Προς το περιεχόμενο

600w τροφοδοτικο ειναι ενταξει??

juiblex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
μην κανεις καμια μ@λ@κια και πας για καινουργιο τροφοδοτικο....ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΜΕΝΟΣ.

ελεος...εγω ειμαι με ενα 600αρι noname και δεν εχω κανενα προβλημα

μπορειτε οσο 8ελετε να κραξετε τα noname τροφοδοτικα για τουσ δικουσ σας λογους αλλα εγω στο τελευταιο pc φοραγε επανω noname τροφοδοτικο 450w και ποτε μου δεν ειχα κανενα προβλημα + οτι ειχα και μια καρτα γραφικων (HD4830) ...και τωρα που συν8εσα μονος μου pc,noname εχω παλι...(εκτος αν η ATX ειναι απτις καλυτερες φιρμες στη κατηγορια των τροφοδοτικων και εγω δεν το ξερα! :P)

δεν το εκανα απο θεμα τσικουνιας αλλα μου φενονται πεταμενα λεφτα για τα τροφοδοτικα...εκτος αν το υπολοιπο pc εχει μεγαλες απαιτισεις(2 καρτες,sli,cf)...τοτε +φωνω για την αγορα ενος επωνυμου και αξιοπιστου τροφοδοτικου.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=303181

άντε πέστο και στον συγκεκριμένο χρήστη για τα noname... :o

Δημοσ.

φίλοι μου ούτε εγώ κακίζω τα noname αλλα να ξέρεις και τι αγοράζεις. να ξέρεις ότι αγοράζεις ένα μέτριο τροφοδοτικό

με μέτρια ποιότητα κατασκευής. οποτε είναι λόττο αν σου κάτσει μια στραβή και τα τινάξει. η αν είσαι πολύ "τυχερός"

και απλά δίνει λάθος τάσεις και προσπαθείς να βρείς γιατί το pc "τρελάθηκε" ξαφνικά!

επίσης με τα noname ίσως έχεις και χειρότερο efficiency, δηλαδή τρώει πολύ ρεύμα στην μετατροπή του AC σε DC.

Δημοσ.

Προσωπικά είσαι υπέρ καλυμμένος δεν χρειάζεται να αλλάξεις τροφοδοτικό ακόμα και να τοποθετήσεις και άλλα <<τόσα>>

Όσο για ανώνυμα τροφοδοτικά - πλην όλα κατασκευάζονται από κάποιον -όλα έχουν τις ίδιες προδιαγραφές ( υποχρεωτικό ) η διάφορα είναι στις μέγιστη ζήτηση – κατανάλωση - ρεύματος από σύστημα έχουμε υπέρ θέρμανση

Εάν κοιτάξεις όλα γράφουν για max παροχή , θερμοκρασίες δεν δίνουν σε max κατανάλωση

Τώρα για τα υλικά που χρησιμοποιούν κατά 90 % είναι ίδια αφού και ο σχεδιασμός είναι ίδιος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...