EXARXEIA_CITY Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: αποδραση για δευτερη φορα Παλαιοκώστα και Ριζάι με ελικοπτερο. μα καλα πλακα μας κανουν ; νομιζω μια φορα την πατας αλλα και δευτερη ; μετρα δεν ξερουν να παρουν ;
Jason13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 ΕΛΕΟΣ ΣΗΜερα εγινε??τσαμπα ψαχνανε υποτιθεται τοσα χρονια..Αχ μου αρεσει που πληρωνουν φορους για φυλακες και αστυνομους ..και ιδου τα αποτελεσματα
glitsa Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 http://www.tanea.gr/default.asp?pid=41&nid=988996 εχω λιωσει στα γελια δεν υπαρχουν αυτοι οι ανθρωποι..μα δευτερη φορα?ηρωες!!
andreapaog328 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 και ρωτάω: βλέπουν ένα ελικόπτερο που γυρνάει πάνω απο την φυλακή...σοκολάτες θα μοιράζει? δε τους κόβει λίγο να ελένξουν τι ελικόπτερο είναι, σχέδιο πτήσης άν έχουνε...τελος πάντων...τι δουλειά έχει ένα ελικόπτερο πάνω απο την φυλακή...? γιατί δεν βάζουν ένα να κάνει δρομολόγια δυο φορές την ημέρα λέω γω, να κόβουν εισητήρια κανονικά, να βγάζουν και τίποτα οι φυλακές βρε αδερφέ...
DioDouv Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 ΑΔΕΡΦΙΑ Παλαιοκωστα , ΦΥΛΑΚΗ, ΑΠΟΜΌΝΩΣΗ, ΑΠΟΔΡΑΣΗ , ΞΑΝΑ ΑΠΟΔΡΑΣΗ,ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΡΑΣΗ, ΚΥΝΗΓΗΤΟ σε ολη την ΧΩΡΑ....... Ρε'σεις τι PRISON BREAK και λαλακιες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 τυφλα να χει ο Σκοφιλντ καλά είσαι... οι τύποι έδωσαν ρέστα πάλι και μοίρασαν άφθονο γέλιο..
frenzy Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Ανοίχτε λογαριασμούς και ντιβανοκασέλες σωφρονιστικών υπαλλήλων
teo64x Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Αχ μου αρεσει που πληρωνουν φορους για φυλακες και αστυνομους .. Ναι αλλά τουλάχιστον τα ΜΑΤ ξέρουν καλά να δέρνουν. Δεν πάνε χαμένα τα λεφτά.
DrLo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Καιρός να βρω το παλιό μου "palaiokostas fan" userbar μου
DrLo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Άλλη μια και η easyjet θα βάλει δρομολόγιο
DioDouv Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Άλλη μια και η easyjet θα βάλει δρομολόγιο Δυστυχώς δεν τηρουντε οι προδιαγραφές για κάτι τέτοιο (φυσούνες για boarding ,πύλες για checkin.....) Που θα πάει όμως θα γίνουμε και 'μεις κάποια στιγμή κράτος και θα τα φτιάξουμε . Υπομονή να έχουμε.
Pablo_Hasan Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 ελπιζω αυτην τη φορα να μην μεινουν εντος ελλαδος γιατι αν τους πιασουν θα εκπυρσοκροτησει κανα οπλο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.