Προς το περιεχόμενο

Που πουλάνε αφίσες στην Αθήνα?

GiorGhino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο κατάστημα στην ΑΘήνα που να πουλάει αφίσες και που βρίσκεται?

Αν ξέρετε επίσης και κανένα που να ναι κοντά στο δίκυτο του μετρό και του ΗΣΑΠ...

Μένω κηφισιά.

Υ.Γ.

Βασικά θα μπορούσα να εκτυπώσω και δικιές μου αλλα θα μου κοστίσει ενα σωρό λεφτα. Γιάννενα μου χαν πει 60ευρω το μετρο

Ευχαριστώ

• Super Moderators
Δημοσ.

ένα μαγαζί κάτω από το Rock City στην Ακαδημίας κοντά στην πλατεία Κάνιγγος γνωρίζω

• Super Moderators
Δημοσ.

To Aφισόραμα στην Ακαδημίας 87. Όπως ανεβαίνεις την Ακαδημίας από Κάνιγγος, στο δεξί σου χέρι.

Δημοσ.

Γενικά, βέβαια θα θελα και κάποιες σχετικά με PC, px της nVidia Ati Intel επεξεργαστες i7 η παιχνίδια, αλλά δε νομίζω να βρώ επομένως δε πειράζει

Υστερα απο ταινίες, τραγουδιστές συγκροτήματα, γυναίκες και ότι άλλο εδιαφέρον βρω

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

To Aφισόραμα στην Ακαδημίας 87. Όπως ανεβαίνεις την Ακαδημίας από Κάνιγγος, στο δεξί σου χέρι.

εδω? καλα το δειχνει η ειναι απ την αλλη μερια? Γιατι και οι 2 ακαδημιας λεγονται

afisorama.jpg

Δημοσ.

Για ταινίες ,τραγουδιστές κτλπ που λες έχει στο mall στο village store δίπλα ακριβώς δηλαδή από το κινηματογράφο στο πάνω όροφο.. επίσης νομίζω ότι πάλι στο ίδιο κτίριο στο πλαίσιο έχει αφίσσες.(και είναι και πολύ κοντά σου νερατζιώτισσα και δε θα ψαχτείς και πολύ με δρόμους κτλπ;) )

Δημοσ.

Παρείγγειλα 2 απ τη σελιδα. με χρεωσαν 10 ευρω μεταφορικα. 7,90 η 1η και 1,50 για καθε επομενη. Λεει οτι θα ρθει Ελλαδα σε 3-5 μέρες

Δημοσ.

Αν σκεφτείς οτι η ποικιλία των ελληνικών μαγαζιών τύπου Αφισόραμα κλπ. είναι για τα κλάματα και για να σου τυπώσουν δικές σου εικόνες παίρνουν 20+ ευρώ, λέει.

Από Αμερική έρχονται; Δεν πιστεύω να μπλέκονται τελωνεία;

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν αναφέρεστε στο allposters.com, έρχονται από Ολλανδία. Όχι, κανένα πρόβλημα με τελωνεία.

Δημοσ.

Δεν ειναι ακριβως αυτο που ζητησε ο topic starter,αλλα προσωπικα το εψαχνα αρκετο καιρο και ισως ενδιαφερει και αλλους.

Προκειται για επενδυσεις τοιχων με ψηφιακες εκτυπωσεις φωτογραφιων σε διαφορα υλικα.

www.wonderwall.gr

www.mad4art.gr

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...