cflour Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπερα.. Εχω μια καμερα SONY DCR-DVD406E και εχω το εξης προβλημα: Εχω τραβηξει 30 λεπτα βιντεο και θελω να το γραψω σε κασσετα VHS....Συνδεω την καμερα στην τηλεοραση με τα τρια καλωδια(κοκκινο,ασπρο,κιτρινο) και στο AV3 μου εμφανιζεται αυτο που εχει το dvd της καμερας...(Ωραια μεχρι εδω) Πατω το REC για να γραψω στην κασσετα αυτο που δειχνει η τηλεοραση στο ΑV3 αλλα γραφει αυτο που εμφανιζεται στο AV2 (εκει ειναι τα καναλια της τηλεορασης) οποτε μου γραφει το καναλι της τηλεορασης που παιζει στο AV2 εκεινη τη στιγμη...Αλλαξα απο το τηλεκοντρολ του video τα καναλια μηπως εμφανιστει η καμερα αλλα τιποτα... Συνδεσα μετα την καμερα στο video κατευθειαν αλλα τοτε δεν επαιζε η καμερα ουτε στο AV3.. Τι να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Το θέμα μεταφέρθηκε στην ορθή ενότητα του forum. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε τις περιγραφές της κάθε ενότητας στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δηλαδή, σύνδεσες την έξοδο της κάμερας στην τηλεόραση και προσπαθείς να γράψεις στο βίντεο αυτό που δείχνει η tv. ΛΑΘΟΣ. Αν ήταν έτσι, όταν έγραφες στο βίντεο ένα πρόγραμμα και άλλαζες κανάλι από το κοντρόλ της τηλεόρασης θα άλλαζε και αυτό που γράφει το βίντεο. Θα πρέπει να συνδέσεις το καλώδιο της κάμερας στο βίντεο με ανάλογο αντάπτορα (αν χρειάζεται) και να επιλέξεις από το τηλεκοντρόλ του βίντεο το κανάλι που δείχνει την εικόνα της κάμερας. Τότε μόνο θα μπορέσεις να κάνεις εγγραφή. Αν το βίντεό σου έχει μόνο μια υποδοχή scart και την έχεις για την tv, θα πρέπει να προμηθευτείς έναν ανταπτορα scart και να συνδέσεις πάνω του τα καλώδια της κάμερα και να το γυρίσεις στο in. Θα πρέπει να συνδέσεις το βίντεο στην tv με το καλώδιο της κεραίας σε αυτή την περίπτωση, αν θέλεις να βλέπεις τι γράφεις. Αν έχει μπροστινή είσοδο video-audio in η 2ο scart από πίσω τότε θέλεις μόνο τον ανταπτορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.