Προς το περιεχόμενο

μετατροπη mkv απο Mac

mour76

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα,

θελω να μετατρεψω ενα αρχειο mkv σε μορφη που να την υποστιριζει το player μου (philips 5990) .

ποιο προγραμμα να χρησιμοποιησω, και το αποτελεσμα θα ειναι HD?

Επισης το αρχειο που θα δημιουργηθει μπαινει σε usb stick για απευθειας αναπαραγωγη?

Τελος, υπαρχει τροπος να συνδεσω το macbook με την Philips 7603 τηλεοραση?

Τι καλωδιο χρειαζεται για την συνδεση τους?\

Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με το Toast 10και αυτο το pluginφτιαχνεις HD ταινιες σε απλο dvd.σε καθε περιπτωση ομως χρειαζεσαι blu-ray player,απλα γλιτωνεις το κοστος του blu-ray disc που δεν ειναι και αμελητεο.:-)

Με το δωρεάν handbrake εύκολα και γρήγορα

To τελευταίο ανοίγει όλα τα αρχεία και κάνει εξαγωγή σε ό,τι θες

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

το αποτελεσμα θα ειναι HD?

Θα είναι ό,τι είναι και το αρχικό αρχείο.

Εγώ το χρησιμοποιώ κατά κόρον για το appletv.

Επισης το αρχειο που θα δημιουργηθει μπαινει σε usb stick για απευθειας αναπαραγωγη?

Ανάλογα το μέγεθος, το ρυθμίζεις και αυτό

Τελος, υπαρχει τροπος να συνδεσω το macbook με την Philips 7603 τηλεοραση? Τι καλωδιο χρειαζεται για την συνδεση τους?\

1) macbook white - black

{apple minidvi->dvi}+ {dvi->hdmi} + {Toslink To Optical Mini Adapter} ή (στέρεο μινι jack).

2) macbook aluminum

{apple minidisplayport->dvi}+ {dvi->hdmi} + {Toslink To Optical Mini Adapter ή (στέρεο μινι jack}.

Εισαι αρχηγος!

Ευχαριστω και του δυο σας :)

Με το δωρεάν handbrake εύκολα και γρήγορα

To τελευταίο ανοίγει όλα τα αρχεία και κάνει εξαγωγή σε ό,τι θες

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Θα είναι ό,τι είναι και το αρχικό αρχείο.

Εγώ το χρησιμοποιώ κατά κόρον για το appletv.

Ανάλογα το μέγεθος, το ρυθμίζεις και αυτό

1) macbook white - black

{apple minidvi->dvi}+ {dvi->hdmi} + {Toslink To Optical Mini Adapter} ή (στέρεο μινι jack).

2) macbook aluminum

{apple minidisplayport->dvi}+ {dvi->hdmi} + {Toslink To Optical Mini Adapter ή (στέρεο μινι jack}.

επανερχομαι, στο ιδιο θεμα,

μηπως ξερετε το 1080i ή το 1080p και 720p τη αναλυσης ειναι?

γιατι εκανα την μετατροπη αλλα μολις το βαζω στο Dvd μου λεει "η αναλυση δεν υποστηριζεται"

Ξερει κανεις τι αναλυση να δωσω?

H TV υποστηριζει τις παραπανω αναλυσεις, αλλα το προγραμμα ζηταει οριζοντιες επι καθετες, πχ 1280Χ720.

ευχαριστω

• Super Moderators

γιατι εκανα την μετατροπη αλλα μολις το βαζω στο Dvd μου λεει "η αναλυση δεν υποστηριζεται"

H TV υποστηριζει τις παραπανω αναλυσεις, αλλα το προγραμμα ζηταει οριζοντιες επι καθετες, πχ 1280Χ720.

ευχαριστω

http://lmgtfy.com/?q=hd+resolution&l=1

ευχαριστω

Το player σου υποστηρίζει ανάλυση 720p, κωδικοποίηση divx - mpeg4 αλλά όχι h264. Βάλε πρώτα το preset δεξιά στο basic-classic και στην καρτέλα video αύξησε to avg bitrate στα 2500 για HD.

Μην πειράξεις την ανάλυση καθόλου, εκτός αν το βιντεο ειναι 1280ι ή 1280p οπότε βάλε 1280x720 που είναι το 720p.

Το player σου υποστηρίζει ανάλυση 720p, κωδικοποίηση divx - mpeg4 αλλά όχι h264. Βάλε πρώτα το preset δεξιά στο basic-classic και στην καρτέλα video αύξησε to avg bitrate στα 2500 για HD.

Μην πειράξεις την ανάλυση καθόλου, εκτός αν το βιντεο ειναι 1280ι ή 1280p οπότε βάλε 1280x720 που είναι το 720p.

Δεν γινεται τιποτα :(

Βαζω Basic-Classic Αλλαζω το αρχειο σε Αvi γιατι Mpeg-4 δεν το αναγνωριζει, και βαζω 2500 οπως μου ειπες, το αρχικο αρχειο ειναι 1280X720 και το τελικο βγαινει παλι σε 1280Χ720, τελειονει το βαζω στο Dvd player και μου γραφει οτι η αναλυση δεν υποστηριζεται!

Τις πταιει? με κουρασε :(

Δεν γινεται τιποτα :(

Βαζω Basic-Classic Αλλαζω το αρχειο σε Αvi γιατι Mpeg-4 δεν το αναγνωριζει, και βαζω 2500 οπως μου ειπες, το αρχικο αρχειο ειναι 1280X720 και το τελικο βγαινει παλι σε 1280Χ720, τελειονει το βαζω στο Dvd player και μου γραφει οτι η αναλυση δεν υποστηριζεται!

Τις πταιει? με κουρασε :(

Σόρρυ για το μπέρδεμα αλλά τελικά το player ΔΕΝ υποστηρίζει HD αναπαραγωγή αλλά απλά κανει upscale σε HD. Με μια γρήγορη ματιά που είχα ρίξει δεν το διευκρίζε αυτό. Οπότε θα πρέπει να ρίξει την ανάλυση σε αντίστοιχη του DVD: 720x576@25fps ή [email protected].

Όσο αφορά την επέκταση και το φορμάτ υποστηρίζει avi, mpg, mp4!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...