Snolly Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2001 Ενδιαφέρομαι να μάθω ποιοί τρόποι σύνδεσης υπάρχουν. Με ενδιαφέρει κύρίως η cable σύνδεση. Έχω δεί από BT και από Telewest αλλά η δεύτερη δεν έχει τέτοιες υπηρεσίες στο Aberdeen που μένω... Η δε BT χρέωνει 40 λίρες το μήνα, 150 την πρώτη φορά (πονάει πάντα η πρώτη φορά) και σου κάνει συμβόλαιο για 1 χρόνο που το καλοκαίρι 4 μήνες 160 λίρες πάνε στράφι...
Chemist Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2001 AOL!<P>Πληρώνεις £15 το μήνα και έχεις σύνδεση από αριθμό 0800! Δηλαδή πληρώνεις ΜΟΝΟ £15 το μήνα για το internet και ΤΙΠΟΤΑ στο τηλέφωνο!
gbras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2001 kala kai sou fainetai kali timi auti?<BR>Ego pros to paron exo sindesi san autio pou les me telewest kai dino 10 lires.Malista tin tilephoniki grammi mou tin edosan me kalodiaki tileorasi (17 kanalia)kai ola auta me 9.60 to mina.<BR>Ton epomeno mina tha balo kai cable me xreosi......25 lires to mina.<BR>Ta simperasmata dika sou.<BR>Oso gia to filo pou rotaei na psaksei an i NTL exei alli thigatriki gia ekeini tinperioxi i an prosferei i idia tin sindesi.<BR>Auta............
Chemist Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2001 Κοίτα, αν μιλάμε για πακέτα καλωδιακών κτλ, τότε πάω πάσο. Μπορεί κάποιος να ρωτήσει και τι κάνει η ΒΤ επί του θέματος με κάτι επιπλέον στο πάγιο.<P>Εγώ μένω σε μια εστία που έχει εγκαταστήσει τηλεπικοινωνιακό σύστημα η Ericsson και τα μόνα κανάλια που μπορώ να δω στην τηλεόραση είναι τα πέντε που πιάνει η εσωτερική κεραία μου!
wraeththu Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2001 Chemist: ma mono tosa einai ta eleu8era kanalia uparxoun stin Agglia ;-) Opote giati anarwtiesai (alla eimaste off topic)
angelos0 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2001 koita ligo thn prosfora ths ntl an se kaluptei h perioxh thn briskw ws fthnoterh....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.