djamok Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα Σας...Παιδιά θέλω τη βοήθειά σας... Εχθές προσπάθησα να κάνω Format το pc μου και κατα τη διάρκεια της εγκατάστασης κόλλησε το pc μου με αποτέλεσμα να το κάνω επανεκκίνηση... Την στιγμή που πάει να συνεχίσει την εγκατάσταση τώρα μου βγάζει το εξής μήνυμα... "Your computer restarted unexpectedly or encountered an unexpected error.Windows intallation cannot proceed.To Instal Windows, click "OK" to restart the computer, and then restart the installation". Πατάω το "οκ" και μου κάνει επανεκίνηση και ξανά μου βγαίνει το παραπάνω μήνυμα.. Τι να κάνω? Υ.Γ= Παρατήρησα οτι δε πρέπει να μου διαβάζει το dvd των vista κατα την εκκίνηση του Υπολογιστή, γιατί οταν μου λέει "press any key to cd or dvd..." πατάω ενα οποιαδήποτε κουμπί και δε μου το δέχετε... Ευχαριστώ!!!!
ser_x Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 "Ο υπολογιστής σας ή επανεκκίνηση απροσδόκητα συνάντησε μια απρόσμενη error.Windows intallation δεν μπορεί proceed.To Εγκαταστάσεις των Windows, κάντε κλικ στο κουμπί" ΟΚ "για την επανεκκίνηση του υπολογιστή και, στη συνέχεια, κάντε επανεκκίνηση της εγκατάστασης". Αυτή είναι η μετάφραση (εγώ δεν ξέρω αγγλικά ) σε τι σύστημα (PC) προσπαθείς να το εγκαταστήσεις ??
Alexisssss Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Απλα τα πραγματα..... Κανε ξανα format
caution Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 εγώ λέω "and then restart the installation"
djamok Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Ξέχασα να σας ενημερώσω ότι πρίν κάνω την εγκατάσταση των Windows ο Υπολογιστής είχε κλειδωθεί, μάλλον τα Windows θα τα κλειδώσανε... Δηλαδή όταν άνοιγα τον Υπολογιστή τα Windows μου είχε 3 επιλογές: 1. Να μπώ μέσω μόντεμ στο ίντερνετ. 2. Να βάλω διαφορετικό product key. 3. Μέσω Υπολογιστή να κάνω μερικές ρυθμίσεις... Εγώ μέσω Υπολογιστή κατάφερα να κάνω install τα Windows και για γκατεμιά κόλλησε το pc μου. Και έχω κολλήσει στο παραπάνω μήνυμα που πρωτοανέφερα....
victz Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Bασικα ειχε windows και δεν ενεργοποιηθηκαν στο χρονο που επρεπε γιαυτο κλειδωσε. Αν εισαι σιγουρος οτι δεν εχεις αρχεια που χρειαζεσαι μεσα, τοτε κανε boot απο το CD Windows, κανε φορματ απο κει, και βαλε το λειτουργικο απο την αρχη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.