elven Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Να περασουμε δηλαδη τα windows σε ενα συστημα και τα leopard στο αλλο... Και να κανουμε καποιες δουλιτσες να δουμε κατα ποσο ανταποκρινετε καλυτερα το ενα απο το αλλο Την πρωτη μερα και ολας θα δειτε μινι κρασαρισμα στα xp & vista Ωραία κάντο εσύ μόνος σου και ανέβασε βίντεος να τα δούμε να γελάσουμε. Προς το παρόν ξεσκίζουμε το θέμα.
Street-Fighter Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 καλά ας ήταν "συμβατό" και το Mac OS X με το hardware που είναι τα windows και τα ξαναλέγαμε... δεν θέλω να φανταστώ πόσο άσχετος είσαι αν σου συνέβαιναν αυτά συχνά όταν είχες windows... hackintosh? good luck with that... Ρε τα παντα ολα ελα μια βολτα απο δω να σε κερασω καφε,πορτοκαλαδα η οτι θες και να δεις και τα hackintosh! Και τι θες να μου πεις βρε Thresh οτι επειδη εχει μπολικο Hardware γιαυτο κρασαρει?? Οχι ουτε εγω θελω να φανταστω ποσο ασχετος ησουν εσυ και ο καθενας ηταν για να τα παθει αυτα! Βαζεις ενα παιδακι ας πουμε 13 χρονο στο πσ του ωραια? Του βαζεις windows xp sp3 η sp2 και του λες να το το PC σου δικο σου! Στην βδομαδα πανω να μην πω 2η μερα θα σου λεει δεν μου ανοιγει μετα του βαζεις mac ε το μονο και το στανταρ ειναι οτι την 2η μερα θα σε παρει και θα σου πει τελικα απλα δουλευει!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 έχω φιλαράκια με Mac δεν χρειάζεται να δω hackintosh... ναι θέλω να πω ότι επειδή το Mac OS X δεν υποστηρίζει την πλειοψηφία του hardware που κυκλοφορεί αλλά μόνο αυτά που βάζει η Apple στα Mac της είναι πιο σταθερό... εγώ πάντως δεν τα έχω πάθει αυτά που λες...bsod αν δεν κάνω overclocking δεν βλέπω. windows update αν δεν κάνω manual επίσης δεν βλέπω...system restore disabled πάντα και format μόνο όταν αλλάζω μητρική ή βάζω νέο λειτουργικό... δεν με νοιάζει τι κάνει το 13χρονο...μπορεί κάλιστα να πετάξει νερό πάνω στο pc και να τα ξεσκίσει όλα...
elven Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 LOL ρε συ,συνεχίζεις ενώ φαίνεται ότι έχεις άγνοια,δεν παίζει ρόλο το ότι είναι συμβατό με κάθε συνδιασμό hardware; Βίντεο θα ανεβάσεις να μας πείσεις; Βασικά το μόνο που θέλω είναι ένα βίντεο που να κάνεις cut-paste,ανέβασε το να το δούμε,που να τραβιόμαστε για καφέδες τώρα. Επίσης μιας και στο hackintosh σου μπορείς να κάνεις τα πάντα,βάλε το xcode να δω πως είναι Είσαι σε θέμα που αφορά τα 7 και αναφέρεις σαν λειτουργικό για το παράδειγμα σου τα XP;
Street-Fighter Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 ναι θέλω να πω ότι επειδή το Mac OS X δεν υποστηρίζει την πλειοψηφία του hardware που κυκλοφορεί αλλά μόνο αυτά που βάζει η Apple στα Mac της είναι πιο σταθερό... Ε και πως εξιγεις το οτι τα leopard στο δικο μου hardware λειτουργουν τζαμαουα χωρις προβληματα και κρασαρισματα?? Δεν ειναι το hardware Tresh ειναι το λογισμικο και οι διαφορες εφαρμογες που αγοραζεις η κατεβαζεις... Δεν παραδεχεσαι ομως τιποτα απο αυτα που σου εχουν συμβει αν εισαι οκ με τα windows εισαι εξαιρεση τοτε πανε και στην Ms να τους βοηθισεις το πως θα κανουν καλυτερο λογισμικο! Μην λεμε και οτι θελουμε! Πες μου ποσα φορματ εχεις κανει στην ζωη σου και καθε φορματ που θα κανω στα hackingtosh θα το γραφω στην υπογραφη μου! Κανενα δηλαδη και χωρις κοπο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 το ότι δεν έχεις crashαρίσματα/πρόβληματα δεν σε κάνει στατιστική υπηρεσία, αλλά μην ακούς τον elven και μένα, συνέχισε τον fanboyσμό... δεν είπα ότι δεν βγάζουν πρόβληματα τα windows, αλλά το να υπονοείς ότι κάθε τρεις και λίγο μπορεί να συμβεί κάτι που να είναι τόσο σημαντικό ώστε να τα μαμήσει όλα είναι καθαρά υπερβολή... πες μου πόσο hardware έχεις περάσει από τα χέρια σου και τα ξαναλέμε...
Street-Fighter Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 LOL ρε συ,συνεχίζεις ενώ φαίνεται ότι έχεις άγνοια,δεν παίζει ρόλο το ότι είναι συμβατό με κάθε συνδιασμό hardware; Βίντεο θα ανεβάσεις να μας πείσεις; Βασικά το μόνο που θέλω είναι ένα βίντεο που να κάνεις cut-paste,ανέβασε το να το δούμε,που να τραβιόμαστε για καφέδες τώρα. Επίσης μιας και στο hackintosh σου μπορείς να κάνεις τα πάντα,βάλε το xcode να δω πως είναι Είσαι σε θέμα που αφορά τα 7 και αναφέρεις σαν λειτουργικό για το παράδειγμα σου τα XP; Δωσε link και θα στα κανω ολα αυτα και copy & paste γιατι να κανω?? Ανούσιο ειναι! Ναι αν σου αναφερα τα 7 θα ημουν παρανοικος διοτι περα απο την beta δεν εχουν βγει φιλε μου Οσο για το hardware δεν παιζει κανενα ρολο και θα το δεις και στο μελλον αν καποια μερα βγουν τα MAC στα pc's και για πες μου εσυ αγορασες τα windows και ειπες ελα μωρε ας κρασαρουν και λιγο καθως ειναι συμβατα σε καθε τυπο hardware! Και ομως δεν ειναι σε ολους τους τυπους hardware βαλε τα 95 η 98 σε ενα καινουργιο συστημα και θα καταλαβεις το λογισμικο δεν φταχνεται με σκοπο να παιζει σε hardware οι drivers φτιαχνονται για το λογισμικο και το hardware
elven Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Μα καλά τι ζήτησα ο άνθρωπος; Έχεις το καλύτερο OS στον πλανήτη(σε hackintosh κιολας) κι εγώ ζητάω μόνο ένα βιντεάκι 10 δευτερόλεπτα που να κάνεις ένα απλό cut-paste. Καλά το ότι λές ότι το hardware δεν παίζει ρόλο εξηγεί πολλά,i give up Προφανώς πριν τα 7 δεν ήταν τα XP... Εντάξει θα καταφέρουμε να κλειδωθεί το θέμα,άνοιξε ένα θέμα και γράψε ότι το hackintosh είναι καλύτερο απο Windows pc και απο Mac και στηριξέ το.
Street-Fighter Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 αλλά μην ακούς τον elven και μένα, συνέχισε τον fanboyσμό... δεν είπα ότι δεν βγάζουν πρόβληματα τα windows, αλλά το να υπονοείς ότι κάθε τρεις και λίγο μπορεί να συμβεί κάτι που να είναι τόσο σημαντικό ώστε να τα μαμήσει όλα είναι καθαρά υπερβολή... πες μου πόσο hardware έχεις περάσει από τα χέρια σου και τα ξαναλέμε... Fanboyσμο δεν εκανα ποτε ουτε θα κανω φιλε μου δεν εχω κανενα κερδος σε τιποτα! Υποστιριζω το τι ειναι καλυτερο και ναι περιμενω πως και πως τα 7 οπως και εσεις γιατι???? Για την μπαρα? Για το dx11? Γιατι? ΓΙατι ελπιζουμε προς το καλυτερο προς το ποιο φιλικο περιβαλλον που εστι οχι κρασαρισμα οχι φορματ οχι βλακειες για αγριους! Οχι ολα? Φυσικα και ολα θα στα μαμισει οταν εσυ κανεις μια εργασια και φταχνεις ενα μονταρισμα βιντεο και εκεινη την στιγμη σου λεει δεν ανατποκρινετε και εσυ δουλευες ωρες για να το φτιαξεις για πες μου αν δεν σου μαμιουντε ολα! ΟΛΑ τα παντα φορματ καθε 3ης και λιγο και δειτε το καθε ποτε λενε οτι χριαζεται φορματ απο την ιδια την ms Εγω περιμενω λοιπον σαν Power Ranger τον windows να δω κατι καλυτερο και οχι μια νεα μπαρα μονο αυτα απο μενα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Μα καλά τι ζήτησα ο άνθρωπος;Έχεις το καλύτερο OS στον πλανήτη(σε hackintosh κιολας) κι εγώ ζητάω μόνο ένα βιντεάκι 10 δευτερόλεπτα που να κάνεις ένα απλό cut-paste. Καλά το ότι λές ότι το hardware δεν παίζει ρόλο εξηγεί πολλά,i give up πολλά θες... Fanboyσμο δεν εκανα ποτε ουτε θα κανω φιλε μου δεν εχω κανενα κερδος σε τιποτα!Υποστιριζω το τι ειναι καλυτερο ΟΛΑ τα παντα φορματ καθε 3ης και λιγο και δειτε το καθε ποτε λενε οτι χριαζεται φορματ απο την ιδια την ms καλύτερο για ποιον? για τον gamer? για τον overclocker? όταν λες format κάθε τρεις και λίγο μου δίνεις την εντύπωση όλο και περισσότερο ότι είτε πήρες PC πριν από 1-2 χρόνια ή ότι είσαι στο 2o PC σου...
Street-Fighter Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 πολλά θες... καλύτερο για ποιον? για τον gamer? για τον overclocker? όταν λες format κάθε τρεις και λίγο με πείθεις όλο και περισσότερο ότι είτε πήρες PC πριν λίγο καιρό ή ότι είσαι στο 2o PC σου... Pc εχω απο πιτσιρικας και δεν χριαζεται να με χαρακτιριζεις γιατι μπορει και ο καθενας να κανει το ιδιο ετσι? Εσυ εχεις Pc για games και o/c μονο Περνας και ψυκτρες μεσα η μονο νερακι? Μπραβω σου παντως βγαζεις συμπερασμα χωρις καν να εχεις δει κατι και χωρις καν να χρησιμοποιησεις κατι... Πρωτοφανες Τεσπα δεν συνεχιζω αλλο εγω εδω οποιος θελει συνεχεια ας ανοιξει αλλο τοπικ
elven Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 πολλά θες... Κοίτα νταξ είναι πολύπλοκη εργασία δεν λέω, αλλά με λίγο tweaking μπορεί και να τα καταφέρει,cut-paste είναι αυτό δεν είναι κάτι το απλό Επίσης δίνω 50 ευρώ σε όποιον κάτσει στα Vista μου με limited account και καταφέρει να τα crasharei ή να κολλήσει ιό ή να καταφέρει οτιδήποτε επιβλαβές για τον υπολογιστή,έστω να σβήσει ένα txt ή ένα jpg που χρειάζομαι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 από πιτσιρικάς? δλδ πριν απο 2-4 χρόνια (αφού είσαι 19 τώρα)...έπεσα μέσα δλδ... όχι δεν το έχω μόνο για games και για o/c αλλά αφού μπορώ να τα κάνω όλα με windows δεν έχω πρόβλημα, εσύ μπορείς να τα κάνεις ΟΛΑ με hackintosh? όχι... Mac OS X έχω δει σε φιλαράκια και αρκετό μάλιστα, άρα μην λες ότι βγάζει κάποιος συμπεράσματα χωρίς να γνωρίζει, διότι το ανέφερα και πιο πάνω...φαίνεται δεν το πρόσεξες...
Street-Fighter Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Κοίτα νταξ είναι πολύπλοκη εργασία δεν λέω, αλλά με λίγο tweaking μπορεί και να τα καταφέρει,cut-paste είναι αυτό-θέλει γνώσεις Επίσης δίνω 50 ευρώ σε όποιον κάτσει στα Vista μου με limited account και καταφέρει να τα crasharei ή να κολλήσει ιό ή να καταφέρει οτιδήποτε επιβλαβές για τον υπολογιστή,έστω να σβήσει ένα txt ή ένα jpg που χρειάζομαι. Εγω που μενεις???
dimitris2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Microsoft: Πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας των Windows 7 RC η 10η Απριλίου
Προτεινόμενες αναρτήσεις