Προς το περιεχόμενο

Skype, Τι ειναι παλι τουτο???

fe31h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας...

Εχω ενα φορητο που εχει πανω του το λεγομενο skype... Πανω κατω ξερω τι μπορω να κανω με αυτο δηλαδη: μπορω να μιλαω ΕΝΤΕΛΩΣ δωρεαν με τον αλλον που εχει το ιδιο προγραμμα... αλλα μπορω επισης να μιλαω με χαμηλοτερες χρεωσεις με αλλα νουμερα??(οπως σταθερα και κινητα??) απο οτι να παρω την συσκευη και να μιλησω?

Αν ναι ποια η διαφορα τιμης??

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων...

Δημοσ.

Μαλιστα...

Οποτε αν δεν κανω λαθος ειναι ποιο οικονομικο αυτο το προγραμματακι και γενικα αυτος ο τροπος....

Δημοσ.

το skype είναι όλα τα λεφτά.καμοία σχέση με το windows live messanger. ούτε κολάει ο ήχος,ούτε η εικόνα,ούτε κάνει τα κομπλεξικα που κανει το μσν.το χρησιμοποιώ πολύ καιρό και έχω βρει την υγειά μου.ακόμα και τα παιχνίδια του που λέει ο λόγος είναι καλύτερα.ειδικά το τελευταίο skype,το 4.είναι κορυφαίο.εκτος του οτι μπορεις να μιλας με σταθερα,κινητα με χαμηλες χρεωσεις,κυκλοφόρησε skype και για κινητα,οπου μιλας πάλι με τον ιδιο τροπο.βεβαια αυτο λεει μονο οταν εχεις wiFi στο κινητο γιατι αλλιως μεσω wap αντε γεια.επίσης υπάρχει skype και για psp (νομίζω)

ερώτηση: στις κλήσεις που μπορείς να κάνεις με τα 3€, συμπεριλαμβάνονται και κινητά? μάλλον ε?

Δημοσ.

τπτ man

να προσεξεις να βγαζει εξοδο passthrough για την τηλεφωνικη γραμμη του ΟΤΕ η οτι αλλη εχεις

ετσι αν το internet η το skype ειναι down πχ να μπορεις (με το σχετικο rule στα settings του adapter) να παρεις τηλεφωνο μεσω ΟΤΕ χωρις να πειραζεις καλωδια συνδεσεις κλπ

Δημοσ.
κατι τετοιο για να μην χρειαζεσαι υπολογιστη

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615047

Α... καλό! Και εκεί πάνω μπαίνουν ότι τηλέφωνα θέλω, σωστά;

Εύγε

Αυτό είναι μεν για voip, αλλά για πρωτόκολλο SIP. To skype χρησιμοποιεί δικό του proprietary πρωτόκολλο. Το έχεις δουλέψει εσύ με skype και πώς;

Δημοσ.
οχι δεν το εχω εγω,ενας φιλος μου κομπιουτερας δουλευει κατι παρομοιο αλλα δεν ξερω αν ειναι skype η voipbuster η τι αλλο

Λογικά είναι voipbuster ή κάποιος άλλος sip provider.

Τελευταία φορά που κοίταξα, οι αυτόνομες λύσεις για skype (χρήση χωρίς pc), πάνε από 100€ και πάνω. Εκτός κι αν έχεις κινητό με wifi κι αρκετή επεξεργαστική ισχύ για να σηκώνει το skype.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...