d3m0n Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 γεια σας παιδια, χτες το βραδυ ανοιγω το GPU-Z να ριξω μια ματια να δω τι γινετε εκει μεσα.... το κλεινω μετα και ξαναμπηκα και δεν με εβαζε... μου εβγαζε μονο την αρχικη εικονα που δειχνει οτι φωρτωνει.. παω στις διεργασιες το κλεινω γιατι ειχαν περασει 5 λεπτα που ειχε μεινει νεκρο και το κλεινω.... μετα ομως δεν μπορουσα να ανοιξω κανενα αλλο παραθυρο... πηγαινα mozzila πηγαινα msn πηγαινα torrent σε ολα τα προγραμματα που ειχα τιποτα... κανω ενα ρεσταρτ και επαιζε κανονικα... παω να ανοιξω παλι το GPU-Z και παλι τα ιδια... κολλησε ολο παλι και μου εβγαζε και αυτο το μηνυμα οταν δεν μπορουσε να το ανοιξει: "could not create driver file" το μονο που μπορεσα να κανω ηταν να μπω HWmonitor οπου εκει τυχαια ειδα να λειπει η πρωτη μπαρα και στην δευτερη που λεει τις θερμοκασιες του επεξεργαστη να μου εχει αυτα τα συμβολα [0xFFFFFFFFFFFF] στην καρτα γραφικων ομως εδειχνε κανονικα τισ θερμοκρασιες και στον σκληρο.. μετα τον ανοιξα παλι και επαιζα για πολυ ωρα χωρις να ανοιξω το GPU-Z γιατι το κανει αυτο μονο οταν ανοιγω το GPU-Ζ δευτερη φορα...?? ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια σας..!!
ss13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 γεια σας παιδια, χτες το βραδυ ανοιγω το GPU-Z να ριξω μια ματια να δω τι γινετε εκει μεσα.... το κλεινω μετα και ξαναμπηκα και δεν με εβαζε... μου εβγαζε μονο την αρχικη εικονα που δειχνει οτι φωρτωνει.. παω στις διεργασιες το κλεινω γιατι ειχαν περασει 5 λεπτα που ειχε μεινει νεκρο και το κλεινω.... μετα ομως δεν μπορουσα να ανοιξω κανενα αλλο παραθυρο... πηγαινα mozzila πηγαινα msn πηγαινα torrent σε ολα τα προγραμματα που ειχα τιποτα... κανω ενα ρεσταρτ και επαιζε κανονικα... παω να ανοιξω παλι το GPU-Z και παλι τα ιδια... κολλησε ολο παλι και μου εβγαζε και αυτο το μηνυμα οταν δεν μπορουσε να το ανοιξει: "could not create driver file" το μονο που μπορεσα να κανω ηταν να μπω HWmonitor οπου εκει τυχαια ειδα να λειπει η πρωτη μπαρα και στην δευτερη που λεει τις θερμοκασιες του επεξεργαστη να μου εχει αυτα τα συμβολα [0xFFFFFFFFFFFF] στην καρτα γραφικων ομως εδειχνε κανονικα τισ θερμοκρασιες και στον σκληρο.. μετα τον ανοιξα παλι και επαιζα για πολυ ωρα χωρις να ανοιξω το GPU-Z γιατι το κανει αυτο μονο οταν ανοιγω το GPU-Ζ δευτερη φορα...?? ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια σας..!! Κάνε απεγκατάσταση και εγκατάσταση του προγράμματος από την αρχή !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.