Προς το περιεχόμενο

Φθηνός Solid state ???

Skylined

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκοπεύω στη μείωση του θορύβου και όχι στις επιδόσεις. Βεβαίως δε θέλω κάτι προβληματικό ή απελπιστικά αργό - ποιος ο λόγος άλλωστε να απαλλαγεί κάποιος από μία ενόχληση για να αποκτήσει πολλές περισσότερες; Solid State Drive με ταχύτητες που κυμαίνονται στα επίπεδα των συνηθισμένων 7.200 σ.α.λ. σκληρών θα είναι μια χαρά. Αν υπάρχει κάτι φθηνό στα 64GB θα ήταν το ιδανικό, άλλα και με 32 βολεύομαι. Καμία πρόταση;

Δημοσ.

Πρέπει να σκάσεις αρκετά δυστυχώς καμια 400αρα ευρώ.. κάνε υπομονή όπως όλοι καλύτερα εκτος αν αντέχεις να πάρεις της intel.

• Moderators
Δημοσ.

SSD + nowadays + cheap + good = No go.

μην παρασυρθεις και παρεις κατι φτηνους OCZ, ειναι προβληματικοι.

Γενικα δεν εχει ερθει ακομα η εποχη να αντικαταστησουμε τους σκληρους μας με SSD.

Δημοσ.

Ούτε καν 32άρι "κανονικών" επιδόσεων ε; Αν κρίνω απ' τους ρυθμούς εξέλιξης του τομέα των υπολογιστών σε δύο χρόνια το πολύ θα είναι προσιτοί. Θα περιμένουμε

Κάτι MLC τί λένε;

• Moderators
Δημοσ.

MLC < SLC

Αλλα π.χ. ενας Intel 80GB MLC παιζει να ειναι ΠΑΡΑ πολυ καλυτερος απο αυτον.

Τσεκαρε ομως και τιμουλες...

Εγω με 400 παντως θα προτιμουσα πεντε του ενος Terra HDDs...

Δημοσ.

400 ευρώ 80 γίγα δεν τον λες και φθηνό... Κάτι φθηνότερο και αξιοπρεπές που να κάνει τη δουλειά του χωρίς προβλήματα δεν υπάρχει;

ξαναρίξτε μια ματιά στην πρώτη δημοσίευση

• Moderators
Δημοσ.
Είναι πολλά τα λεφτά αλλά είναι και μεγάλη η διαφορά στις επιδόσεις (boot time ftw) :-)

Κι εγω μαζι σου, αλλα γενικα εχει να μπουταρει το συστημα που δουλευω κανα-2 μηνες, οποτε δε νομιζω οτι αυτο κανει τη διαφορα :P

Δημοσ.
SSD + nowadays + cheap + good = No go.

μην παρασυρθεις και παρεις κατι φτηνους OCZ, ειναι προβληματικοι.

Γενικα δεν εχει ερθει ακομα η εποχη να αντικαταστησουμε τους σκληρους μας με SSD.

Τι προβλήματα έχουν οι φτηνοί OCZ?

Δημοσ.

Ναι ρε παίδες, όσοι λέτε για γρήγορο μπουτάρισμα... Σιγά πόσες φορές μπουτάρετε, και πόσες φορές όταν μπουτάρει είστε απο πάνω και περιμένετε? Και πόσο χρόνο θα γλιτώσετε δλδ?

- Εγώ το βάζω stand-by όταν είναι να το κλείσω.

- Ακομά και αυτό είναι σπάνιο, γιατί δουλεύει αβέρτα (1080p torrentz FTW)

- Αν τύχει και είναι πραγματικά κλειστό το μηχάνημα, πατάω το power, μέχρι να βγάλω παπούτσια, να κάτσω στο γραφείο... είμαι μέσα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...