Προς το περιεχόμενο

τι να αναβαθμισω και τι να παρω?

Jason13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά αναφερόμουν πιο πολύ για τα τμήματα της κεντρικής μονάδας και όχι στα περιφερειακά.

Απο την στιγμή που δέν σκέφτεσαι να αλλάξεις κουτί (και optical/hdd drives),τα ζητούμενα είναι cpu-motherboard-ram-vga-τροφοδοτικό.

Οι 22" ακούγονται πολλές και πιθανότατα να σε ξενίσει μια τόσο μεγάλη οθόνη μπροστά σου μέχρι να την συνηθίσεις,πραγματικά όμως δίνει άλλο αέρα σε παιχνίδια,ταινίες ακόμα και web browsing.

Δημοσ.

σοορυ αν θες πες μου αλλα δεν μου αρεσει..πραγματικα στο λεω εχω δει πριν αγορασω(με παλιες αναλυσεις πριν ενα χρονο)αλλα δεν μου αρεσουν αν ειναι θα παρω αλλα πες μου...πες επισης και τι αλλο να παρω (αν ξεπερνανε 800 ευρω με i7 ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΥΣΤΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ μεχρι 1000θα το αντεξω):-D

Δημοσ.
σοορυ αν θες πες μου αλλα δεν μου αρεσει..πραγματικα στο λεω εχω δει πριν αγορασω(με παλιες αναλυσεις πριν ενα χρονο)αλλα δεν μου αρεσουν αν ειναι θα παρω αλλα πες μου...πες επισης και τι αλλο να παρω (αν ξεπερνανε 800 ευρω με i7 ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΥΣΤΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ μεχρι 1000θα το αντεξω):-D

εχω 22αρα οθονη κοντα ενα χρονο και αρχιζει να μου μοιαζει μικρη!

Δημοσ.

Σύνθεση Νο1 Core i7:

Cpu

Mobo

Ram

Vga

PSU

Κόστος λίγο παραπάνω απο 930ευρώ,άλλα σάν σύστημα είναι υπερβολή αν θές να το βάλεις σε 17" για παιχνίδια.

Σύνθεση Νο2 C2D+Οθόνη:

Cpu

Mobo

Ram

VGA

PSU

Οθόνη

Κόστος ~940Ευρώ.

Σύνθεση Νο3 Phenom II+Οθόνη:

Cpu

Mobo

Ram

VGA

PSU

Οθόνη

Κόστος ~967 ευρώ.

Δέν έβαλα Quad σύστημα με Intel επεξεργαστή γιατι ουσιαστικά οι τετραπύρηνοι που βλέπουμε σήμερα θα είναι και οι τελευταίοι για το 775 socket.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...