javavall Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Έχετε ακούσει για αυτό το εναλλακτικό σύστημα συναλλαγών? Αρχικά θα κάνει την εμφάνισή του σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη την 1η Ιουνίου 2009. Το "νόμισμα" αυτό ενδέχεται να βελτιώσει την οικονομική κατάσταση της χώρας μας . Τι πιστεύετε εσείς?
DrLo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δε μπορώ να καταλάβω πως "Κάθε πολίτης θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες και τα προιόντα του και να πληρώνεται σε "οβολούς"" και αυτό δε θα είναι φοροδιαφυγή ή τουλάχιστον "παρατυπία"
katerina_a_86 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Ναι κι εγώ δεν καταλαβαίνω. Μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος?
orck Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 και ας πουμε οτι δεν υπαρχει προβλημα με την εφορια πως αυτο θα βελτιωσει την οικομικη κατασταση;
javavall Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δεν είμαι σε θέση να απαντήσω..καθώς και εγώ στο ψάξιμο είμαι... Υπάρχει group στο facebook όπου απ'ότι είδα απαντάνε κάποιοι υπεύθυνοι σε όλες τις απορίες. Επιπλέον και στο site υπάρχει τρόπος να στείλεις τις απορίες σου. Προσέχετε!!!!!! Είναι απάτη!!!!!!!! Έχεις κάποια επιχειρήματα, θα τα μοιραστείς μαζί μας? Δεν σε κρίνω, απλά έχω και εγώ τις απορίες μου..
Lomar Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 κάτι παρόμοιο έχουνε κάνει στην αγγλία, νομίζω, αλλά όχι με επίσημα συστήματα, οργάνωση κτλ. σκέψου το απλά σαν ανταλλαγές. εγώ σου βάφω το σπίτι, εσύ μου φτιάχνεις τα υδραυλικά (εννοείτε οτι στις δικές μας δουλειές βοηθάμε και εμείς) και απο αυτόν που θα πάρουμε τα υλικά τον βοηθαμε σε κάτι άλλο που θέλει να κάνει χωρίς να ξοδέψει χρήματα. σαν σύστημα μεταξύ γνωστών (και όχι μόνο) εννοείτε πως σε βοηθάει οικονομικά, αφού ο καθένας βρίσκει κάτι που έχει ή μπορεί να κάνει κάποιος άλλος και έμμεσα ή άμμεσα τον βοηθάει (όταν λέω έμμεσα, εγώ βοηθάω τον γιάννη που μπορεί να βοηθήσει τον κώστα που για να του το ξεπληρώσει θα βοηθήσει εμένα, επειδή άμμεσα δεν έχω κάτι που να μπορώ να τον βοηθήσω, αλλά ο γιάννης έχει). ps: ακόμα και αυτό έγινε γκρουπ στο facebook; άστα διάλα πια με αυτή την αηδία, σε αναγκάζουν να κάνεις προφιλ θέλεις δε θέλεις. έλεος με τη δικτατορία της ηλιθιότητας (ναι σε εσάς όλους που έχετε θεοποιήσει το facebook αναφέρομαι).
andreapaog328 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 αφού 1 οβολός = 1 ευρώ ποιά η χρησημότητα του στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης? οτι δηλαδή το χρήμα θα μένει μόνο στην πολη που το χρησημοποιεί? άμα ας πούμε εγώ έχω δουλέψει ένα μήνα πχ και έχω 1000 οβολούς, και ξυπήσει κάποιος ένα πρωί και πεί..οβολός??? τι είναι αυτό? θα μείνω με τον...οβολό στο χέρι? ποιός λοιπόν μου δίνει την εγγύηση ότι αυτό το σύστημα θα είναι σταθερό? ειλικρινά δεν καταλαβαίνω...ας εξηγήσει κάποιος...
DrLo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 σκέψου το απλά σαν ανταλλαγές. εγώ σου βάφω το σπίτι, εσύ μου φτιάχνεις τα υδραυλικά (εννοείτε οτι στις δικές μας δουλειές βοηθάμε και εμείς) και απο αυτόν που θα πάρουμε τα υλικά τον βοηθαμε σε κάτι άλλο που θέλει να κάνει χωρίς να ξοδέψει χρήματα. Ούτε λίγο ούτε πολύ να γυρίσουμε μερικές χιλιάδες χρόνια πίσω ? Αν χειροτερέψουν δηλαδή κι άλλο τα πράγματα θα πρέπει να ξανα-ανεβούμε στα δέντρα ? Άσε που δε βλέπω ποιά η διαφορά.
NlKOS Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Προσέχετε!!!!!! Είναι απάτη!!!!!!!! +1 !!!!!!!!!!!
javavall Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Προσέχετε!!!!!! Είναι απάτη!!!!!!!! -1!!!!!!! Το μηδένισα...
NlKOS Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 -1!!!!!!! Το μηδένισα... Nice!!! Αλλα και παλι, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ!!! Πολυ εξυπνο αλλα απατη. Απλα σκεψου το λιγο...
BaLsAmoMenos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 σκέψου το απλά σαν ανταλλαγές. εγώ σου βάφω το σπίτι, εσύ μου φτιάχνεις τα υδραυλικά (εννοείτε οτι στις δικές μας δουλειές βοηθάμε και εμείς) και απο αυτόν που θα πάρουμε τα υλικά τον βοηθαμε σε κάτι άλλο που θέλει να κάνει χωρίς να ξοδέψει χρήματα. σαν σύστημα μεταξύ γνωστών (και όχι μόνο) εννοείτε πως σε βοηθάει οικονομικά, αφού ο καθένας βρίσκει κάτι που έχει ή μπορεί να κάνει κάποιος άλλος και έμμεσα ή άμμεσα τον βοηθάει (όταν λέω έμμεσα, εγώ βοηθάω τον γιάννη που μπορεί να βοηθήσει τον κώστα που για να του το ξεπληρώσει θα βοηθήσει εμένα, επειδή άμμεσα δεν έχω κάτι που να μπορώ να τον βοηθήσω, αλλά ο γιάννης έχει). . Anarchy is not just an ideology but a way of living. (δεν ειναι γρεεκλισ @αμω)
javavall Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δεν ξέρω μπορεί και να είναι. Γι αυτό κιόλας άνοιξα αυτό το thread,για να ακουστούν όλες οι απόψεις. Σε περίπτωση που είναι απάτη να προφυλαχτούμε. Ποιος όμως θα επωφελείτο από ένα τέτοιου είδους απάτης? Το κράτος γιατί δεν παρεμβαίνει? (Μπορεί να είναι νωρίς ακόμα, αλλά να δούμε μέχρι την 1 Ιουνίου, θα κάνει κάτι?)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.