Προς το περιεχόμενο

[Γνώμες] Αντικατάσταση δίσκου σε iPod Video 5.5th Gen

x_vagos_x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τέλη 2007 είχα αγοράσει ένα iPod Video 5.5th gen black, με 30gb δίσκο. Όλα έβαιναν καλώς ώσπου κατά το Πάσχα του 'μηδέν-οχτώ, τα έφτυσεεεε... :confused:

Έμεινε εως σήμερα σε ένα συρτάρι παιδικού δωματίου πεντάχρονου πλέον κοριτσακίου -αδερφή, γαρ- και σήμερα το θυμήθηκα. :P

Για έναν "περίεργο λόγο", ποτέ μου δεν έλαβα απόδειξη για το προϊόν, μιας και ήταν αγορασμένο από eBay σε εξευτελιστική τιμή. ;) Άρα δεν υπήρχε περίπτωση να χρησιμοποιήσω εγγύηση.

Έψαξα αρκετά και έπεσα πάνω σε μερικούς σκληρούς 1.8" [καθώς τέτοιους παίρνει σαν συσκευή] πάντα μέσω eBay. :shifty:

Θέλω την γνώμη σας για τα παρακάτω προϊόντα, ιδιέταιρα :devil: από όποιον έχει κάνει την ίδια διαδικασία σε δικό του iPod.

1) Αυτό εδώ [δέχομαι με περισσή ευτυχία τα επιπλέον 10gb της αρχικής μου σύνθεσης...:o] και

2) αυτό εδώ που δείχνει πολύ πιο εξειδικευμένο για iPods -στα ίδια μαμίσια 30gb...

Αναρωτιέμαι πιο να προτιμήσω, και αν αναγνωρίζεται η συσκευή από iTunes, αν βάλω το πρώτο.

Το δεύτερο -σύμφωνα με εμπειρίες καταγεγραμμένες σε ξενόγλωσσα fora, είναι σίγουρο ότι θα δουλέψει, αφού η συσκευή θα αναγνωριστεί άμεσα με corrupt firmware, και τα απαραίτητα στοιχεία θα αντιγραφούν κατ' ευεθείαν και απροβλημάτιστα.

Εγώ τι να προτιμήσω;

Υ/Γ. Σαν τιμές και τύποι συνδέσεως φαίνονται κατάλληλα και τα δύο. Αν δεν ισχύει τελικά κάτι τέτοιο πείτε μου...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μάλλον να προτιμήσεις το 2ο σκληρό που αναφέρεις

μιας και είναι πιο εξειδικευμένος για το iPod σου.

Και είναι και φτηνοί φίλε. Στο ifixit τους έχει 100$.

Εγώ πάντως μόλις παρήγγειλα απ' αυτόν μια μπαταρία για το παλιό μου mini ;)

Back in '08, είχα κοιτάξει την λύση iFixIt, και μου φάνηκε εξωφρενικά υπερβολική.

Ειδικά αν σκεφτείς ότι είχα δώσει λιγότερα για να αγοράσω refurbished την συσκευή και μάλιστα από USA...

Τώρα, εγώ θα προτιμούσα την πρώτη λύση... Ακούγεται πιο ασφαλές όντως το δεύτερο, αλλά σαν πωλητής, ο πρώτος ακούγεται πιο καθυσηχαστικός, καθώς μπορώ να τους στείλω μέχρι και διευκρινιστικό mail και να σιγουρέψω ότι θα λειτουργεί...

Πες μου εντυπώσεις pls για την αξιοπιστία του πωλητή σου και το προϊόν το ίδιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...