Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή συμβολαίου Cosmote

xarmanis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας πήγα σήμερα στον Γερμανό για να πληρώσω την σύνδεση του κινητού μου και να αλλάξω το συμβόλαιο . Η Απορία μου είμαι η εξής : Έχω 180 λεπτά κάθε μήνα και η περίοδος χρήσης είναι 23 με 24 κάθε μήνα :Απο σήμερα τα έκανα 60 λεπτά και Αυτός μου είπε ότι ισχύει απο σήμερα, εγώ έχω μιλήσει 3 ώρες όταν λέει ότι ισχύει σήμερα δλδ απο σήμερα δικαιούμαι 2 ώρες δλδ θα μου χρεώσει την μία ώρα επιπλέον μέχρι αύριο που μηδενίζουν οι ώρες ?

Δημοσ.

ψιλό ζαλίστηκα έτσι όπως το γράφεις...

αν κατάλαβα καλά ρωτάς αν θα χρεωθείς για τις 2 από τις 3 ώρες που μίλησες γιατί έκανες αλλαγή το συμβόλαιο σε 1 ώρα, σωστά;

νομίζω όχι... γιατί έτσι και αλλιώς ο λογαριασμός αυτού του μήνα θα είναι για το παλιό συμβόλαιο. Απλά από την μέρα που άρχισε το νέο συμβόλαιο θα έχεις πλέον 1 ώρα...

Δημοσ.
ψιλό ζαλίστηκα έτσι όπως το γράφεις...

αν κατάλαβα καλά ρωτάς αν θα χρεωθείς για τις 2 από τις 3 ώρες που μίλησες γιατί έκανες αλλαγή το συμβόλαιο σε 1 ώρα, σωστά;

νομίζω όχι... γιατί έτσι και αλλιώς ο λογαριασμός αυτού του μήνα θα είναι για το παλιό συμβόλαιο. Απλά από την μέρα που άρχισε το νέο συμβόλαιο θα έχεις πλέον 1 ώρα...

Έτσι ακριβώς.

Δημοσ.

κοίτα επειδή η ΚΟΤΕ όντως αρχίζει τον δωρεάν χρόνο από την ημερομηνία τιμολόγησης (π.χ. 24/2), αν έκανες την αλλαγή λιογ πριν (π.χ. 23/2), τότε σημαίνει οτι μέχρι αύριο 24/2 θα είσαι στο παλίο πάγιο και από 25/2 στο καινούργιο.

Καλύτερα να πάρεις στην εξυπηρέτηση πελατών αύριο και να επιβεβαιώσεις τι πάγιο βλέπουν και από πότε ξεκινά ο προπληρωμένος σου χρόνος, γιατί σε όλα αυτά τα πακέτα όταν ξεπερνάς τον χρόνο το πληρώνεις ακριβότερα!!!μερονηνία

Δημοσ.

Ναι αλλά ο υπάλληλος στον γερμανό μου είπε οτι ισχύει απο σήμερα η αλλαγή , άρα εγώ μέχρι αύριο που ξαναμηδενίζει ο χρόνος έχω μιλήσει 2 ώρες παραπάνω σωστά ?

Τη να πω θα τηλεφωνήσω στην εξυπερήτηση γιατί έχω αγχωθεί :cry::cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...