Προς το περιεχόμενο

Σπαστό Κρεββάτι

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που μπορώ να βρώ κρεβάτια που να κρύβονται ώστε να ελευθερώνουν χώρο στο δωμάτιο? Σαν αυτά που κλείνουν στον τοίχο και φαίνονται σαν έπιπλο ας πούμε. Ή κάτι αντίστοιχο πιό μοντέρνο, έχει κανείς τίποτα υπόψιν του?

Δημοσ.
Που μπορώ να βρώ κρεβάτια που να κρύβονται ώστε να ελευθερώνουν χώρο στο δωμάτιο? Σαν αυτά που κλείνουν στον τοίχο και φαίνονται σαν έπιπλο ας πούμε. Ή κάτι αντίστοιχο πιό μοντέρνο, έχει κανείς τίποτα υπόψιν του?

ikea (10 char)

Δημοσ.

Είναι επειδή δεν δέχεται το forum μηνύματα κάτω των 10 χαρακτήρων, και σου πετάει παράθυρο. Μην έχοντας κάτι άλλο να γράψει, έγραψε 10 char.

Δημοσ.

Οκ αλλά το ΙΚΕΑ έχει ποιότητα ψιλοχάλια, κάτι άλλο καλύτερο και που να παίρνει κανονικής διάστασης στρώμα?

Δημοσ.

εγώ το έχω δει στην furnidec πριν λίγα χρόνια. Αλλά δεν θυμάμαι καθόλου εταιρεία κατασκευής...

Αν είσαι σαλονίκη, η furnidec γίνεται κάθε μάρτιο (νομίζω) στον χώρο της δεθ.

Δημοσ.
Οκ αλλά το ΙΚΕΑ έχει ποιότητα ψιλοχάλια, κάτι άλλο καλύτερο και που να παίρνει κανονικής διάστασης στρώμα?

και γω ετσι νομιζα αλλα με πηγε μια βολτιτσα η γυναικα μου και αναθεωρησα.ουτε χαλια ειναι ουτε και φθηνα.ασχετα αν τελικα ειχαμε κανει την αγορα του παιδικου κρεβατιου απο συνοικιακο μαγαζι και μας τον ειχε πιασει χαλαρα .αλλα αν δεν παθεις δεν θα μαθεις λενε.ολα πρεπει να τα κοιταζουμε αν ειναι για το συμφερον μας.

Δημοσ.

το ικεα έχει και φτηνά έπιπλα χαμηλής ποιότητας, έχει και ακριβότερα έπιπλε καλής ποιότητας. Κατά την γνώμη μου τόσο τα φτηνά όσο και τα ακριβά έχουν καλό value for money...

• Super Moderators
Δημοσ.

Κι εγώ ΙΚΕΑ θα πρότεινα, αν και δεν ξέρω αν έχουν αυτό που ζητάς (κρεββάτι-ντουλάπα ή κρεββάτι-κομοδίνο).

Γιατί δεν σκέφτεσαι καναπέ-κρεββάτι;

Έχουν στα νοσοκομεία, τρέχα στο κοντινότερο εφημερεύον και ζήτα τους ‘ράντζο’ :-)

Δυστυχώς φαίνεται ότι είσαι άσχετος με την πραγματικότητα: Τα νοσοκομεία μας, κύριε, δεν έχουν ράντζα! Μόνο σουίτες και ξανθιες 20χρονες νοσοκόμες με ζαρτιέρες.

Έλεος πια με την παραπληροφόρηση...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...