fermat Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Έχω ενα pentium 4 στα 2,4Ghz.Πήγα να βγάλω την ψύκτρα απο τη Cpu και είδα ένω έχω βγάλει τα γκρι μπράτσα από την ψύκτρα δεν έχει βγει από τη βάση της.Πως να τη βγάλω αφού πατάω στα πλαστικά και δεν βγαίνει με τιποτα.Αφου δεν γινόταν να τη βγάλω την ψύκτρα την ξανακούμποσα πάνω στη cpu.Παρόλαυτα άνοιξα τον υπολογιστη και δεν κάνει το "μπιπ"για να ξεκινήσει.Δίνει τροφοδοσία αλλά δεν μπαίνει καν στο bios.
Dark_Sage Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 ξεκουμπωσε τα κλιπάκια και μετα με ενα σεσουάρ για ενα 2λεπτο και λιγοτερο να χτυπας την ψυχτρα του επεξεργαστή. θα "μαλακώσει" η πάστα που ειναι αναμέσα τους και μολισ τραβήξεις ψύχτρα θα βγει μια χαρα απο τον επεξεργαστή
fermat Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Ευχαριστώ...μετα πως καθαρίζω ψύκτρα και cpu?Εννοω με βαμβακι οινοπνευμα καθαρίζω τη κόλλα απο το τσιπάκι της cpu?
The_Judas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δεν είναι κόλλα... θερμοαγώγιμη πάστα είναι. Την αφαιρείς με οινόπνευμα ή ασετον αλλά οχι με βαμβάκι γιατί θα αφήσει χνούδια. Βρες ένα κομμάτι πανί ή καλής ποιότητας χαρτί υγείας!
G_Zisis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Όταν αφαιρέσει αυτή τη θερμοαγώγιμη πάστα,πρέπει να βάλει καινούργια?
giorgos147 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Απο ότι ξέρω δε πρέπει να βάζεις ασετον... Μόνο για οινόπνευμα έχω ακούσει οτι κάνει.
Alexisssss Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπον,περνεις λιγο κωλοχαρτο(συμφωνα με τον vatos_locos σε αλλο θεμα,θα πρεπει να ειναι γκοφρε)ριχνεις λιγο οινοπνευμα και το καθαριζεις.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 ναι μετά πρέπει να βάλεις πάλι θερμοαγωγιμη πάστα.
ser_x Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Τι socket έχει η μητρική σου ?? (αν και υπολογίζω 478) έχεις αφαιρέσει και τα 4 πλαϊνά που πιάνουν επάνω στην ψήκτρα ?? πρόσεχε κατά την αφαίρεση << συνήθως με την πάστα όπου δίνουν οι εταιρείες τον επεξεργαστών ξεραίνονται με τον καιρό και γίνεται ένα σώμα (επεξεργαστής ψήκτρα ) >> με αποτέλεσμα να βγαίνει από την βάση όλα μαζί (επεξεργαστής ψήκτρα ) μην στραβώσει κανένα ποδαράκι Πάντως προτάσεις για καθαρισμό http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=302546
p_under Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Απο ότι ξέρω δε πρέπει να βάζεις ασετον...Μόνο για οινόπνευμα έχω ακούσει οτι κάνει. κανει ασετον,κ ειναι πιο καταλληλο απο οινοπνευμα γιατι στεγνωνει πιο γρηγορα κ δεν αφηνει καταλοιπα!
giorgos147 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 κανει ασετον,κ ειναι πιο καταλληλο απο οινοπνευμα γιατι στεγνωνει πιο γρηγορα κ δεν αφηνει καταλοιπα! Αλήθεια;Ευχαριστώ πολύ.Κάτι μάθαμε και σήμερα....
caution Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Κάπου πήρε το μάτι μου και ειδικό προϊόν για τη δουλειά αυτή, τι άλλο θα σκεφτούν για να μας τα πάρουν;
p_under Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 αυτο το ειδικο προιον εχει κατα βαση το οινοπνευμα!εχει νομιζω 80+ % οινοπνευμα .αρα για να μας τα παρουν οπως ειπες caution!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.