poulinos Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Me το 7 θα πρεπε να κλεινει το ασυρματο.ειναι λιγο παραξενο.κλειστο μεσα απο το μενου αμα δεν το θες.
Absinthe Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Μαλλον ετσι θα το παιξω αλλα το θεμα ειναι οτι ηθελα να το εχω χερατο. Παντως, πουλινε δεν ξερω αν εχεις το τομσον ή το εχεις δει εν λειτουργια αλλα το λεντακι του γουαι φαι που αναβοσβηνει και υποθετω οτι ειναι ανοιχτο, δεν αναβοσβηνει με τη συχνοτητα του λεντ του ιντερνετ οταν λειτουργει και μεταφερει δεδομενα, αλλα πιο αργα. Δηλαδη, καθε 2-3 δευτερολεπτα. Αυτο ομως φανταζομαι δειχνει οτι λειτουργει, σωστα? Ή το εχω μπερδεψει και το αργο αυτο αναβοσβησιμο δειχνει οτι ειναι κλειστο?
anavatis Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 ...15 seconds πατημενο..... και σε μενα το ιδιο συμβαινει,δηλ 15 sec πατημενο το κουμπι και δεν κλεινει το ασυρματο.το θεμα ειναι οτι δεν θελω να το κλεινω απο το menu,γιατι ετσι βολευει καλυτερα,αλλωστε αυτος ειναι και ο ρολος του.να το ανοιγεις-κλεινεις χωρις να μπεις στο menu. εχω την software release 7.4.2.7. κριμα γιατι κατα τα αλλο ειναι πολυ ωραιο router
poulinos Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Μαλλον ετσι θα το παιξω αλλα το θεμα ειναι οτι ηθελα να το εχω χερατο. Παντως, πουλινε δεν ξερω αν εχεις το τομσον ή το εχεις δει εν λειτουργια αλλα το λεντακι του γουαι φαι που αναβοσβηνει και υποθετω οτι ειναι ανοιχτο, δεν αναβοσβηνει με τη συχνοτητα του λεντ του ιντερνετ οταν λειτουργει και μεταφερει δεδομενα, αλλα πιο αργα. Δηλαδη, καθε 2-3 δευτερολεπτα. Αυτο ομως φανταζομαι δειχνει οτι λειτουργει, σωστα? Ή το εχω μπερδεψει και το αργο αυτο αναβοσβησιμο δειχνει οτι ειναι κλειστο? μην συγκρινεις ιντερνετ με wireless.κοκκινο led wireless = ξεκλειδωτο.κιτρινο κλειδωμα wep.prasino κλειδωμα wpa.αναβοσβηνει κινηση wireless Κοματι σβηστο απενεργοποιημενο.ναι thomson εχω.787 ...15 seconds πατημενο.....και σε μενα το ιδιο συμβαινει,δηλ 15 sec πατημενο το κουμπι και δεν κλεινει το ασυρματο.το θεμα ειναι οτι δεν θελω να το κλεινω απο το menu,γιατι ετσι βολευει καλυτερα,αλλωστε αυτος ειναι και ο ρολος του.να το ανοιγεις-κλεινεις χωρις να μπεις στο menu. εχω την software release 7.4.2.7. κριμα γιατι κατα τα αλλο ειναι πολυ ωραιο router για μενα δεν υπαρχει λογος μνα το κλεινεις καν αλλα οκ.
tolis_21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 μπορει καποιος να με βοηθησει πως ενεργοποιω και απενεργοποιω το wireless μεσα απο το ρουτερ? και πως βαζω Password? thnxxx
derasto Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 μπορει καποιος να με βοηθησειπως ενεργοποιω και απενεργοποιω το wireless μεσα απο το ρουτερ? και πως βαζω Password? thnxxx Λοιπον,εισαι μεσα στο dsldevise.lan. στα αριστερα σου θα δεις Home Network εμπα εκει. Μετα,βλεπεις τις συσκευες WLAN kai απο κατω Εthernet.Eκει παρεπιπτοντως βλεπεις τι ειναι συνδεδεμενο στο ρουτερ. Κλικαρε το Wlan και πηγαινε πανω στο Configuration και ξετσεκαρε το Interface Enabled. To royter δεν εκπεμπει ασυρματα πλεον. --------------------------------------- Για να το κλειδωσεις, εισαι μεσα στο wlan configuration kaτω κατω εχει τo Security, 1.Bαλε encryption : Use WPA-PSK Encryption 2.WPA-PSK Encryption Key: εναν καλο κωδικο 3.WPA-PSK Version:WPA+WPA2 Aplly και φινιτο.
tolis_21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Λοιπον,εισαι μεσα στο dsldevise.lan. στα αριστερα σου θα δεις Home Network εμπα εκει.Μετα,βλεπεις τις συσκευες WLAN kai απο κατω Εthernet.Eκει παρεπιπτοντως βλεπεις τι ειναι συνδεδεμενο στο ρουτερ. Κλικαρε το Wlan και πηγαινε πανω στο Configuration και ξετσεκαρε το Interface Enabled. To royter δεν εκπεμπει ασυρματα πλεον. --------------------------------------- Για να το κλειδωσεις, εισαι μεσα στο wlan configuration kaτω κατω εχει τo Security, 1.Bαλε encryption : Use WPA-PSK Encryption 2.WPA-PSK Encryption Key: εναν καλο κωδικο 3.WPA-PSK Version:WPA+WPA2 Aplly και φινιτο. ευχαριστωωωωωωω
poulinos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 192.168.1.254 home network,μετα δεξια πανω γραφει thomson και δειχνει το ασυρματο σημα.κανεις κλικ εκει και μετα πανω πανω δεξια γραφει configure.το πατας.αν ξετσεκαρεις το interface enabled τοτε το απενεργοποιεις.αν πας κατω κατω που γραφει encryption εκει βαζεις wpa και μετα απο κατω κωδικο και μετα απο κατω wpa+wpa2/.επισης προσωρινα μπορεις να κλεισεις το ασυρματο πατωντας το κουμπι μπροστα για 15 seconds.για να ξανανοιξει το πατας για 5 seconds.
derasto Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Τιποτα ρε, να σε ρωτησω,εχεις κανει αναβαθμιση toy firm?
poulinos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 αν εχει πανω firmware 8 τοτε δεν πιανει αυτο με το κουμπι απο μπροστα.
derasto Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 ηθελα να ρωτησω.Αν ειχε κανει downgrade στο φιρμ,γτ εγω του εχω κανει κ το wlan δεν εκπεμπει ωρες ωρες.
poulinos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 δοκιμασε αλλαγη καναλιου αμα ειναι μηπως παιξει.στο 787 εχω κατι τετοια θεματακια με το ασυρματο να κανει disconects.αλλα με wds παιζει μια χαρα.επισης δοκιμασε αλλο κλειδωμα.αν εχεις wep βαλε wpa+wpa2. αν εχεις wpa βαλε wpa2 αν εχεις wpa2 βαλε wpa
derasto Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 δοκιμασε αλλαγη καναλιου αμα ειναι μηπως παιξει.στο 787 εχω κατι τετοια θεματακια με το ασυρματο να κανει disconects.αλλα με wds παιζει μια χαρα.επισης δοκιμασε αλλο κλειδωμα.αν εχεις wep βαλε wpa+wpa2. αν εχεις wpa βαλε wpa2 αν εχεις wpa2 βαλε wpa εχω wpa+wpa2 καναλι απο που αλλαζει? Ακιρο το βρηκα. επρεπε να αλλαξω απο default to Automatic
poulinos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 απο automatic se manual και μετα διαλεγεις απο το drop list.χανει για λιγο to wireless οταν το αλλαξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.