NOPSTRIM Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Τις παρακάτω πληροφορίες τις έχω γράψει και στο Οδηγός overclocking για core 2 Duo & Quad cpus Αν κάποιος moderator θεωρήσει πως πρέπει να σβηστεί το θέμα ας το κάνει... αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, δεν ανοίγουν τα vista, στο load βγάζει μπλε οθόνη, ακόμα και αν μπει, μετά από λίγο, ξανά βγάζει έκανα χθες format και έβαλα vista από xp pro sp3, αυτό έγινε ξαφνικά...(έκανα format μπήκα κανονικά, εγκατέστησα τα προγράμματα έκανα και όσα restart χρειάζονταν και τέλος το έκλεισα το pc, σήμερα πήγα να το ανοίξω και συνέβησαν αυτά που περιέγραψα...) δοκίμασα memtestx86 αλλά στο test5 κόλλησε στο 20%(όλο το pc) μετά δοκίμασα το default που έχει και κόλλησε πάλι όλο το pc στο 89% στο test5 τις μνήμες όμως τις βλέπει κανονικά και τα 4GB... λέτε να φταίει το 2,40v στο o/c; τι να κάνω; έχει βγάλει πριν από αυτό (prime95 - 30 ώρες) + 3dmark06 + Everest Ευχαριστώ!
nikpoth Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μάλλον σκότωσες τις μνήμες σου.έχεις άλλες πρόχειρες για δοκιμη?Eστω και μια.
NOPSTRIM Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 όχι δυστυχώς! αλλά να ρωτήσω κάτι; αν τις είχα σκοτώσει λογικά δεν θα έπρεπε να μην τις αναγνωρίζει κιόλας; γιατί και την ώρα που κάνει post το pc και ελέγχει τις μνήμες μου βγάζει οκ... Αν τις γυρίσω πίσω(από πλαίσιο τις πήρα) λες να τις αλλάξουν; Επίσης λες να πέθαναν από θερμοκρασία; πχ αν είχα πάρει κάποιο Kit για να τις ψύχω, μπορεί να τις είχα σώσει; η το 2.40v είναι απαγορευτικό για μνήμες;
nikpoth Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Τώρα αναγκαστικά θα τις πας να τις αλλάξουν.Προσωπικά δεν βλέπω να υπάρχουν πολύ λόγοι να δόσης 2,4 σε ram.κάποιες όμως παίζουν και με 2,4.εσύ τι μνήμες έχεις?
NOPSTRIM Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Mushkin XP2-8500 1066MHz 5-5-5-15 2x2GB και τις πήγα 1141MHz 5-5-5-15
nikpoth Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ δεν θα τους έδινα 2,4 χωρίς έστω ένα fun.Γνώμη μου.Η τις πας πίσω αφού δεν βγάζουν τα test η δοκιμάζεις άλλες για να σιγουρευτείς 100%.
NOPSTRIM Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 και τις πάω με την δικαιολογία ότι βγάζει μπλε οθόνη και δεν περνάνε τα tests; μήπως να τις δοκιμάσω 1,1 η αφού είναι set τις πάω και τις 2;
nikpoth Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μα φυσικά και τις 2.Δεν τις πας για επισκευή,εγγύηση για αλλαγή έχεις.
NOPSTRIM Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Άσε ρε φίλε, έχω στεναχωρηθεί πολύ!!! και το χειρότερο είναι ότι θα το ξανά κάνω... αλλά αυτή την φορά με κάτι να τις ψύχει... που λες, έβαλα 2.4v γιατί αλλιώς μου έβγαζε error το prime95... ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** κάτι άλλο, για να είμαι σίγουρος... πως testάρεισ με το memtest86+; κάνω μόνο το test5 και το αφήνω για πόση ώρα; να τις βάλω στα default την ώρα του test; η όπως τις έχω;
shadowmann Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Άσε ρε φίλε, έχω στεναχωρηθεί πολύ!!!και το χειρότερο είναι ότι θα το ξανά κάνω... αλλά αυτή την φορά με κάτι να τις ψύχει... που λες, έβαλα 2.4v γιατί αλλιώς μου έβγαζε error το prime95... ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** κάτι άλλο, για να είμαι σίγουρος... πως testάρεισ με το memtest86+; κάνω μόνο το test5 και το αφήνω για πόση ώρα; να τις βάλω στα default την ώρα του test; η όπως τις έχω; default βαλτές. δοκίμασε και 1 dimm τι φορα και δες τι γίνετε. πάντως είτε η δυο είναι χαλασμένες είτε μονο η μια εσύ απλά πας στο πλαίσιο και σου δίνουν άλλες... εφόρου ζωής εγγύηση έχουν η μνήμης οποτε μην αγχώνεσαι.
NOPSTRIM Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 ok πάω σπίτι μου γιατί τώρα είμαι στης κοπέλας μου γιατί αλλιώς δεν μπορώ να σας γράψω και ξεκινάω δοκιμές! EDIT Οκ τελικά την γλίτωσα από ότι φαίνεται! Δοκίμασα τις μνήμες σε 910MHz/1090MHz @ 2.20v και περάσανε από 5 φορές το test #5 Και τώρα τις έχω σε 1116ΜΗz @ 2.24v και περάσανε 13 φορές το test #5 + 1 φορά το default... χωρίς errors! Από 1131MHz και μετά δεν την πάλευαν ούτε σε 2.40v μάλλον λόγο θερμοκρασιών... αύριο θα πάρω το Corsair dominator fan κάπως έτσι λέγεται και θα τις δοκιμάσω...
NOPSTRIM Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Απορία... Πως γίνεται να μην βγάζουν error οι μνήμες όταν από bios είναι στα 2Ν aka 2t και να βγάζουν στα 1N;;; Μήπως να τις πάω για RMA; η μήπως δεν ρυθμίζω εγώ κάτι σωστά; Αν τις πάω και με αφήσουν να τις αλλάξω με άλλες έχετε να προτείνετε κάτι; μην ξεφύγουν πολύ σε € Έχω Mushkin XP2-8500 1066MHz 2x2GB 5-5-5-15
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.