Katsalaki Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα σας! Ήθελα να ρωτήσω τι ακριβώς παίζει με αυτό το πρόγραμμα; Κοστίζει 10 Ε/ανα μήνα για 6 μήνες! Επίσης γίνετε να το ερνεργοποιήσω στο τόπο καταγωγής μου και όχι στιν τόπο που σπουδάζω; Πόσο καιρό κάνει η ενεργοποίηση; Ευχαριστώ πολύ! Όποιος το έχει ας στείλει παρατέρω πληρόφορίες! http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10011471
panos2171 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 To εχω αυτο το πακετο με τηλεφωνο και internet.Κοστιζει 14,75 ευρω για τους πρωτους 6 μηνες και μετα απο 25 ευρω(προσεξε γιατι δεν μπορεις να το διακοψεις στους 6 μηνες,αν θες να το κανεις πρεπει να δωσεις ενα επιπλεον ποσο,75 ευρω νομιζω ειναι).Το αν γινεται να το ενεργοποιησεις σε αλλη περιοχη απο αυτη που σπουδαζεις δεν το γνωριζω αλλα δεν πιστευω να γινεται.Οσο για την ενεργοποιηση μου εκανε περιπου 1,5 μηνα.Εκανα την αιτηση 23 Δεκεμβριου 2008 και ενεργοπoιηθηκε στις 17/2.Βεβαια καθυστερησε γιατι εβαλα και τηλεφωνο με αριθμο forthnet.Αν εχεις ηδη τηλεφωνο και βαλεις μονο το internet θα κανει περιπου 20 μερες.
jakegate7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Για την ενεργοποίηση στο τόπο καταγωγής κατά 99% δε γίνετε γιατί αν θυμάμαι καλά θέλανε λογαριασμό ΔΕΗ/ΟΤΕ (όπου θα φαίνεται και η διεύθυνση από το "φοιτητικό" σου σπίτι) και υπεύθυνη δήλωση που λέει ότι νοικιάζεις δικό σου σπίτι.
panos2171 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 To προγραμμα δεν ειναι του Διοδος,ειναι μια εξαμηνη προσφορα της Forthnet για του φοιτητες,οσο για τα δικαιολογητικα εμενα μου ζητησαν πασο και βεβαιωση απο τη σχολη,σε αντιθεση με το φοιτητικο διοδος της ΟΤΕΝΕΤ που μου ειχαν ζητησει λογαριασμο ΟΤΕ για να δουν την φοιτητικη κατοικια.Δεν χανεις τιποτα αν το ρωτησεις,εστω τηλεφωνικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.