mea-culpa Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 vkostas εχω ψαξει δεν εχει κατι αλλο. ειναι σιγουρο αυτο. frenzy πες μου τι δεν καταλαβες να σου πω γιατι ειναι σοβαρο το θεμα θα ηθελα λιγο βοηθεια. ευχαριστω ολους παιδια
blaxos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 vkostas εχω ψαξει δεν εχει κατι αλλο. ειναι σιγουρο αυτο. frenzy πες μου τι δεν καταλαβες να σου πω γιατι ειναι σοβαρο το θεμα θα ηθελα λιγο βοηθεια. ευχαριστω ολους παιδια λοιπον να πω την αληθεια βαρεθηκα λιγο να διαβασω τα παραπανω!! η μητρικη σου εχει vga-hdmi? αν ναι,,τοτε μονο install τους drivers χρειαζεσε! αν εχεις καρτα γραφικων που υποστηριζεται απο εξοδο hdmi τοτε πρεπει να παρεχει και ενα καλωδιο internal s/pdif που η μια ακρη πιανει στην καρτα γραφικων s/pdfi in και η αλλη στην μητρικη σου στην υποδοχη s/pdfi out! συνδεεις τα παραπανω και εισαι ετοιμος..
mea-culpa Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 η hdmi εξοδο δεν ειναι στην καρτα γραφικων
blaxos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 η hdmi εξοδο δεν ειναι στην καρτα γραφικων λιγες καρτες εχουν hdmi ενσωματωμενο!λογικα θα εχεις ανταπτορα απο DVI σε HDMI
mea-culpa Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131324 εδω ειναι τα χαρακτηριστηκα της επειδη δεν ξερω τι εννοεισ αν θελεισ ριξε μια ματια να το διευκρινησεις blaxos
giorgos147 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Εννοεί οτι στη κάρτα σου κουμπώνει ένα DVI καλώδιο το οποίο έχει ως επέκταση ένα hdmi καλώδιο(στο είπα όσο πιο απλά μπορούσα ) Κάτι τέτοιο
mea-culpa Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 τωρα καταλαβα εχει εξοδο ο υπολογιστης μου hdmi καθως επισης και η τηλεοραση hdmi εισοδο. το καλωδιο και στισ δυο ακρες του εχει hdmi και συνδεονται κανονικα. υπ οψιν εχω εικονα δεν εχω ηχο
guardianx71 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Υποθέτω ότι η onboard vga είναι ΑΤΙ. Από πίνακα ελέγχου - ήχος και συσκευές αναπαραγωγής στο ήχος δες αν έχει ένα ati hd audio εκτός από το realtek. Aν ναι το επιλέγεις αυτό και λογικά θα είσαι οκ
blacksuede Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 mea culpa εισαι ψηλοτυχερος, εγω εχω αυτην την αναθεματισμενη μητρικη και οτι και να εκανα δεν βγαζει ουτε εικονα ουτε ηχο απο hdmi, εχω σταματησει να ασχολουμε αν και καποια στιγμη θα την παω στο φανταστικο eshop για να μου την αλλαξουν...λεμε τωρα...κι επειδη κοντεψα να παθω εγκεφαλικο τοτε μαλλον θα επιδιωξω να παρω κατι με nvidia...ελεος με την ati....το best που καταφερα ηταν να μου πει απλα οτι εχω συνδεσει και tv....ουαου...κατα τα αλλα σημα τιποτα...γενικα σαν χαρακτηριστικα ειναι εντυπωσιακη μομπο αλλα δεν δουλευουν τα μισα...η onboard ναι ειναι ati hd3200 βασισμενο σε hd2400 core....και εχει και dsub kai hdmi kai dvi kai spdif...
sitop Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπόν, οι asus μητρικές παίζουν ήχο κανονικότατα από την hdmi αρκει να εγκαθιστάς ΜΟΝΟ drivers δικούς της, δηλαδη: 1) Εγκατάστησε τους chipset driver (το Α και το Ω) της συγκεκριμένης μητρικής M3A78-EM. Οι chipset driver παρέχουν τους HDMI drivers που είναι αυτοί που συνδυάζουν ηχο+εικόνα 2) Αν δε βγει 2η κάρτα ήχου απεγκατάστησε και επανεγκατάστησε τους drivers της κάρτας γραφικών (μόνο από την asus).
mea-culpa Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 λοιπον παιδια εχω βαλει ολους τους drivers ξανα και ξανα.δεν εγινε τιποτα. βαζω 3 attach μηπως βοηθησω η πρωτη ειναι απο την εναρξη οπως φαινεται το digital out δεν μπορω να το επιλεξω δευτερο ειναι απο την διαχειριση συσκευων και τριτο ειναι απο τη καρτελα ηχος οταν την επιλεγω βγαζει μονο αυτη την επιλογη . ελπιζω να βοηθησα λιγο για να μπορεσεται να με βοηθησετε και σεις. σας ευχαριστω ολους παντως δεν ξερω αν εχει σημασια το καλωδιο που χρησιμοποιω ειναι αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751683
mea-culpa Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 κανενας τιποτα ε? παιδια ζηταει τον driver για audio bus ποιος ειναι αυτος? και γιατι οποιο driver βαζω παντα κανει εγκατασταση μονο τον hdmi output και οχι την κανονικη realtek?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 αυτό τον driver τον βρίσκεις στο site της ATI νομίζω ή από το cd της κάρτας σου
pak40 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Νομίζω ότι τα παλιότερα τσιπάκια ΑΤΙ έβγαζαν μόνο εικόνα από το HDMI, ή παίρνεις καινούργια κάρτα γραφικών (και χωρίς HDMI) ή βάζεις και άλλο ένα καλώδιο ήχου. Μόνο στα βίντεο-τηλεοράσεις μεταφέρεται εικόνα+ήχος ταυτόχρονα.
frenzy Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Mea Culpa: Δεξί κλικ στο εικονίδιο του ήχου στη μπάρα εργασίας κάτω δεξιά->playback devices->hdmi audio -set default. Aφού φαίνεται η συσκευή κανονικά. ΑΤΙ HDMI Audio στους ελεγκτές ήχου, βίντεο, στο screenshot. Για τους υπόλοιπους: ΣΕ 780G CHIPSET ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ONBOARD HDMI KAI 5.1 HXO
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.