Voodooman Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Ακούσατε, ακούσατε. Το κατεβαστήρι φοράει μία MSI mobo με το nForce3 250GB και onboard ethernet. Σε ανύποτπες λοιπόν στιγμές το ADSL modem μου σταματάει να δουλεύει, η ένδειξη Internet στο Modem σβήνει και χάνεται η σύνδεση. Για να λυθεί το πρόβλημα, πριζώνω μία PCI ethernet που έχω, συνδέω εκεί το modem και συνδέομαι στο ίντερνετ. Στη συνέχεια βγάζω την PCI κάρτα, ξανασυνδέω το modem στην on board ethernet και όλα επανέρχονται. Τί κουφά είναι αυτά;;;
caution Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Αποσυνδέεται το LAN σου ή το router (ATM network);
ser_x Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Αποσυνδέεται το LAN σου ή το router (ATM network); κατα 99% Γίνεται παρατήρησε το όταν έχεις διακοπή μπες στο router εκεί θα δεις εάν έχεις γραμμή (lan )
Voodooman Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Από τα τρία leds του modem (ADSL, ethernet, internet), αυτό του ίντερνετ μένει κολλημένα αναμμένο και χάνεται η σύνδεση, ενώ τα άλλα δύο συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά. Ακόμη και αν δοκιμάσω άλλο router, πάλι δεν υπάρχει σύνδεση. Ούτε reset του modem, ούτε reboot βοηθάει. Με το που θα πριζώσω την PCI κάρτα, η σύνδεση επανέρχεται. Μάλλον η οnboard LAN τρώει κάποιο κόλλημα. Έχω τους τελευταίους drivers που είχε βγάλει η MSI.
caution Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 ναι λογικά κάτι παίζει με την on-board lan, δοκίμασε να δουλέψεις με live cd για να αποκλείσουμε hardware πρόβλημα
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 έχεις απενεργοποιήσει το "Allow windows to turn this off to save power" στο tab Power Management της κάρτας δικτύου ?
liopyr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Αφού μιλάμε για modem, γιατί δεν το δοκιμάζεις σε usb να δούμε αν φταίει τελικά η ethernet? Επίσης, (χαζή περίπτωση) δοκίμασες με άλλο καλώδιο δικτύου?
Voodooman Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δεν έχει USB θύρα, είναι το Linksys AM200. Το καλώδιο θα το δοκιμάσω. Επίσης θα δω και αυτό που λέει ο Elric.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.