eSATA Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 και να πεις οτι εχω στην περιοχη μου κανα μαγαζι με μεγαλη ποικιλια τετοιων προιοντων....δεν...αναγκαστικα τους προτιμω
nukem111 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Αν στο εστειλαν το πισι φιλε μου σε τετοια χαλια...καλα κανες και κραζεις, αλλα ειναι να τυχεις στην περιπτωση οπως λενε τα παιδια που δεν εχουν αποθεματα! (αλλα να λειπουν οι βιδες ρε παιδια? μαλλον θα βιαζονταν αυτος που κανει τις συναρμολογησεις να παει στη γκομενα!) Εγω ειμαι τυχερος επειδη πριν λιγες εβδομαδες ανοιξε e-shop στο διπλα τετραγωνο στου Ζωγραφου και αν ειναι κραξω το e-shop για καμια βλακεια που πιθανον να μου κανει στο μελλον, θα τα ακουσει ο υπαλληλος! Ετσι παει πιο προσωπικα το θεμα, και το παραπονο ''προωθειται'' πιο γρηγορα!
Forwir Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Χάλασε δεν ανάβει καθόλου, δεν τους μπορώ αυτούς στο eshop ,πρώτα κάνουν 23 ημέρες να το παραδώσουν και μετά από ένα μηνά χαλάει να δω τι θα πουν ,ανάθεμα την ημέρα που επέλεξα το shop . :mad::mad::mad::mad:
dr.scholl Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 ρε παιδια παντου τα ιδια χαλια ειναι,απλα οταν τελειονουν τα αποθεματα το τρεναρουν,,παντος το παλικαρη μου φενετε οτι εκτος απο τον χρονο που εχασε,,γενικος βγηκε κερδισμενος
d3m0n Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 εγω παντως παρηγγειλα απο e-shop cpu+mobo την πεμπτη βραδυ και την παρασκευη το πρωι μου εστειλαν μηνυμα να παω να τα παραλαβω... οπως ειπαν και τα παιδια ειναι θεμα αποθεματων....
Chris_85 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Το απαραδεκτο σερβις που εχουν, δεν ειναι θεμα αποθεματων ομως. Ειναι καθαρα θεμα σεβασμου (ή μη) του πελατη.
noob Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Ένας λογικός χρόνος παράδοσης για μια ολοκληρωμένη σύνθεση pc από το eshop πόσες μέρες είναι?
washcloud Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Το service δεν ξέρω οι παραδώσεις πάντως είναι για κλάματα......:mad: Oι παραδόσεις μπορεί να είναι για κλάμματα, το service όμως είναι το ανάποδο. Για γέλια δηλαδή.
nickarmy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 προσοπικα σε μια εβδομαδα μου ηρθε ετιμο το πσ( εγω ειχα διαλεξη τι θα του εςχω μεσα) στην επισκευη μου εκανε 1-1,5 εβδομαδα για εναν σκληρο ειχε γινει κατι λάθος στην συνενόηση.... πάντα απο eshop ψωνιζω εδω και 4 χρονια και δεν ειχα πρόβλημα ειναι σε κάποιους τυχερούς που συμβαινουν
simossays Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 φαντάζομαι ότι η εμπειρία μου που περίμενα 25 εργάσιμες ένα πλυντήριο πιάτων από τον Κωτσόβολο είναι εκτός θέματος ε; δεν είναι gadget το πλυντήριο; μα αφού μου επιτρέπει να αφιερώνω ακόμα περισσότερο χρόνο στο pc... και τώρα σοβαρά, μπορείς να αποζημιωθείς με κάποιο τρόπο για την καθυστέρηση παράδοσης;
washcloud Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 προσοπικα σε μια εβδομαδα μου ηρθε ετιμο το πσ( εγω ειχα διαλεξη τι θα του εςχω μεσα) στην επισκευη μου εκανε 1-1,5 εβδομαδα για εναν σκληρο ειχε γινει κατι λάθος στην συνενόηση.... πάντα απο eshop ψωνιζω εδω και 4 χρονια και δεν ειχα πρόβλημα ειναι σε κάποιους τυχερούς που συμβαινουν τα ίδια έλεγα και 'γω νικόστρατε... είναι μέχρι να σου τύχει - τα τραβάς μαζεμένα μετά. το τί κοροϊδιλίκι είδα και τί "τυράννια" τράβηξα για 2 μήνες για RMA ενός πασιφανέστατα πεθαμένου DVD-RW δε λέγεται Σίμο, πλυντήριο ftw... Kαι νομίζω πώς όχι, δεν μπορείς. Αν έχεις προπληρώσει, νομίζω απλά έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης, τα λεφτά μου πίσω ρε, και άντε γεια....
MsquitoPrincess Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Παραγγέλνω απο e-shop εδώ και 4 χρόνια.Έχω σκάσει πολλά λεφτά.Πάντα μα πάντα η παράδοση παίρνει 2 εργάσιμες. Υπάρχει στο σάητ ένδειξη διαθεσιμότητας.Μια φορά μόνο δεν την είχα προσέξει με αποτέλσμα να παίξει καθυστέρηση. Επίσης κάποια στιγμή είχα παραγγείλει μητρική για τον επεξεργαστή, είχα κόψει τις προεξοχές από κείνο το μεταλλικό πράμα που μπαίνει στο πίσω τμήμα του τάουερ από το οποίο βγαίνουν οι υποδοχές για ποντίκι,έθερνετ,εκτυπωτή ,οθόνες κλπ(δεν ξέρω πως λέγεται =ρ) και πρεφάρω ότι είχα παραγγείλει mobo για λάθος σόκετ. Τα παιδιά μια χαρά την δέχθηκαν πίσω και παρήγγειλα τη σωστή. Είναι απλά να μη σου τύχει.
Tenshi Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 panel λέγεται, γιου λάκι σαν οφ α μοσκίτο I/Ο shield...εντ ιτς ντότερ ραδερ δαν σαν
MsquitoPrincess Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Θενξ για την ορολογία.Πραγματικά κουράζομαι κάθε φορά μέχρι να το περιγράψω =ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.