Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άμεσα ξεκινά η διαδικασία αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της On Telecoms κατά 30 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου η εταιρεία να καλύψει τις υποχρεώσεις της αλλά και να εξυπηρετήσει το επενδυτικό της πρόγραμμα.

Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της On Telecoms, που υπολογίζεται ότι θα ολοκληρωθεί έως το τέλος του επόμενου μήνα, θα καλύψουν οι παλιοί μέτοχοι της εταιρείας, όπως σχεδίαζαν να κάνουν και στο πλαίσιο υλοποίησης της συμφωνίας για την συγχώνευση της με την Ζήνων, σχέδιο που τελικώς ναυάγησε υποχρεώνοντας την On Telecoms να αφήσει προς το παρόν στην άκρη τα σχέδια για είσοδό της στην χρηματιστηριακή αγορά.

Να σημειωθεί ότι ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο για την είσοδο στρατηγικού επενδυτή στην εταιρεία χωρίς όμως να υπάρχουν εξελίξεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Πάντως η δύσκολη οικονομική συγκυρία και η αλλαγή των πλάνων της οδηγεί την On Telecoms και σε αναπροσαρμογή της αναπτυξιακής της στρατηγικής.

Προς την κατεύθυνση αυτή είναι εξαιρετικά πιθανόν να μην υλοποιηθεί η εξαγγελθείσα πρόθεση της εταιρείας να αναλάβει την μετάδοση των αγώνων του Champions League για τα επόμενα τρία χρόνια.

Το κόστος για την μετάδοση των αγώνων το οποίο, παρότι δεν είχε ανακοινωθεί, εκτιμούνταν στα 21 εκατομμύρια ευρώ για όλη την τριετή περίοδο είναι, όπως φαίνεται, το σοβαρότερο πρόβλημα για την υλοποίηση της συγκεκριμένης συμφωνίας, που είχε ανακοινωθεί τον περασμένο Νοέμβριο.

Source.png Πηγή: euro2day.gr

Δημοσ.
Εμ,πού πάει ξυπόλητη στα αγκάθια?Πάει και μου παίρνει η on δικαιώματα champions league...

Ο τολμών νικά... Ετσι σκευτονται οι νικητές... πρέπει να σε θέλει και η τύχη ofc

• Super Moderators
Δημοσ.
Καλά ναι πάει για πάτο ....

έρχεται έρχεται έρχεται...

καλά μην βάζεις και το χέρι σου στην φωτιά :P

εδώ υπάρχουν άλλες με πολύ μικρότερα πελατολόγια που δεν είναι σίγουρο ότι θα πάνε για φούντο...

• Super Moderators
Δημοσ.
Αν τα καταφέρει και τώρα, τότε μπορει να προσφέρει ουσιαστικές υπηρεσίες στο κοινό της...

Captain Obvious strikes back!

τυχεροί στο adslgr...έπεσε ban...

Δημοσ.

Το ξεβράκωμα της UEFA.

Έδωσαν τα δικαιώματα του πιο πετυχημένου προϊόντος τους σε μια "αμφιλεγόμενη" εταιρία για να πάρουν καλύτερη τιμή. Δεν είναι δυνατόν να μην δίνεις στην μισή Ελλάδα την ευκαιρία να βλέπει CL. Τουλάχιστον η ΝΟVA καλύπτει εδαφικά όλη την χώρα και όχι μόνο Αθήνα - Θεσσαλονίκη.

Τώρα θα πάρουν απο την ΟΝ μια ωραιότατη φούσκα. Και φυσικά η NOVA θα πάρει τα δικαιώματα σε πολύ πιο χαμηλή τιμή.

Δημοσ.

Δε νομίζω να φταίει η uefa.Δεν ξέρω κατά πόσο είναι υποχρεωμένη να γνωρίζει τι πληθυσμιακή κάλυψη έχει μια εταιρία,πριν της πουλήσει τα δικαιώματα.Αν είναι έτσι,ούτε στη nova έπρεπε να είχε πουλήσει τα δικαιώματα,αφού δεν έχουν όλοι nova.

Πάντως,αν χάσει τα δικαιώματα η on,δε νομίζω να τα πάρει η nova.

Δημοσ.

Ας μην τα παρει η nova, ας τα παρει τουλαχιστον καποιο που θα περιλαμβανεται στο μπουκετο της Nova, ή ειναι ελευθερο και τα υπολοιπα τα βρισκουμε :-P

Αν εμεναν στην On, τοτε θα ηταν δυσκολα τα πραγματα... (πού να αλλαζεις παροχους, πού να βρεις πειραγμενους αποκωδικοποιητες (αν υπαρχουν τετοια πραγματα...))

Δημοσ.

Γιατι να βαλει? Θα την στηριξουμε. Σημερα καναμε αιτηση για εταιρικο και μεταφορα 4 γραμμων σε αυτους. 85 ευρω ολα κομπλε τελικη τιμη με απεριοριστα τηλ σε ελλαδα και κατι χωρες εξω συν το ιντερνετ.

Για βρες μου αλλου τετοιες τιμες?

• Super Moderators
Δημοσ.
λουκετακι δεν εβαλε αυτη η ετερεια ακομα;

πιστεύω ότι θα το μάθαινες χωρίς να χρειαζόταν να ρωτήσεις :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...