Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3+ χρόνια με XP*, απενεργοποιημένα restore/update και ό,τι σχετικό, χωρίς AV/antiblabla, κανένα πρόβλημα σε τίποτα. Έκανα format πριν λίγους μήνες προκειμένου να βάλω SP3 και ξαναέκανα format πριν λίγο καιρό λόγω αλλαγής hardware. Συνεχίζω χωρίς restore/update και ό,τι σχετικό, χωρίς AV/antiblabla, μέχρι να μπουν κάποια στιγμή τα 7 με το καλό (αν αξίζουν)...

* σε δύο διαφορετικούς υπολογιστές

βρε το ξέρω... ειρωνικά το είπα. Και εγώ σε ανάλογη φάση είμαι... έχω ξεχάσει πότε είχα βάλει τα vista στο desktop...

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψεύτες! :P

Είναι γνωστό ότι θέλουν φορματ μια φορά το μήνα και ότι κολλάς 4 ιούς με το που θα μπεις στο Google.

Και μη τολμήσετε να πάρετε image του δίσκου,μόνο φορματ.

Άντε μπράβο υπάλληλοι της M$ με τα WindoZe svista σας,εξυπηρετείτε άλλους σκοπούς αλλά το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω,η επανάσταση έχει ηδη ξεκινήσει,η εταιρία σας θα βυθιστεί αύτανδρη,τα κανόνια του πολέμου ξεκίνησαν να βαράνε,οι πορείες δεν θα μείνουν μόνο στα συνθήματα,θα καταπνίξουν τον κατακτητή και θα τον στείλουν στα ταρταρα,λίγοι αλλά με θάρρος χιλίων λεόντων,οιμέ οιμέ οιμέ.

ΗΡΘΕ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ!

Πάντως στα 7 βρήκαν πρόβλημα με τον guest account,αντε να δούμε,καλύτερα να αφαιρεθεί

Επεξ/σία από elven
Δημοσ.

Είναι γνωστό ότι θέλουν φορματ μια φορά το μήνα και ότι κολλάς 4 ιούς με το που θα μπεις στο Google.

Άντε μπράβο υπάλληλοι της M$ με τα WindoZe svista σας,εξυπηρετείτε άλλους σκοπούς αλλά το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω,η επανάσταση έχει ηδη ξεκινήσει,η εταιρία σας θα βυθιστεί αύτανδρη,τα κανόνια του πολέμου ξεκίνησαν να βαράνε,οι πορείες δεν θα μείνουν μόνο στα συνθήματα,θα καταπνίξουν τον κατακτητή και θα τον στείλουν στα ταρταρα,λίγοι αλλά με θάρρος χιλίων λεόντων,οιμέ οιμέ οιμέ.

ΗΡΘΕ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ!

θεός ... ακόμα γελάω .. :P

θέλω comment και από τον gdp με support στην ms για το απόλυτο σουρεάλ

Δημοσ.

ΗΡΘΕ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ!

Έτσι, δώσε! :lol:

κατά τα άλλα, αν σηκώσω το φθαρμένο μου χιτώνα (βλ. αριστερά) θα δεις που τα έχω γραμμένα όλα αυτά ;)

• Super Moderators
Δημοσ.
Και θα βιωσει και την εκπληξη οταν δει οτι το μηχανημα δε θα θελει format σε 3 μηνες

γιατί με τα XP θέλει format κάθε 3 μήνες? :o

Δημοσ.

ΗΡΘΕ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ!

Πάντως στα 7 βρήκαν πρόβλημα με τον guest account,αντε να δούμε,καλύτερα να αφαιρεθεί

Είσαι μέγιστος είσαι ο ένας ο μοναδικός..................

Πες κιάλα::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

ΡΕ καθε μερα θελουν τι λετε τωρα ελεος ειναι βαλτε leopard na βρειτε την υγεια σας!!!

Ουτε φορματ ουτε defrag ουτε antivirus ουτε συντηριση και εκτος απο αυτα με + απιστευτη ανταποκριση το boot σε λιγα sec ανεξαρτητα ποσα προγραμματα εχεις (ναι και στα xp ολα σβηστα τα ειχα παντα και power user ημουν)

Αντε γεια MAC και τα μυαλα στα καγκελα το δουλευεις δεν σε δουλευει!!!

• Super Moderators
Δημοσ.
ΡΕ καθε μερα θελουν τι λετε τωρα ελεος ειναι βαλτε leopard na βρειτε την υγεια σας!!!

Ουτε φορματ ουτε defrag ουτε antivirus ουτε συντηριση

ούτε games

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
ούτε games

Εχεις τα xp γιαυτο αλλα τα αγαπιμενα σου τα παιζεις οπως Dota, wow κλπ ;)

Τεσπα εγω στα 22 μου καταλαβα οτι πρεπει να αλλαξω λειτουργικο :lol::lol:

**διεγραμμένο περιεχόμενο**

ctrl+alt+delete τι ειναι αυτο??? χαχαχαα

Επεξ/σία από dimitris2006
  • Super Moderators
Δημοσ.

είτε τα XP είχα είτε τα Vista είτε τα 2000 είτε τα 2003 είτε τα 2008 είτε beta των 7 πάλι θα μπορούσα να παίξω games...

πατάω ότι θέλω και δεν μου μαμιέται το σύστημα...δυστυχώς ή ευτυχώς ξέρω τι μου γίνεται...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
είτε τα XP είχα είτε τα Vista είτε τα 2000 είτε τα 2003 είτε τα 2008 είτε beta των 7 πάλι θα μπορούσα να παίξω games...

πατάω ότι θέλω και δεν μου μαμιέται το σύστημα...δυστυχώς ή ευτυχώς ξέρω τι μου γίνεται...

**διεγραμμένο περιεχόμενο**

Οποιος ειχε windows και περασε σε mac καταλαβε αμεσως την διαφορα το οτι δεν ακους και δεν βλεπεις το συστημα σου ζωντανο...

Για να το πω καλυτερα στα windows κατι θα γινεται συνεχεια στο παρασκήνιο ενω στα mac Τιποτα τουλάχιστον αυτο ακους αυτο βλεπεις και αυτο καταλαβενεις...

Α και οσοι λενε οτι ειναι pro users και δεν παθαίνει τίποτα τοτε γιατι χασανε χρονο απο την ζωη τους για να κατεβασουν το ccleaner η να βαλουν το tune up?

Γιατι κανουν μονοι τους defrag η το πραγραμματιζουν για να κανει μονο του?(και τι γινεται οταν εσυ εκεινη την στιγμη κανεις copy&paste αρχεια?)

Γιατι λοιπον γινατε (γιναμε) power users στα windows...

Γιατι λοιπον αγοραζαμε βιβλια για το πως θα κανουμε αυτο στα windows και το αλλο?

Γιατι λοιπον στο Insomnia υπαρχουν Power users που ρωτανε τι κανουν σε αυτο το προβλημα?

Γιατι λοιπον windows?

Γιατι?

Γιατι να μην βαλετε ολοι leopard στα pc σας?

Γιατι οχι?

Γιατι να εχουμε χασει ολοι χρονο απο την ζωη μας σε φορματ και προβληματα?

Γιατι δεν αλλαζουν γλωσσικο κωδικα τα windows αφου ειναι τελειως χαλια εδω και χρονια?

Μηπως ζουμε σε ενα συστημα και τα windows ειναι το συστημα του συστηματος λεω εγω...

ΤΟ ΓΙΑΤΙ κανεις δεν το ξερει....

Αυτο που πρεπει ομως να μαθει ειναι οτι τα windows παντα θα εχουν προβληματα και εσεις και εγω οσο τα χρισημοποιουμε θα ειμαστε power users δηλαδη μακακιες της ms!

E δεν αντεξα...

Παλι καλα που γραφω απο τα leopard και δεν ετυχε κανενα πρόβλημα οσο εγγραφα η κανενα update..

Βρε ουστ και windows 7 oυστ αν ειναι ετσι που ετσι θα ειναι!

Επεξ/σία από dimitris2006
Δημοσ.

Βάζω στοίχημα ότι πάνω απο μήνα δεν το χεις το λειτουργικό.

Δεκτός και λογικός ο αρχικός ενθουσιασμός αλλά χαλάρωσε λιγάκι,θα σε απαντήσω αναλόγως και δεν θέλω,κρατάω δυνάμεις για την επανάσταση :lol:

Δημοσ.
Βάζω στοίχημα ότι πάνω απο μήνα δεν το χεις το λειτουργικό.

Δεκτός και λογικός ο αρχικός ενθουσιασμός αλλά χαλάρωσε λιγάκι,θα σε απαντήσω αναλόγως και δεν θέλω,κρατάω δυνάμεις για την επανάσταση :lol:

Σωστα πανω απο μηνα δεν το εχω το λειτουργικο...

Οποιος ειναι απο αθηνα λοιπον και γουσταρει πραγματικα...

Βαζω και ατομα απο το insomnia να κανουμε μια ερευνα και εγω μεσα...

Να περασουμε δηλαδη τα windows σε ενα συστημα και τα leopard στο αλλο...

Και να κανουμε καποιες δουλιτσες να δουμε κατα ποσο ανταποκρινετε καλυτερα το ενα απο το αλλο ;) Την πρωτη μερα και ολας θα δειτε μινι κρασαρισμα στα xp & vista

• Super Moderators
Δημοσ.

Δυστιχως ομως γινεσαι τεχνικος για να μην σου μαμιεται το συστημα εχεις antivirus για να μην σου μαμιεται και κατι παραπανω το συντηρης εσυ...

Οποιος ειχε windows και περασε σε mac καταλαβε αμεσως την διαφορα το οτι δεν ακους και δεν βλεπεις το συστημα σου ζωντανο...

Για να το πω καλυτερα στα windows κατι θα γινεται συνεχεια στο παρασκήνιο ενω στα mac Τιποτα τουλάχιστον αυτο ακους αυτο βλεπεις και αυτο καταλαβενεις...

Α και οσοι λενε οτι ειναι pro users και δεν παθαίνει τίποτα τοτε γιατι χασανε χρονο απο την ζωη τους για να κατεβασουν το ccleaner η να βαλουν το tune up?

Γιατι κανουν μονοι τους defrag η το πραγραμματιζουν για να κανει μονο του?(και τι γινεται οταν εσυ εκεινη την στιγμη κανεις copy&paste αρχεια?)

Γιατι λοιπον γινατε (γιναμε) power users στα windows...

Γιατι λοιπον αγοραζαμε βιβλια για το πως θα κανουμε αυτο στα windows και το αλλο?

Γιατι λοιπον στο Insomnia υπαρχουν Power users που ρωτανε τι κανουν σε αυτο το προβλημα?

Γιατι λοιπον windows?

Γιατι?

Γιατι να μην βαλετε ολοι leopard στα pc σας?

Γιατι οχι?

Γιατι να εχουμε χασει ολοι χρονο απο την ζωη μας σε φορματ και προβληματα?

Γιατι δεν αλλαζουν γλωσσικο κωδικα τα windows αφου ειναι τελειως χαλια εδω και χρονια?

Μηπως ζουμε σε ενα συστημα και τα windows ειναι το συστημα του συστηματος λεω εγω...

ΤΟ ΓΙΑΤΙ κανεις δεν το ξερει....

Αυτο που πρεπει ομως να μαθει ειναι οτι τα windows παντα θα εχουν προβληματα και εσεις και εγω οσο τα χρισημοποιουμε θα ειμαστε power users δηλαδη μακακιες της ms!

καλά ας ήταν "συμβατό" και το Mac OS X με το hardware που είναι τα windows και τα ξαναλέγαμε...

Παλι καλα που γραφω απο τα leopard και δεν ετυχε κανενα πρόβλημα οσο εγγραφα η κανενα update..

δεν θέλω να φανταστώ πόσο άσχετος είσαι αν σου συνέβαιναν αυτά συχνά όταν είχες windows...

Να περασουμε δηλαδη τα windows σε ενα συστημα και τα leopard στο αλλο...

Και να κανουμε καποιες δουλιτσες να δουμε κατα ποσο ανταποκρινετε καλυτερα το ενα απο το αλλο ;) Την πρωτη μερα και ολας θα δειτε μινι κρασαρισμα στα xp & vista

hackintosh? good luck with that...

(δουλίτσες εννοείς και games? :P )

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...