Προς το περιεχόμενο

Αγορά ρολογιού γύρω στα 250€

witty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@freedubus

Ως επί το πλείστον, ντύνεται με σκουρόχρωμα ρούχα

@Voodooman

Η χθεσινή σου απάντηση με #30, είναι πραγματική χρήσιμη για όσους έχουν ελάχιστη πληροφόρηση στο χώρο του ρολογιού, όπως εγώ.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ έχω αυτό το Tissot, θεωρείται πολύ καλή μάρκα στην οικονομική κατηγορία. Είναι αυτό που ήθελα γιατί είναι ευέλικτο, και για σπορ εμφάνιση αλλά και με πιό καλό ντύσιμο. Το πήρα μετρητοίς από Θεσσαλονίκη φθηνότερα από όσο βλέπεις. Επίσης μου αρέσει πολύ και το ίδιο με δερμάτινο λουράκι που είναι και στα λεφτά σου. Με μπλέ κάσα αντί μαύρη είναι επίσης ωραίο, αλλά λιγότερο classy για μένα, και δεν έχει κίτρινο δείκτη δευτερολέπτων που είνα trademark και "δείχνει" στο μαύρο.

Δημοσ.
τελικά δε μας είπατε γιατί όχι swatch? :whistle:

ίσως για κάποιους να δείχνουν πιό νεανικά από όσο θέλουν (και, εδώ που τα λέμε, τα περισσότερα είναι) αλλά και τα Tissot που πρότειαν πριν, είναι swatch group :-D

Δημοσ.
Εγώ έχω αυτό το Tissot, θεωρείται πολύ καλή μάρκα στην οικονομική κατηγορία. Είναι αυτό που ήθελα γιατί είναι ευέλικτο, και για σπορ εμφάνιση αλλά και με πιό καλό ντύσιμο. Το πήρα μετρητοίς από Θεσσαλονίκη φθηνότερα από όσο βλέπεις. Επίσης μου αρέσει πολύ και το ίδιο με δερμάτινο λουράκι που είναι και στα λεφτά σου. Με μπλέ κάσα αντί μαύρη είναι επίσης ωραίο, αλλά λιγότερο classy για μένα, και δεν έχει κίτρινο δείκτη δευτερολέπτων που είνα trademark και "δείχνει" στο μαύρο.

Μου αρεσε και εμενα πολυ αλλα το δοκιμασα σε καταστημα στην Θεσσ και ειναι πολυ μικρο για το χερι μου.

Γ αυτο μια συμβουλη, μην αγορασετε ρολοι πριν το δειτε απο κοντα.

Δημοσ.
Μου αρεσε και εμενα πολυ αλλα το δοκιμασα σε καταστημα στην Θεσσ και ειναι πολυ μικρο για το χερι μου.

Γ αυτο μια συμβουλη, μην αγορασετε ρολοι πριν το δειτε απο κοντα.

προφανως εννοείς την κάσα και όχι το λουράκι...ναι, για κάποιους μπορεί να είναι μικρό και ενοείται ότι τα ρολόγια θέλουν δοκιμή (ή δυνατότητα αλλαγής:-)).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...