sniper man Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 χαιρεται,εχω ενα μικρο δiκτυο 2 υπολογιστων και θελω να προσθεσω αλλους 2 εχω ενα router για συνδεση 4 υπολογιστων μπορει να γινει με αυτο η θα χρειαστω hub? η συνδεση θα ειναι με crossover καλωδιο και οχι ασυρματο,δεν θελω να δωσω internet αλπως για lan και διαχειρηση αρχειων.
dark_banishing Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Αν κατάλαβα καλά και το router έχει θύρες για άλλα 2 pc τότε φυσικά και μπορείς.
Sorath Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Αφού το router έχει 4 θύρες ethernet, τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να προσθέσεις άλλους 2 υπολογιστές. Και δεν χρειάζεσαι crossover καλώδιο αλλά κανονικό απλό. Το crossover χρειάζεται μόνο όταν συνδέεις κατευθείαν δύο Η/Υ απο την μια κάρτα δικτύου στην άλλη.
sniper man Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 κοιταξτε,τωρα οι 2 υπολογιστες ειναι συνδεδεμενοι με crossoover καλωδιο χωρις να χρησιμοποιω router οταν λες απλο καλωδιο τι εννοεις καλωδιο δικτυου?κανενας υπολογιστης δεν θα εχει internet ηπως αυτο αλλαζει τα δεδομενα?
ilias_t Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Χρειάζεσαι ένα straight UTP cable (όχι cross-over) για κάθε υπολογιστή που θες να συνδέσεις (με μέγιστο 4, αφού τόσες θύρες έχει το router). Με αυτά δε χρειάζεται να συνδέσεις PCs μεταξύ τους, αλλά όλα θα πάνε κατευθείαν πάνω στο router. Με τη συνδεσμολογία αυτή, όοι θα "βλέπουν" το τοπικό δίκτυο και όλοι θα έχουν internet.
sniper man Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 ευχαριστω πολυ ολους τους φιλους παντα μου δινεται λυση σε οτι προβλημα και αν εχω
sniper man Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 γιαν μην ανοιξω νεο θεμα ενας φιλος εχει εναν σταθερο και ενα laptop εχει adsl connex στον σταθερο και με wi-fi εχει και στο laptop,πως γινεται να συνδεθουν ετσι ωστε και το laptop να εχει internet και να μπορει να διακινει αρχεια και στους δυο υπολογιστες,το router εχει 4 θυρες να το κανει με απλο καλωδιο δικτυου η με crossover?
dark_banishing Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Καλά αφού το router έχει wifi δεν έχει ήδη δίκτυο ;
geioannou Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 μαλλον εννοει οτι εχουν ολοι προσβαση στο web αλλα δεν υπαρχει επικοινωνια μεταξυ το μηχανηματων. θα πρεπει να τρεξεις τον οδηγω ρυθμισης δικτυου απο το λειτουργικο σου.να μπορεσει δηλαδη να "δει" το ενα μηχανημα το αλλο
sniper man Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 ναι αυτο εννοω ναι μεν και οι δυο εχουν internet αλλα θελει να εχει και εποικινωνια μεταξυ των υπολογιστων του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.