Antwni Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά σε έναν φίλο μου που δεν ξέρει και πολλά από pc του βγάζει screen με κινέζικα γράμματα!!Και κάνει λέει πολλές επανεκκινήσεις για να καταφέρει να μπει στο Internet!!Το ξέρω έχει αναφερθεί πολλές φορές εδώ μέσα αλλά για να είμαι σίγουρος μην του πω καμία βλακεία και του το χαλάσω(τι να του το χαλάσω δηλαδή, έτσι όπως είναι) καταλάβατε?!!Αυτό το πρόβλημα οφείλεται από ότι ξέρω στους drivers της κάρτας γραφικών ή κάνω λάθος??!!Εκτός από format πώς αλλιώς μπορεί να λυθεί???
notios7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά σε έναν φίλο μου που δεν ξέρει και πολλά από pc του βγάζει screen με κινέζικα γράμματα!!Και κάνει λέει πολλές επανεκκινήσεις για να καταφέρει να μπει στο Internet!!Το ξέρω έχει αναφερθεί πολλές φορές εδώ μέσα αλλά για να είμαι σίγουρος μην του πω καμία βλακεία και του το χαλάσω(τι να του το χαλάσω δηλαδή, έτσι όπως είναι) καταλάβατε?!!Αυτό το πρόβλημα οφείλεται από ότι ξέρω στους drivers της κάρτας γραφικών ή κάνω λάθος??!!Εκτός από format πώς αλλιώς μπορεί να λυθεί??? μπορει να ειναι οτιδηποτε απο ιος μεχρι συσκευη usb.να προσεξει μηπως εκανε εγκατασταση καμια συσκευη τελευταια.
nsmaker Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 καπου πιο κατω εχει ξαναγραφτει για το ιδιο θεμα ,κοιταξε να βρεις τις απαντησεις σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.