Forwir Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Ανοίγω αυτό το topic για αυτούς που θέλουν να πουν τις εμπειρίες για την παράδοση υπολογιστών μήπως και ακουστούμε από κανέναν. Έκανα παραγγελία 1 pc από το eshop στις 21/01. Μου το παράδωσαν στις 14/01. Πέρασαν 23 ημέρες ....μου άλλαξαν 2 φόρες το mobo και τελικά μου εστειλαν 1 PC με δυο κάρτες γραφικών.Μπράβο τους είναι οι πιο γρήγοροι στο πανελλήνιο ….και φανταστείτε ήθελα κάτι απλό με 250 euro :mad::mad::mad:
caution Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 ...και τελικά, πως αποδίδει ο ολοκαίνουριος 386 σου; Πέραν της πλάκας, με ένα search, θα δεις πολλούς με παράπονα από το e-shop
Forwir Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Αν εξαιρέσουμε το γεμάτο σκόνη κουτί το στραβά βαλμένο αριστερό καπάκι ...... και μια βίδα να κωδουνίζει άναψε κανονικά και είναι έτοιμο για download αλλά αυτά είναι Άλο ζήτημα .Το θέμα είναι ότι το φθηνό δεν είναι φθηνό μετά από 23 ημέρες. :mad::mad:
swiftech Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 το service γενικα το eshop ειναι κορυφαιο
Forwir Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Το service δεν ξέρω οι παραδώσεις πάντως είναι για κλάματα...... :mad:
dreaming123 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Ανοίγω αυτό το topic για αυτούς που θέλουν να πουν τις εμπειρίες για την παράδοση υπολογιστών μήπως και ακουστούμε από κανέναν. Έκανα παραγγελία 1 pc από το eshop στις 21/01. Μου το παράδωσαν στις 14/01. Πέρασαν 23 ημέρες ....μου άλλαξαν 2 φόρες το mobo και τελικά μου εστειλαν 1 PC με δυο κάρτες γραφικών.Μπράβο τους είναι οι πιο γρήγοροι στο πανελλήνιο ….και φανταστείτε ήθελα κάτι απλό με 250 euro :mad::mad::mad: Δηλαδή στο παρέδωσαν πριν κάνεις την παραγγελία? Αυτη είναι άμεση εξυπηρέτηση!!! Πλάκα κάνω έτσι. Γίνε λίγο ποιο αναλυτικός...Γιατι σου άλλαξαν μητρική καλά για τις 2 κάρτες γραφικών ουδέν σχόλιο.... Αφου ήθελες κα΄τι απλό με 250euro έκανες δικιά σου σύνθεση η πήρες κάποιο έτοιμο?
tolis_01 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Οπότε παράγγειλες ένα pc των 250ε και σου έφεραν 7 μέρες νωρίτερα ένα τούμπανο sli? Πάω να παραγγείλω κι εγώ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 πράγματι πέστα λίγο πιο αναλυτικά... εγώ πάντως από χρόνους παράδοσης δεν είχα ΠΟΤΕ πρόβλημα...
bakass Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 όντως πες τα πιο αναλυτικά να καταλάβουμε τι εγινε για να κραξουμε και εμεις μαζι σου!το γεγονος ομως οτι παρηγγειλες στις 21/01 και στο εστειλαν 14/01 μην το πεις ουτε του παπα!!! χαχα
Forwir Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Την πρώτη φορά έστειλαν μήνυμα γιατί είχαν πρόβλημα με τον ανεμιστήρα την δεύτερη φορά γιατί δεν είχαν την μητρική που είχα επιλέξει την τρίτη φορά γιατί δεν είχαν δει ότι συμφωνήσαμε νέα μητρική την τέταρτη φορά για το ότι δεν παίρνει floppy …τελικά το στείλαμε με floppy τι έχετε να Πίτε τζιμάνια...... :X:X:X
nukem111 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Ουτε εγω ειχα ποτε προβλημα με τις παραδοσεις απο e-shop... Μονο την περιοδο των εορτων παρηγγειλα στις 23 Δεκεμβριου (ξερω βλακεια) και μου ηρθαν 2 συνθεσεις καινουριου PC με κατι εξτρα στις 3 Ιανουαριου..Μαζι με τις γιορτες,αργιες, μαζι με την συναρμολογηση απο αυτους, ικανοποιητικος χρονος!
darksoho33 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 ρε συ εμενα μου εστειλαν καινουριο Pc χωρις βιδες στα πλαϊνα ενταξει πες τις εβαλα εγω αλλα το μπροστινο αυτο που πατας το κουμπακι και πεφτει το πορτακι του dvd-rw ελειπε το ελατηριακη. τι να τους πεις και που να βρεις ελατηριο. και μετα σου λενε να πας απο το καταστημα. φουλ ταλαιπωρια δηλαδη και σου λενε το κορυφαιο θα παρει 10μερες ετσι ωστε να μην τους το στειλεις επειδη ξερουν οτι δεν μπορεις να μεινεις χωρις υπολογιστη. ελα ντε που δεν ηταν κατι βιαστικο και τους το πηγα και σε 4 μερες μου το εστειλαν. μακρια ουστ
hawkpilot Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Γενικώς με το e-shop είναι να μην τύχει και δεν έχει απόθεμα σε κάποιο εξάρτημα/συσκευή που παραγγέλνεις. Αν δεν το έχει άστα να πάνε.
eSATA Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις γιορτες εκανα μια παραγγελεια σημερα στο e-shop και την παραλαμβανα αυριο τωρα το λιγοτερο που κανουν ειναι 6 μερες το εχουν ξεφτιλισει.....εκανα μια παραγγελεια στις 22 και σημερα ειναι 26......
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 και το Πλαίσιο τα ίδια χάλια είναι όταν δεν έχει απόθεμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.