kfyros Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Γιατι να βαλει? Θα την στηριξουμε. Σημερα καναμε αιτηση για εταιρικο και μεταφορα 4 γραμμων σε αυτους. 85 ευρω ολα κομπλε τελικη τιμη με απεριοριστα τηλ σε ελλαδα και κατι χωρες εξω συν το ιντερνετ.Για βρες μου αλλου τετοιες τιμες? Ελπίζω να άφησες τουλάχιστον μια γραμμή στον ΟΤΕ... Κι εγώ με τις καλύτερες των προθέσεων πήγα στην On το Νοέμβριο (Νέα Ιωνία), και την περασμένη εβδομάδα επέστρεψα στον πΟΤΕ με την ουρά στα σκέλια . Μεγάλη κοροϊδία οι εναλλακτικοί. Όταν θα προσπαθείς να μιλήσεις μέσα από το VOIP τους σε ώρα αιχμής θα με θυμηθείς.. Ή όταν (χτύπα ξύλο) υπάρξει κάποιο πρόβλημα στη σύνδεση ή βλάβη και φας τη μισή μέρα στα τηλέφωνα και σου λένε για 15-20 μέρες επισκευή!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Όταν θα προσπαθείς να μιλήσεις μέσα από το VOIP τους σε ώρα αιχμής θα με θυμηθείς.. δεν παίζουν όλοι σε VoIP μέχρι τα σπίτια μας...
greekarmy Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 εγω παντως δεν εχω εμπιστοσηνη σε καμια αιτερια ΜΟΝΟ Ο ΟΤΕ ακσηζει και για τησ ληγο τσημπιμενεσ τημες¨ ακσιοπιστια φιλε μου εγω στο internet περση που ειχα προβλημα μεγαλο την ιδια μερα μου εστειλαν τεχνικο να το ελενκσει τορα ειμαι στην forthnet μονο το internet και ειμαι πολυ ευχαρηστιμενος αλα τηλεφονω ποτε δεν θα αλακσω ΟΤΕ=ακσιοπιστια
giorgosa5 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 ετσι μπραβο μεινετε πιστοι στον οτε για να μην πιταρουν και οι εναλλακτικοι, να μπορουμε να κανουμε και εμεις την δουλεια μας φτηνα και ας μην ειναι και αξιοπιστα.
kfyros Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 δεν παίζουν όλοι σε VoIP μέχρι τα σπίτια μας... what do you mean? ετσι μπραβο μεινετε πιστοι στον οτε για να μην πιταρουν και οι εναλλακτικοι,να μπορουμε να κανουμε και εμεις την δουλεια μας φτηνα και ας μην ειναι και αξιοπιστα. Δεν υπάρχει οπαδισμός σε αυτά τα θέματα, αλλά το τόσο τραγικό service της On δεν μπορούσα να το φανταστώ. Τώρα, αν τους σαμποτάρει ο ΟΤΕ είναι δικό τους θέμα πως θα το λύσουν και να προστατέψουν τον πελάτη τους, και όχι δικό μου. εγω παντως δεν εχω εμπιστοσηνη σε καμια αιτερια ΜΟΝΟ Ο ΟΤΕ ακσηζει και για τησ ληγο τσημπιμενεσ τημες¨ ακσιοπιστια φιλε μου εγω στο internet περση που ειχα προβλημα μεγαλο την ιδια μερα μου εστειλαν τεχνικο να το ελενκσει τορα ειμαι στην forthnet μονο το internet και ειμαι πολυ ευχαρηστιμενος αλα τηλεφονω ποτε δεν θα αλακσω ΟΤΕ=ακσιοπιστια Πόνεσε ο εγκέφαλος μου για να διαβάσω αυτό το post. Έλεος.. Όσον αφορά τον ΟΤΕ, τελικά καταλήγω ότι είναι λίγο λιγότερο μλκς από τους άλλους. Επιστρέφοντας στον ΟΤΕ, τα ζώα ενεργοποίησαν την γραμμή σε άλλο ζεύγος από αυτό που ήμουν συνδεμένος πριν !!!!! Το conn-x@work static office premium το έκαναν home dynamic στην OTENET ενώ στον ΟΤΕ το έχουν περασμένο κανονικά (και το sagem που μου στείλανε έγραφε το σωστό πακέτο στα χαρτιά που μου δώσανε). Δηλαδή κατά τη διαδρομή από τον ΟΤΕ προς την ΟΤΕΝΕΤ το πακέτο μεταλλάχθηκε από office static σε home dynamic!!! Και μάλιστα να παίρνεις τηλέφωνο τον ένα και σου λέει να πάρεις τον άλλο γιατί αυτός δεν ξέρει τίποτα. Μπουρδ...... Τουλάχιστον οι μ@λ@κίες τους διορθώνονται σε 2-3 μέρες, αλλά τα νεύρα μας σπάνε σε κάθε περίπτωση με τα γίδια...
disqualified Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Γιατι να βαλει? Θα την στηριξουμε. Σημερα καναμε αιτηση για εταιρικο και μεταφορα 4 γραμμων σε αυτους. 85 ευρω ολα κομπλε τελικη τιμη με απεριοριστα τηλ σε ελλαδα και κατι χωρες εξω συν το ιντερνετ.Για βρες μου αλλου τετοιες τιμες? ισως η χειροτερη επαγγελματικη κινηση που θα μπορουσες να κανεις. Ευχομαι να εισαι τυχερος και να μην σου τυχει καποιο προβλημα ετσι μπραβο μεινετε πιστοι στον οτε για να μην πιταρουν και οι εναλλακτικοι,να μπορουμε να κανουμε και εμεις την δουλεια μας φτηνα και ας μην ειναι και αξιοπιστα. εξαρταται ποια δουλεια θες να κανεις γιατι αν κανεις πραγματικη δουλεια τοτε η αξιοπιστια ειναι αυτο που θα προσεξεις Αν λες τωρα δουλεια να κατεβασεις κανενα τραγουδακι καλος ειναι και ο φτηνος
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 what do you mean? sorry δεν διευκρίνησα το όλοι... εννοώ όλοι οι εναλλακτικοί πάροχοι
engstrongg Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 ρε παιδια δεν ξερω τι λετε αλλα εγω εχω τρομερη σχεση με την on,ειχα 2-3 φορες προβλημα και εκτος το οτι διορθοθηκε αμεσος,με πηρα και την επομενη μερα μην τυχων εγινε κατι επιπροσθετα,,,αυτο διχνη εταιρια που ψαχνη το μελλον και οχι εταιρια που παει να κλειση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα