nidiser Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Γειά χαρά, δεν ξέρω κατά πόσο κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά τροφοδοτικά της εταιρείας EZCOOL αλλά εάν κυκλοφορούν τότε μείνετε μακρυά! Πρίν ένα μήνα αγόρασα καινούριο pc (quad core, 4gb ram, geforce 9600gt, m/board MSI κλπ) και το τροφοδοτικό ήταν το: EZcool 500W ATX-500 JSP, AC INPUT 230V~5A,50 Hz (και κάπου αναφέρει και PENTIUM 4). Όλα μια χαρά από όταν μου ήρθε μέχρι και τρεις εβδομάδες. Τις τελευταίες δέκα ημέρες ήταν κλειστό καθότι ήμουν στην Ελλάδα και σήμερα μόλις ήρθα και το άνοιξα έπεσαν οι ασφάλειες. Σηκώνω τις ασφάλειες και ανοίγω τον διακόπτη του PSU και πετάχτηκαν σπίθες!! Άνοιξα το κουτί του τροφοδοτικού και οι σπίθες ήταν κομματάκια από πυκνωτή που έσκασε. Οφείλεται στην τάση (έχω σταθεροποιητή), οφείλεται στην υγρασία (γιατι είχε λίγη) ή μήπως ήταν της πλάκας, οπότε μέινετε μακρυά; Τώρα παρήγγειλα την αντικατάσταση, να δούμε πώς θα πάει. Ελπίζω να μην κάηκε και τίποτε άλλο γιατί την πουτ*&%#σαμε. cu
phanispal Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Τώρα μάλιστα! Πήρες τροφοδοτικό της προκοπής! Αν δεν κάηκε με το EZcool τίποτ' άλλο, με αυτό το COLORS (έλεος) δε βλέπω να τη γλιτώνεις... Έχει περάσει ένα 400άρι EZcool από τα χέρια μου και μπορώ να πω οτι ήταν καλύτερο απ' ότι περίμενα... (από ένα 500άρι Q-Tec πάντως, έβγαζε περισσότερα A)
EliasKir Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 lol φιλε τα θελει ο κ....ς σου με τα τροφοδοτικα που παιρνεις. Δωσε λιγα λεφτα παραπανω και χτυπα ενα ποιοτικο να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
caution Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 ..."εξωτικές" μάρκες τι να πεις! Να εύχεσαι το υπόλοιπο hardware να είναι οκ
phanispal Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μα COLORS; Αυτό παίζει να είναι υποδεέστερο του EZcool...
kostasR1 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά εμένα την προηγούμενη εβδομάδα μου έσκασε ένα Thermaltake TR2 550W. Έκανε ένα ωραίο 'μπαμ' και μετά ήρθε η ωραία μυρωδιά του καμμένου.. Φυσικά έπεσε και το ρελέ του σπιτιού. Ευτυχώς ήταν σε εγγύηση, το είχα πάρει από e-shop πριν κανά χρόνο, πριν 3 μέρες παρέλαβα το καινούργιο σφραγισμένο.
EliasKir Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Κι εγω TR2 εχω στο κατεβαστηρι. Αλλα ουτως ή αλλως για ''αναλώσιμο" το πηρα, δεν περιμενω και πολλα. Ευτυχως που ειναι η εγγυηση.
nidiser Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Τώρα μάλιστα! Πήρες τροφοδοτικό της προκοπής! Αν δεν κάηκε με το EZcool τίποτ' άλλο, με αυτό το COLORS (έλεος) δε βλέπω να τη γλιτώνεις... Έχει περάσει ένα 400άρι EZcool από τα χέρια μου και μπορώ να πω οτι ήταν καλύτερο απ' ότι περίμενα... (από ένα 500άρι Q-Tec πάντως, έβγαζε περισσότερα A) Ωωχ..τέτοια να ακούω να χαίρομαι... Τέλος πάντων, κακώς βιάστηκα. Έπρεπε πρώτα να είχα ανοίξει το threat και μετά να αγοράζα. Αλλα ρε παιδιά, σε προηγούμενο Pc είχα ενα (ακόμα) πιό της πλάκας από colors/ezcool και δεν έπαθε τίποτα..έτσι έυκολα καίγονται. Ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά...αλλιώς thermaltake? (αλλά και κάποιος είπε οτι και το TR του κάηκε, πώς θα έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο
fullon Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 ρε φιλε μας δουλευεις? COLORS ?? που πας και τα βρισκεις?
nidiser Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 ρε φιλε μας δουλευεις? COLORS ?? που πας και τα βρισκεις? Καλά χαλάρωσε. Δεν το πλήρωσες εσύ . Αλλά όμως π.χ. Etasis δεν έρχονται στο Ην. Βασίλειο ή είναι σπάνιο να βρεις (βρήκα κάτι Sites αλλά δεν τα πολυεμπιστεύομαι για online αγορά). Και από ότι ρώτησα έδω, και άλλος ένας είχε colors από τον κατασκευαστή. Πρέπει να είναι σαν τα κινέζικα που βάζουμε στην Ελλάδα στα pc όταν ο χρήστης δεν το καθορίζει από την αρχή.
Alexisssss Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Φιλε,sorry κιολας αλλα τα θελει το κωλ@ρ@κι σου!Αν δεν καηκε και τπτ αλλο στο pc εισαι τυχεροςΑλλα με το colors κατι θα καει,που θα παει
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Εγω θελω να το βαλει και να δουλεψει 4ever ρε!
Alexisssss Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Να τον τρομαξω ηθελα καλε....Ενταξει,δεν λεω και εγω εχω ενα 450αρι μαρκας ALLIED:lol: σε ενα pentium 4 εδω και τρια χρονια και δεν επαθε ποτε τπτ αλλα σε ενα ακριβο συστημα δεν θα εβαζα κατι τοοοοσο της πλακας.Αμα θα παθει,τοτε θα μαθει
liopyr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Καλά χαλάρωσε. Δεν το πλήρωσες εσύ . Αλλά όμως π.χ. Etasis δεν έρχονται στο Ην. Βασίλειο ή είναι σπάνιο να βρεις (βρήκα κάτι Sites αλλά δεν τα πολυεμπιστεύομαι για online αγορά). Και από ότι ρώτησα έδω, και άλλος ένας είχε colors από τον κατασκευαστή. Πρέπει να είναι σαν τα κινέζικα που βάζουμε στην Ελλάδα στα pc όταν ο χρήστης δεν το καθορίζει από την αρχή. Υπάρχουν πολλές αξιόπιστες εταιρίες, Seasonic-Corsair-Pcpower&Cooling-Enermax, δεν υπάρχει καμμία από αυτές στην εκεί αγορά?
nidiser Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Εντάξει, το θέμα από αλλού ξεκίνησε και αλλού έχει πάει. Απλώς, δυσαρεστήθηκα με το Ezcool και ήθελα να το πώ για να δώ από άλλους χρήστες εάν αντιμετώπισαν τα ίδια προβλήματα με την ίδια μάρκα. Η ερώτηση που έθεσα ήταν: Άνοιξα το κουτί του τροφοδοτικού και οι σπίθες ήταν κομματάκια από πυκνωτή που έσκασε. Οφείλεται στην τάση (έχω σταθεροποιητή), οφείλεται στην υγρασία (γιατι είχε λίγη) ή μήπως ήταν της πλάκας, οπότε μέινετε μακρυά; Ήθελα να μάθω εαν υπήρχαν παρόμοια προβλήματα με την συγκεκριμένη μάρκα και σε άλλους. Αντί για αυτό, πολλά σχόλια έχουν να κάνουν με το Colors PSU (xaxa ). Βεβαίως και δεν αμφισβητώ κανέναν (ακόμα και τον ακόλουθο αλέξιςςςς): Φιλε,sorry κιολας αλλα τα θελει το κωλ@ρ@κι σου!Αν δεν καηκε και τπτ αλλο στο pc εισαι τυχεροςΑλλα με το colors κατι θα καει,που θα παει Αλλά ρε παιδιά, Παραθέτω το Site: http://www.colors-it.com.cn/01_home/index.asp Εάν πάτε στο distributors δεν κάνουμε εισαγωγή στην Ελλάδα τέτοια μάρκα. Πώς την έχετε δουλέψει και έχετε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι για πέταμα? Και γράφει ο καθένας τι μάρκα είναι αυτή κτλπ. Το δέχομαι, αλλά το έχετε κοιτάξει;; Είχατε και εσείς και σας κάηκε; ή απλώς βρήκατε το τοπικ και γραφετε και από ένα σχόλιο, που όμως δεν βοηθάει και πολύ. Σας ευχαριστώ πάντως Θα κρατήσω το threat και θα το αναεώσω όταν καεί και το colors :lol: Αλλά θα προτιμούσα να μου απαντούσατε στο κυρίως ερώτημά μου. Μήπως οφείλεται στην υγρασία, άλλοι με την ίδια μάρκα παρατήρησαν τα ίδια φαινόμενα; Λιοπύρ, Υπάρχουν πολλές αξιόπιστες εταιρίες, Seasonic-Corsair-Pcpower&Cooling-Enermax, δεν υπάρχει καμμία από αυτές στην εκεί αγορά? Υπάρχουν, έχεις δίκιο. Αλλά από ότι βλέπω Seasonic και Corsair θέλουν περίπου 100-120 λίρες. Στο τέλος θα φτάσουν σχεδόν την τιμή του επεξεργαστή . cu
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.