Προς το περιεχόμενο

κομμωτηριο

dersvetengel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχεις σκεφτει να κοιταξεις σε σχολες κομμωτικης??μπορεις να πας να κουρευτείς εκει να βαψεις τα μαλλια να κανεις οτι θες σε καλυτερες τιμες και αν γινει καμια μ@λ@κι@ θα βοηθησουν οι καθηγητες να διορθωθει αμεσως..για κομμωτήριο να σου προτείνω δεν ξερω σε οποιο και να εχω παει δεν εχω φυγει 100% ευχαριστημενη ποσο μαλλον για extreme κατασταση...

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

οοχχχ, ρε παιδια, βοοιθιστε κεμενα λιγο, θελω να κανω χαρακιες, για την ακριβια αυτο [ame=

]
[/ame] στο δευτερολεπτο 15''.. πρεπει να το κανω οπως διποτε αυριο.. pls help me.. σε οσα κομμωτιρια εχω παει, μου λενε, αα θα ειναι δυσκολο αλλα κατι παιζει.. κ ολο τετια!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:58 ----------

οοπς, 3εχασα το link.. αυτο [ame]http://www.youtube.com/watch?v=-yHFXA9U3rc[/ame]

Δημοσ.

Έχω ένα φίλο νταβατζή, μπορεί να σε χαρακώσει αν θες.

Πήγαινε σε ένα κομμωτήριο και ζήτα το, δεν μπορούν να στο αρνηθούν λογικά. Αν τα σκατώσουν τώρα, εκεί έχεις πρόβλημα. Με ξυριστική λογικά γίνεται, δε νομίζω να είναι τόσο δύσκολο.

Δημοσ.

Το πιο εξτριμ κούρεμα που θα μπορούσες να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να κουρευτείς μόνος σου στον καθρέπτη.. Όσο πιο πολύ τα προσέξεις τόσο πιο εξτριμ θα είσαι..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...