφαρμογές, ακόμα και η περιήγηση σε "προηγμένες" ιστοσελίδες, που διαφορετικά εμφανίζουν προβλήματα, πολλές φορές αξεπέραστα. Είναι μάλλον μια κάπως "σοφιστικέ", δημιουργία, απαραίτητη όμως σε ένα πλήθος εφαρμογών, προκειμένου να λειτουργήσουν απρόσκοπτα.

Εν πάση περιπτώσει...αν τρέχεις ελληνικά XP (μιας και δεν αναφέρεις το λειτουργικό σου), μπορείς να τα πάρεις από εδώ. Αν πάλι, έχεις άλλα Windows, κάνε μια αναζήτηση στις γνωστές μηχανές, περιγράφοντας την αίτησή σου ως "net.framework 3 for....", όπου οι τελίτσες το συγκεκριμένο λειτουργικό που τρέχεις.

Δημοσ.

Επειδή το έχω εγκαταστήσει το Net Framework 3.5 (το πλήρες πακέτο), να ξέρεις ότι κάπου στην πορεία συνδέεται πάλι στο internet για να κατεβάσει κι άλλα αρχεία.

Αν δεν θέλεις να μπεις σε τέτοια φασαρία, μια χαρά είναι και το nero 8 δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια ανάγκη για το 9.

Καλές οι αναβαθμίσεις αλλά να γίνονται όταν υπάρχει λόγος, μερικές φορές προκαλούν προβλήματα παρά τα λύνουν, όπως στην περίπτωσή σου.

Δημοσ.

το nero 6 συμφωνώ πάρα πολύ καλό και πρακτικό. επειδή όμως ψάχνω για πολύ καιρό codecs για το windows media player ώστε να αναπαράγω όλα τα αρχεία με ένα πρόγραμμα και δεν βρίσκω κατι σχετικό αποφάσισα να βάλω το nero 9 που έχει αρκετά codecs για τα περισσότερα αρχεία. εαν υπάρχει κάποιος που ξέρει ένα αξιόπιστο πακέτο με codecs ας μου το πει θα είμαι υπόχρεος.

ΥΣ: το λειτουργικό είναι xp prof sp3 gr για το φίλο που ρωτάει.

Δημοσ.

Σωστός ο million voices.

Το klite νομίζω είναι το πιο πλήρες πακέτο με codecs που κυκλοφορεί.

Αν έλεγες από την αρχή τι ήθελες να κάνεις δεν θα σε παιδεύαμε με προτάσεις για nero και .net

Δημοσ.
Μηπως να εβαζε το 5 και να πηγαινε και στα windows 98;

Codecs; Τοτε μονο αυτους!!

+10000000000000000000!!!!!

Καθαρα πραματα!!Και εχε και εναν vlc στην ακρη..!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...