Προς το περιεχόμενο

hdmi

mea-culpa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εννοειτε πως εχει και ηχο η hdmi αυτης της μητρικης...

εγω εχω πεσει σε προβληματικη μαλλον για αυτο και δεν παιζει τιποτα , ουτε εικονα ουτε ηχος...το καλωδιο που χρησιμοποιεις ειναι οκ...δεν παιζει προβλημα με αυτο.... εγω το μονο που ΘΑ κανω σαν τελευταια

λυση ειναι ενα φορματ...και ιδωμεν...

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φίλε μου...

κανε default τα bios και....

για να μη σε αφήνει να επιλέξεις επιλογές από τις ρυθμίσεις ήχου, σημαίνει ότι κάποια συσκευή ήχου δεν την έχει αναγνωρίσει.

χρειάζεσαι driver...

για να σε βοηθήσω κάνε δεξί κλικ στον υπολογιστή μου-διαχείριση-> διαχείριση συσκευών και πες μου ποια συσκευή έχει κίτρινο ερωτηματικό..

αν έχεις vista πάτησε επάνω και κάνε αναζήτηση μέσω internet! αν όχι βαλε το cd της μητρικής να κάνει αναζήτηση από cd.

Δημοσ.

Λοιπόν εγώ έχω μια vga ΑΤΙ 3870. Ο μόνος τρόπος να βγάλει ήχο στην τηλεόραση ήταν με ειδικό αντάπτορα που έβαζε η Sapphire στισ κάρτες της. Με οτιδήποτε άλλο αντάπτορα ή καλώδιο δεν έβγαζε ήχο. Ένα αυτό και δεύτερο η κάρτα ήχου που έχουν η ΑΤΙ πάνω στη vga είναι της Realtek. Στο site της έχει ειδικούς driver για ati hdmi. Στις κάρτες ήχου μου έβγαζε μια ATI HDMI Audio όπου έπρεπε να την κάνω default ώστε να βγάλει ήχο στην τηλεόραση.

Δημοσ.

frenzy παλι δεν καταλαβα τι εννοεις sorry κιολας αλλα απο που να παω δεν τα βγαζει αυτα που λες αν εννοεις στη διαδρομη πινακας ελεγχου-εχοι και συσκευες-ηχος. δεν εχω τετοια που λες

κιτρινο ερωτηματικο δεν εχει καμια μπορεις να δεις στα screenshoots που εχω βαλει

frenzy λιγο πιο συγκεκριμμενα πες μου τι να κανω ευχαριστω πολυ

παιδια θα κανω delete ολους τους drivers του ηχου αν θελει καποιος ασ μου δωσει την σειρα που πρεπει να εγκατασταθουν οι drivers και τα link να τους κατεβασω μηπως κανω καπου λαθος σε κατι. υποψιν ζηταει και auto buw.

η τηλεοραση που εχω ειναι η http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...k_FAQs&slg=ENG

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...