million_voices Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Σχετικα προσφατα δημοσιευσα σε διαφορα site με αγγελιες καθως και στο insomnia την παρακατω αγγελια http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2554047#post2554047 και μολις ελαβα στο email μου αυτο,ειναι απατη? γιατι ετσι μου φαινεται μήνυμα: 1 / 3 ημ/νία: sun, 22 feb 2009 11:44:59 -0800 (pst) από: rachael moses <[email protected]> προς: [email protected] θέμα: honda vfr 800 οξώο 2006 ξόξ΅ 9000οξ»ξό 8.0 εμφάνιση κεφαλίδων hello, please i want to make enquiry on your honda vfr 800 οξώο 2006 ξόξ΅ 9000οξ»ξό 8.000β. let me have the last offering prices and send any available pictures, its present condition and any available information needed. also, let me have your payment details below, so i can proceed with your payment viaβ an european bank-cheque payment drawn from a reputable e.u bank and made payable in your country; full name: full address: city: post code: country: mobile/home/office phone: as soon as i have the above information, i would forward the payment to you for deposit into your bank account and in order to receive your money. after you have your full money, my transport/delivery manager will come for the pickup, transportation and other arrangement needed to be done.. they shall sign all the necessary documents and agreement on my behalf. kindly get back to me via my email address; [email protected] many greetings. andrew moses.
Timour21 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Καραμπινάτη! Εκτός αν ο andrew moses, εχει ως "καλλιτεχνικό" το "sexyrachel01"...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 obvious trap is obvious στείλε email και βρίσε...αν και μετά μπορεί να αρχίσει το spam...
million_voices Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 θα του στειλω email απο λογαριασμο sexySarah λεγοντας του "στο χαριζω ελα να το παραλαβεις":lol:
limplixos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Κοιτάχτε, η περίπτωση του φίλου μας andrew moses που εχει ως "καλλιτεχνικό" το "sexyrachel01", ίσως είναι ηλίου φαεινότερο πως είναι απάτη. Εδώ σας έχω ένα e-mail που μου ήρθε, και κατά 98% είναι και αυτό απάτη. Ακούω με προσοχή τις απόψεις σας! Πρόκειται για μια αγγελία που έβαλα και εδώ στο insomnia , αλλά και στο poulato.gr Το e-mail που μου ήρθε ( subject FOR SALE Sony video camera DCR-SR37 ) είναι αυτό : from Melissa Dorothe <[email protected]> " Hi, I saw your item pasted for sale on web site poulato and I'm interested in buying it..I will need from you the present condition of the item and do you still have it available for sale...Hope to read from you soonest.contact Cell Phone number +(44)7045748359.. Email Address :[email protected] Best regards Mrs Melissa. "
gang Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 money first και μετά του στέλνεις την μηχανή και αμα θέλει...
kostastnt Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Απάτη γιατί να είναι? δώστου paypal, πάρε τα λεφτά και μετά στείλε την μηχανή... Έχω πουλήσει κινητό σε ξένο μέσα από αγγελία σε μεγάλο φόρουμ για τα δικά μας κινητά...
kage Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 μην δωσεις τιποτα με επιταγη ή webtransfer h western union.
Timour21 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Εδώ σας έχω ένα e-mail που μου ήρθε, και κατά 98% είναι και αυτό απάτη. Ακούω με προσοχή τις απόψεις σας! Πρόκειται για μια αγγελία που έβαλα και εδώ στο insomnia , αλλά και στο poulato.gr Το e-mail που μου ήρθε ( subject FOR SALE Sony video camera DCR-SR37 ) είναι αυτό : from Melissa Dorothe <[email protected]> " Hi, I saw your item pasted for sale on web site poulato and I'm interested in buying it..I will need from you the present condition of the item and do you still have it available for sale...Hope to read from you soonest.contact Cell Phone number +(44)7045748359.. Email Address :[email protected] Best regards Mrs Melissa. " Στο poulato, την αγγελία την είχες γράψει στα Ελληνικά ή στα Αγγλικά? link της αγγελίας? Όπως είπαν και τα παιδιά πριν, μόνο με paypal είσαι καλυμμένος, στείλε της ένα email και ρώτα την αν θα κάνει την πληρωμή μέσω paypal, αν σου απαντήσει για επιταγή/western union κλπ, μείνε μακριά!
limplixos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Θα κάνω αυτό που μου προτείνατε. Θα στείλω e-mail στα αγγλικά, με επιθυμητό τρόπο πληρωμής "paypal". Όμως Timour21, την αγγελία την έχω γράψει στα ελληνικά (!) , οπότε δεν είναι λίγο περίεργο να μου στέλνουν e-mail στα αγγλικά; Αυτό που φοβάμαι κυρίως είναι το ενδεχόμενο ακατάσχετου spam , από την στιγμή που θα απαντήσω. Καλά είμαστε με το gmail , μην καταλήξουμε όπως με το yahoo, με τα εκατοντάδες άχρηστα e-mail που καταφθάνουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.