chpetros Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Ποιό νομίζετε παιδιά οτι είναι το καλύτερο πρόγραμμα για καθαρισμό της Registry? Οσα προγράμματα έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα μετά το καθάρισμα αν ξαναδοκιμάσω να καθαρίσω πάλι μου βρίσκουν άχρηστα για καθάρισμα. Τι λέτε?
Antwni Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Μπορείς να δοκιμάσεις και το ccleaner αλλά και το Tune UP(εμπορικό όμως) υπάρχει και το Registry Mechanic Εγώ έχω και το Tune Up αλλά και το ccleaner(δεν κάνουν μόνο και καθαρισμό registry)Το Registry Mechanic δεν μου άρεσε και πολύ!!
flik Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Πάντα θα σου βρίσκουν, καμιά φορά και το ίδιο πρόγραμμα κι αν εκτελέσεις διάστημα 10 λεπτών θα σου βρει κάποια, είτε καινούρια, είτε που δεν διορθώνονται. Το ccleaner είναι το πιο ακίνδυνο και απλό. Το tuneup είναι γενικά καλό πρόγραμμα, αλλά το regisrty mechanic κάπως πιο προχωρημένο, αλλά και απλό και ακίνδυνο παράλληλα(σε κάποιο βαθμό, πάντα κράτα backup). Αλλά για τους πιο απαιτητικούς χρήστες, είναι το jv16 powertools, που διαθέτει 4-5 επιλογές για γρήγορο-απλό και βαθύ-επικίνδυνο καθάρισμα, όπου εκεί χρειάζονται και περισσότες γνώσεις. Άποψη μου, δεν χρειάζεσαι τίποτα σπουδαίο γι αυτή τη δουλειά μάλλον, δοκίμασε registry mechanic ή ccleaner που είναι καλό να βρίσκεται και στο pc σου
mangai Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δεν υπάρχει καλύτερο,γιατί κανένα δεν τα βρίσκει όλα,καί όλα κάνουν λάθη.Αν δεν μπορείς να καταλάβεις ποιά πρέπει να διαγράψεις και ποιά όχι(που είναι σχετικά εύκολο) όλα ''κακά'' θα είναι.Το καλύτερο freeware είναι το RegCleaner 4.3.0.780 του Jouni Vuorio που είναι μιά lite έκδοση του jv16 powertools,που προτείνει ο πάντα καλά ενημερωμένος flik.Και να μείνουν κάποιες άχρηστες εγγραφές δεν έχεις πρόβλημα.Το ασφαλέστερο freeware και αρκετά καλό είναι το Registry Distiller 1.03.Μπορείς να χρησιμοποιείς και τα 2 κρατώντας πάντα backup.
dazeman Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 CCleaner-free και TuneUp -εμπορικό. Αποτελεσματικά και κυρίως ασφαλή. Για δυνατά καθαρίσματα Reg Organizer, θέλει προσοχή εάν δεν ξέρεις.
flik Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δεν υπάρχει καλύτερο,γιατί κανένα δεν τα βρίσκει όλα,καί όλα κάνουν λάθη.Αν δεν μπορείς να καταλάβεις ποιά πρέπει να διαγράψεις και ποιά όχι(που είναι σχετικά εύκολο) όλα ''κακά'' θα είναι.Το καλύτερο freeware είναι το RegCleaner 4.3.0.780 του Jouni Vuorio που είναι μιά lite έκδοση του jv16 powertools,που προτείνει ο πάντα καλά ενημερωμένος flik.Και να μείνουν κάποιες άχρηστες εγγραφές δεν έχεις πρόβλημα.Το ασφαλέστερο freeware και αρκετά καλό είναι το Registry Distiller 1.03.Μπορείς να χρησιμοποιείς και τα 2 κρατώντας πάντα backup. Δεν πας πίσω.....
Green Dragon Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Ποιό νομίζετε παιδιά οτι είναι το καλύτερο πρόγραμμα για καθαρισμό της Registry?Οσα προγράμματα έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα μετά το καθάρισμα αν ξαναδοκιμάσω να καθαρίσω πάλι μου βρίσκουν άχρηστα για καθάρισμα. Τι λέτε? Φίλε μου δοκίμασε το Auslogics Registry Cleaner Είναι γρήγορο, αποτελεσματικό και free. Μαζί με το ccleaner θα είσαι ok:-D
nekisia Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Glary utilities και καθαρισες και free & σβελτο
Luxx Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μαγκες προσοχη παντως με αυτα. Θυμαμαι οταν ημουν αρκετα μικρος και πηγα να χρησιμοποιησω τετοιο προγραμμα για 1η φορα, μου εβγαλε κατι χιλιαδες entries, τα σβηνω ολα και μετα δεν ανοιγε το pc. λοοοολ!!
Green Dragon Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μαγκες προσοχη παντως με αυτα. Θυμαμαι οταν ημουν αρκετα μικρος και πηγα να χρησιμοποιησω τετοιο προγραμμα για 1η φορα, μου εβγαλε κατι χιλιαδες entries, τα σβηνω ολα και μετα δεν ανοιγε το pc. λοοοολ!! Όντως παλιότερα ήτανε όπως τα λές. Είχα φάει και εγώ τέτοιες φρίκες. Σήμερα όμως κάποια πολύ αξιόπιστα υπάρχουνε ευτυχώς!
MrTryANalyzer Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Διάβασε λίγο το παρακάτω site, συν τα comments, περι καλύτερου Registry Cleaner : - http://www.techsupportalert.com/best-free-registry-cleaner.htm Επίσης και τα παρακάτω : Registry Junk: A Windows Fact of Life - http://blogs.technet.com/markrussinovich/archive/2005/10/02/registry-junk-a-windows-fact-of-life.aspx XP Myths - http://home.comcast.net/~SupportCD/XPMyths.html Βελτίωση μπορείς να δεις από ένα Registry Defragmenter, ΑΛΛΑ αν θες να διατηρείς μια καθαρή (όσο το δυνατόν γίνεται βέβαια) registry μπορείς να δοκιμάσεις αξιόπιστες και δοκιμασμένες λύσεις π.χ. Tune Up Utilities 2009 και Advanced Systemcare (πιο συγκεκριμένα, τα εργαλεία που αναλαμβάνουν το registry cleaning). Για Registry Defragmenters τσέκαρε την παρακάτω δωρεάν εφαρμογή : Quicksys RegDefrag - http://www.regdefrag.com/
chpetros Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις χρήσιμες πληροφορίες σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.