Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως η beta Που έβαλα στο pc μου που είναι ψιλομπαχατέλα τριετίας (amd sempron 2800+),

δουλεύει άψογα και πιο γρήγορα κι από τα XP.

Άσε που είδε όλο το hardware με τη μία εγκατέστησε drivers για τα πάντα αμέσως χωρίς πρόβλημα.

Μέχρι και network printer είδε και σέταρε μόνο του, ενώ στα xp για να τον εγκαταστήσω είχα φάει ένα εικοσάλεπτο.

Και τώρα να τα έβγαζαν στην αγορά θα τα έπαιρνα...

Επεξ/σία από kfyros
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγω που τωρα θα παρω καινουργιο υπολογιστη με επεξεργαστη i7 τι windows να βαλω; Γιατι αν πληρωσω για τα vista (που δεν μου αρεσουνε κιολας) και μετα απο 2 - 3 μηνες βγουνε τα windows 7 τζαμπα λεφτα δεν ειναι;

Δημοσ.
Εγω που τωρα θα παρω καινουργιο υπολογιστη με επεξεργαστη i7 τι windows να βαλω; Γιατι αν πληρωσω για τα vista (που δεν μου αρεσουνε κιολας) και μετα απο 2 - 3 μηνες βγουνε τα windows 7 τζαμπα λεφτα δεν ειναι;

Να παρεις imac ασε τα pc και τα windows συνεχεια φορματ και restore θα εισαι :lol:

Δημοσ.
και να τσεκαρεις και το τροφοδοτικο

Τι προτείνεις;

Να παρεις imac ασε τα pc και τα windows συνεχεια φορματ και restore θα εισαι :lol:

Δυσκολα...

• Super Moderators
Δημοσ.

αν βάλεις 3gb ram τότε παίζεις και με WinXP SP3...

αν πας για 6gb ram όμως πήγαινε σε Vista 64bit

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Εγώ πάλι,εδώ και ένα μήνα που είπα να δοκιμάσω τα vista(και ας είναι για...σβήστα) δεν έχω κάποιο πρόβλημα,εκτός του αυτής της ηλιθιότητας που έχουν κάνει και συνέχεια σε ρωτάει να γίνει αυτό( ; )να γίνει το άλλο( ; ),και το οτι σε μερικά παιχνίδια που και που μου πετάει σφάλματα στα οποία μπορεί να μην είναι πρόβλημα του λειτουργικού.Κατά τα άλλα ούτε αργό είναι(και στην εκίνηση του αφού μπουτάρει σε περίπου 25 δευτερόλεπτα ή και πιο λίγο με τον υπολογιστή της υπογραφής μου) αλλά ούτε ασταθές.

Ρε παιδιά.ΌΤΑΝ βγουν τα 7,θα κάνουν καμιά καλύτερη τιμούλα για εμάς με τα vista;

Αλλος ενας που δοκιμασε τα vista και ειδε την αληθεια μονος του...

Και θα βιωσει και την εκπληξη οταν δει οτι το μηχανημα δε θα θελει format σε 3 μηνες

Πολυ διαφημηση για το τιποτα αυτη η microsoft ρε παιδι μου!!!

Αντε βγαλτε το το καταραμενο το λειτουργικο να δουμε τι ψαρια πιανει πραγματικα και αφηστε κατα μερους τα διαφηστικα κολπα σας κυριοι στην microsoft!!!

Ευχομαι τοση διαφημηση να αξιζει τον κοπο και οχι το νεο λειτουργικο να χρειαζεται μεσα σε 1 μηνα service pack,patch,update και της παναγιας τα ματια ωστε να μπορεσουμε να δουλεψουμε το λειτουργικο σε standby με 500 giga ram και cpu 1500,66 στο τελος?!

μα πως θα το βγαλει αν δεν δοκιμαστει πρωτα!!! Ειδαμε και με τα vista που πραγματικα εκτος απο καποιες ασυμβατοτητες ελαχιστων εξιδεικευμενων προγραμματων τρεχανε αψογα και χωρις SP

Ειπαμε το SP ειναι ολα τα updates μαζεμενα, updates που γινονται σε ολα τα λειτουργικα!!!

Το πολυ διαφημιση για το τιποτα ειναι λιγο αντιφατικο να το λες...οταν προκειται για την πιο επιτυχημενη επιχειρηση στον πλανητη

κάτι μου λέει ότι δεν έχεις δοκιμάσει beta windows 7 (έστω σε VMware) ούτε έχεις διαβάσει εντυπώσεις από αυτούς που δούλεψαν με την beta των windows 7

Βεβαια σε VM ειναι μονο για να δεις πως ειναι το λειτουργικο δε μπορεις απο εκει να κρινεις την αξιοπιστια του και τις επιδοσεις του. Μονο αν το βαλεις κανονικα

εννοειται πως θα βαλεις vista με τον ενα ή τον αλλο τροπο...;)

εναμιση χρονο χωρις format και τα restore απενεργοποιημενα...με vista :devil:

Επεξ/σία από disqualified
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ.
εναμιση χρονο χωρις format και τα restore απενεργοποιημενα...με vista :devil:

αποκλείεται... ψέμματα λες... κάτι άλλο έχεις κάνει... δεν γίνονται αυτά τα πράγματα... :P

Δημοσ.
αποκλείεται... ψέμματα λες... κάτι άλλο έχεις κάνει... δεν γίνονται αυτά τα πράγματα... :P

3+ χρόνια με XP*, απενεργοποιημένα restore/update και ό,τι σχετικό, χωρίς AV/antiblabla, κανένα πρόβλημα σε τίποτα. Έκανα format πριν λίγους μήνες προκειμένου να βάλω SP3 και ξαναέκανα format πριν λίγο καιρό λόγω αλλαγής hardware. Συνεχίζω χωρίς restore/update και ό,τι σχετικό, χωρίς AV/antiblabla, μέχρι να μπουν κάποια στιγμή τα 7 με το καλό (αν αξίζουν)...

* σε δύο διαφορετικούς υπολογιστές

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...