GiorGhino Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δεν ειναι ακριβως αυτο που ζητησε ο topic starter,αλλα προσωπικα το εψαχνα αρκετο καιρο και ισως ενδιαφερει και αλλους.Προκειται για επενδυσεις τοιχων με ψηφιακες εκτυπωσεις φωτογραφιων σε διαφορα υλικα. www.wonderwall.gr www.mad4art.gr ποιος ξερει ποσα ζητανε ομως. Σε χαρτι θελω οχι στον τοιχο Αν σκεφτείς οτι η ποικιλία των ελληνικών μαγαζιών τύπου Αφισόραμα κλπ. είναι για τα κλάματα και για να σου τυπώσουν δικές σου εικόνες παίρνουν 20+ ευρώ, λέει. Από Αμερική έρχονται; Δεν πιστεύω να μπλέκονται τελωνεία; Σε λιγότερο απο 24 ώρες εν το μεταξύ έγιναν "shiped" . Όχι σαν το amazon (συγχορεμένο) Τώρα λένε ότι θα έρθουν σε 3-7 μέρες. Για να δούμε...
argyris22 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 επειδη ενδιαφερομαι και εγω να παρω απο το site,μπορεις να μου πεις αν σου ηρθαν και ειναι οκ?? τι ενοεις η πρωτη 7,9 και η καθε επομενη 1,5 αν παρω 3 που λενε 10,θα μου κοστισουν συνολικα 13?
sentoner Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Ξερει κανεις μαγαζια που να πουλαν αφισες(απο ταινιες,κομικς,χιουμοριστικες κ.α) κατα προτιμηση στα Βορεια Προαστεια; Τα μονα που εχω βρει ειναι στα Εξαρχεια και ενα στο Παγκρατι....
ApSiMan Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 1. Mall, Village, Movie stores 2. Υπήρχε κάποτε στο Μαρούσι (Λέκκα κ Θησέως νομίζω, δίπλα από ένα μαγαζί με ρούχα DC-Etnies etc) ένα μαγαζάκι με αφίσες. Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα....(έχω καιρό να περάσω από μπροστά του)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/search.php?searchid=2944540
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.