wOOzY Δημοσ. 1 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2001 Paidia otan thelo na kano login exo to exis problima : to password den pianei kai gia na piasei thelei na to balo kamia 10ria fores(to Copy-Paste den pianei thelei na to grapso monos mou)!!!!!Mporeite na mou peite kanena kolpaki na glitoso???
ma05860- Δημοσ. 1 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2001 Genika file nomizw to copy paste den pianei se kwdikous.Twra giati prepei na to grapseis 10 fores den kserw.Pes ma somws ti sou leei otan kaneis login.Sou leei oti o kwdikos den einai swstos i genika den katebainei i selida-auto sinebaine se emena kamia fora.
sh4dow Δημοσ. 1 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by ma05860-:<BR>[QB]Genika file nomizw to copy paste den pianei se kwdikous.QB]<HR></BLOCKQUOTE><P>pianei, etsi grafo olous tous kodikous mias kai me ta asterakia mporei na kano kapoio lathos.
psou Δημοσ. 1 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2001 Gia na mhn to grafeis 10 fores, kane copy to pass kai meta pata Control+v gia paste <BR>oso gia to problem sou, to exw akousei kai apo kapoion allo.Den exw kati na sou proteinw...
The_Mentor Δημοσ. 1 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2001 Eisai sigouros oti to plhktrologio sou einai OK??? Mhpws kollaei? Mhpws exei pesei kati mesa kai fliparei? Coke? Sprite?<BR>Rikse ena kalo ka8arisma kai dokimase...<P>The Mentor
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.