nurse Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Αφού έγινε το τελευταίο αυτόματο update στο Comodo, μετά την επανεκκίνηση δεν άνοιγε κανένα πρόγραμμα του υπολογιστή μου. Τα μόνα που ανοίγανε ήταν οι φάκελοι <(όχι το περιεχόμενό τους) και ο πίνακας ελέγχου. Έκανα απεγκατάσταση στο comodo και ως δια μαγείας ο υπολογιστής επανήλθε στη προηγούμενη καλή του κατάσταση. Πιστεύοντας ότι μπορεί να έφταιγε κάτι στη διαδικασία του update κατέβασα τη νέα έκδοση του comodo και έκανα ξανά εγκατάσταση με δυστυχώς ίδια αποτελέσματα. Το πρόβλημα προέκυψε σε υπολογιστή με Vista 64bit. Στους άλλους δύο που τρέχω xp μετά το update δεν είχα κανένα πρόβλημα. Έχει προκύψει το ίδιο πρόβλημα και σε άλλους; Πως ξεπεράσατε το πρόβλημα. Άν και τους τελευταίους μήνες ανακάλυψα το comodo internet security οφείλω να πω ότι το συνήθισα. Παρόλα αυτά υπάρχει κάποιο άλλο καλό και δωρεάν firewall , που να τρέχει σε Vista 64bit ;;; Ευχαριστώ
parsifal Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Ρίξε μια ματιά στα official forums του Comodo, γίνεται χαμός από παρόμοιες αναφορές, π.χ. εδώ. Κάποια χοντράδα πρέπει να έκαναν στο τελευταίο update...
nurse Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Ευχαριστώ parsifal όντως υπάρχει γενικότερο πρόβλημα. Στο φόρουμ του comodo δόθηκε η παρακάτω λύση η οποία δεν δούλεψε για εμένα. Την παραθέτω σε περίπτωση που βοηθήσει κάποιον άλλο. 1. Disable and Deactivate Defense+ on Comodo Firewall. Defence+ tab in the program > advanced > Defence+ settings > mark Deactivate Defence+ permanently - Restart computer 2. Uninstall Ad-Aware - Restart computer 3. Activate Defense+ on Comodo Firewall - Restart computer 4. Enable Defense+ on Comodo Firewall (πηγή: http://forums.comodo.com/firewall_help/updated_comodo_firewall_on_x64-t34829.15.html ) Προς το παρών ενεργοποίησα το firewall των Vista, μέχρι να βρεθεί κάποια λύση τουλάχιστον. Έχει να προτείνει κάποιος κάτι που να δουλεύει σε Vista 64bit και να είναι και δωρεάν;
parsifal Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Πρόταση: Μείνε με το Vista firewall προσωρινά και παρακολούθα την κατάσταση, η λογική λέει ότι θα βγει σύντομα νέο update για το CIS αφού το τελευταίο προκάλεσε γενικότερο πρόβλημα.
nurse Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Μάλλον αυτό θα κάνω. Θα ποστάρω για τα νεότερα όταν εντοπίσω κάτι.
nurse Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Πριν λίγες ώρες υπήρξε ανακοίνωση από την Comodo η οποία αναγνωρίζει το πρόβλημα και ενημέρωσε ότι εντόπισε την αιτία του προβλήματος και εντός της εβδομάδας θα έχει διαθέσιμη τη λύση για κατέβασμα.
ss13 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Ευχαριστώ parsifal όντως υπάρχει γενικότερο πρόβλημα. Στο φόρουμ του comodo δόθηκε η παρακάτω λύση η οποία δεν δούλεψε για εμένα. Την παραθέτω σε περίπτωση που βοηθήσει κάποιον άλλο. 1. Disable and Deactivate Defense+ on Comodo Firewall. Defence+ tab in the program > advanced > Defence+ settings > mark Deactivate Defence+ permanently - Restart computer 2. Uninstall Ad-Aware - Restart computer 3. Activate Defense+ on Comodo Firewall - Restart computer 4. Enable Defense+ on Comodo Firewall (πηγή: http://forums.comodo.com/firewall_help/updated_comodo_firewall_on_x64-t34829.15.html ) Προς το παρών ενεργοποίησα το firewall των Vista, μέχρι να βρεθεί κάποια λύση τουλάχιστον. Έχει να προτείνει κάποιος κάτι που να δουλεύει σε Vista 64bit και να είναι και δωρεάν; Είσαι ωραίος , πολύ καλή περιγραφή για βοήθεια !!
nurse Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Αυτό βρήκα ως λύση. Εσύ το δοκίμασες; Δούλεψε για εσένα; Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνεις;
nurse Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Βγήκε η νέα έκδοση του comodo που διορθόνει τα προβλήματα που είχε δημιουργήσει η προγενέστερη πρόσφατη έκδοση. Σύμφωνα με τους ανθρώπους του comodo διορθώθηκαν τα προβλήματα. Παράδοξο όμως γιατί εγώ ακόμη έχω το ίδιο πρόβλημα με πριν. Κάνω καθαρή εγκατάσταση της νέας έκδοσης και όταν επανεκκινώ τα vista64 οι explorer και διάφορα προγράμματα δεν λειτουργούν. Κρίμα θα πρέπει να εγκαταλείψω το comodo. Έχετε να μου προτείνετε άλλο firewall που να τρέχει σωστά σε vista64bit; Αισθάνομαι ότι δεν έχω τον έλεγχο στο αντίστοιχο firewall των vista....
Members gsarig Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Members Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Τρέχω το Comodo Internet Security σε Vista 64bit αλλά δεν παρατήρησα κανένα πρόβλημα μέχρι σήμερα. Μήπως φταίει ο συνδυασμός του CIS με το Ad-aware? (κρίνοντας από την λύση που παραθέτεις).
nurse Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Η αλήθεια είναι ότι δεν επιχείρησα να αφαιρέσω το ad- aware. Παρόλα αυτά υποτίθεται ότι αυτό το πρόβλημα λύθηκε με το τελευταίο update (βγήκε χθες). Πια έκδοση του CIS έχεις; Τελικά αφαίρεσα το Ad-aware αν και το συμπαθώ χρόνια. Το CIS δουλεύει σωστά τώρα με τη τελευταία διορθωμένη έκδοσή του.
Members gsarig Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Members Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Σύμφωνα με το info του προγράμματος, έχω την 3.5.57173.439 Γενικά το αφήνω να κάνει όλα του τα update κανονικά - υποθέτω θα έπρεπε να είχα συναντήσει κι εγώ το πρόβλημα αν ήταν κάτι γενικό. Δεν χρησιμοποιώ όμως πια το Ad-aware, γι' αυτό σε ρώτησα αν φταίει αυτό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.