Προς το περιεχόμενο

Ταξιδι στην Αγγλία - Τηλέφωνο

leukonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε μια βδομάδα σκοπεύω να ταξιδέψω στην αγγλία και με απασχολεί το θέμα επικοινωνία με Ελλάδα.Εχω συμβόλαιο Cosmote και είδα πως η χρέωση ανα λεπτό είναι 0.50ε και δεν μου άρεσε και πολύ.Θα ήθελα να με βοηθήσετε με προτάσεις για κάτι φτηνότερο.Να αγοράσω απο κει κάποιο καρτοσυμβόλαιο?Να αγοράσω τηλεκάρτα?ή μήπως τελικά συμφέρει η Cosmote.

Δημοσ.

όταν πας αγγλία αγόρασε καρτα lycamobile. εγω είμαι φοιτητης εδω και την πέρνω συχνα. Kάρτα σιμ ειναι βασικα που την ανανεώνεις. αγοραζεις την καρτα σιμ και σου δινει καπιο αρχικο χρονο ομιλιας. απο κει και περα πουλανε καρτες 5 λιρών 10 και παει λεγοντασ. η χρέωση για ελλαδα ειναι 15 (17 cent) pence προς κινητο και 4 pence (4.5 cent) προς σταθερο ανα λεπτο. με 5 λίρες (5.60 euro) που κάνει η κάρτα μιλας δυο ώρες με σταθερό και σαράντα λεπτά με κινητό στην ελλαδα.

http://www.lycamobile.co.uk/rates.aspx

Δημοσ.

Αυτή την περίοδο όλοι πάνε στην Αγγλία.... Εγώ θ ανέβω μια βόλτα 15 Μαρτίου. Αν μείνεις αρκετό διάστημα πάρε ένα 3 skypephone (40 λίρες έχει περίπου) και με μια συνδρομή 3,5 ευρώ το μήνα έχεις 10 000 λεπτά προς σταθερά Ελλάδας. Δες στη σελίδα του skype για περισσότερα.

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Ας επανέλθω στο θέμα.. η ενεργοποίηση της περιαγωγής στα συμβόλαια cosmote προϋποθέτει τη χρήση πιστωτικής κάρτας;

Δημοσ.

O2 και βάλε το yourcountry bolt on. Όποτε κάνεις topup παίρνεις τσάμπα λεπτά σε όποια χώρα έχεις δηλώσει. Για παράδειγμα, εγώ όποτε βάζω 15 λίρες έχω 200 λεπτά τσάμπα σε Ελλάδα, σταθερά/κινητά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...