Προς το περιεχόμενο

Προφίλ Στο Hi5

Sleepless_007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με την μορφοποίηση ("διακόσμηση") ενός προφίλ στο Hi5. Θα ήθελα όσοι ξέρετε να μου πείτε πως μπορώ, ας πούμε να φτιάξω ένα προφίλ με μια εικόνα που μου αρέσει και να την βάλω στο σημείο το οποίο θέλω, εμπρός ή πίσω από το κείμενο. Ή να βάλω να παίζει το τραγούδι που μου αρέσει όταν ο άλλος βλέπει το προφίλ κτλ.

Γενικά οποιοδήποτε "κολπάκι" γνωρίζετε και το πως θα μπορούσα να το κάνω να φαίνεται ωραίο θα βοηθούσε. Ευχαριστώ ε! :mrgreen:

Δημοσ.

Teo η καλύτερη είναι η συμβουλή σου! Aπλά επειδή προς το παρόν δεν έχω σύνδεση στο σπίτι και μπαίνω από netcafe θα με βοηθούσε κάτι ευκολότερο σαν λύση και γρηγορότερο.

Δημοσ.

Το να βάλεις μια εικόνα πίσω λογικά θα μπορείς να το βρεις σαν ξεχωριστή επιλογή μέσα στο Hi5.

Για τραγούδι υπάρχουν κάποιοι online players (αν και το να μπαίνεις σε μια σελίδα και να παίζει mp3 είναι απίστευτα κιτς, αν το δεις ψύχραιμα) ή μπορείς να κάνεις embed ένα σχετικό βίντεο (πχ αν περιέχει το τραγούδι που θες), μέσω του κώδικα που δίνει το YouTube (για παράδειγμα) δίπλα στο βίντεο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...