Προς το περιεχόμενο

τι να αναβαθμισω και τι να παρω?

Jason13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειναι περσινος υπολογιστης με windows vista home premium SP1 32bit θελω windows seven beta και μετα το καινουργιο συστημα seven...64bit...ua paizoyn na paixnidia tvn ωιστα p.x flight simulator X και τετοιου εδους?

DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267)..1.86GHz

DIMM1: 1 GB DDR2-667 DDR2 ) + αλλη μια ακριβως ιδια την πηρα αργοτερα..

NVIDIA GeForce 7600 GS (512 MB)

DMI Motherboard Product P5B-MX/WiFi-AP

LG L1753S [17" LCD] 2000: 1 αντιθεση δεν με ενδιαφερει να αλλαξω

σκληρος δισκος 250GB δεν με ενδιαφερει

τι αλλο?πειτε μου τα πιο καλα που να κρατησουν ζωη πανω απο 1 χρονο γιατι αυτα δεν κρατησαν και θελω να παιζει παιχνιδια...π.χ GTA και επεξεργαστη αν γινεται i7 γραφικα πανω απο 9800GTX η και αυτα

θελω περισσοτερο να αλλξω γραφικα, μνημη,επεξεργαστη και λογικα μιτρικη....κουτια πληκτρολογια και τετοια δεν με ενδιαφερουν

Δημοσ.
ειναι περσινος υπολογιστης με windows vista home premium SP1 32bit

DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267)..1.86GHz

DIMM1: 1 GB DDR2-667 DDR2 ) + αλλη μια ακριβως ιδια την πηρα αργοτερα..

NVIDIA GeForce 7600 GS (512 MB)

DMI Motherboard Product P5B-MX/WiFi-AP

LG L1753S [17" LCD] 2000: 1 αντιθεση δεν με ενδιαφερει να αλλαξω

σκληρος δισκος 250GB δεν με ενδιαφερει

τι αλλο?πειτε μου τα πιο καλα που να κρατησουν ζωη πανω απο 1 χρονο γιατι αυτα δεν κρατησαν και θελω να παιζει παιχνιδια...π.χ GTA και επεξεργαστη αν γινεται i7 γραφικα πανω απο 9800GTX η και αυτα

θελω περισσοτερο να αλλξω γραφικα, μνημη,επεξεργαστη και λογικα μιτρικη....κουτια πληκτρολογια και τετοια δεν με ενδιαφερουν

σαν βαση ειναι καλουτσικη.αμα προσθεσεις 2 γιγα μνημη ,κλοκαρεις λιγο τον επεξεργαστη και βαλεις μια καλυτερη καρτουλα την βγαζεις πολυ φθηνα.

Δημοσ.

εμενα στο πλαισιο.(μην πω καμια κουβεντα)μου λεγανε και οτι θα σου βαλω 8ταπυρινο και οτι δεν συμφερει αναβαμιση..συμφερει???θα πεταξω αυτα που θα αλλαξω...και μνημη μηπως 667mhz μηπως πρεπει να αλλαξω για μια 800 η πιο πολλα? και αυτο μου ειπαν που λες τωρα αλλα ο επξεργαστης και γραφικα πειτε μου γιατι χαρις αυτα δεν παιζω παιχνιδια..μνημη ειναι δεν με ενοχλει αλλα θα αναβαθμισω...

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

δεν εχε αλλες θυρες για μνημη θελω καινουργια...μαζι με την μιτρικη:P

Δημοσ.
εμενα στο πλαισιο.(μην πω καμια κουβεντα)μου λεγανε και οτι θα σου βαλω 8ταπυρινο και οτι δεν συμφερει αναβαμιση..συμφερει???θα πεταξω αυτα που θα αλλαξω...και μνημη μηπως 667mhz μηπως πρεπει να αλλαξω για μια 800 η πιο πολλα?

πρεπει να δεις τι υποστηριζει και η μητρικη.δεν μπορεις να ενεργεις αυθαιρετα αλλα βαση συμβατοτητας της μητρικης.

Δημοσ.

το ξερω μου ειπαν οτι μητρικη μονο μια 7600GS... μπορω να alla και παλι δεν ειναι καλη ουτε αυτη που μπορω να παρω ..μητρικη σιγουρα θα αλλαξω το προβλημα ειναι αν υποστηριζει και τις μνημες η και τα αλλα που εχω απο πανω εκτος γραφικα ,επεξεργαστη,μνημη που πρεπει να αλλαξω

μητρικη

Κατασκευαστής: Asus

Τύπος:Micro ATX

Τσίπσετ Υποστήριξης: Intel 946GZ

Επεξεργαστής: socket LGA775, Intel Core 2 Duo / Pentium Extreme / Pentium D / επεξεργαστές

Ταχύτητα Διαύλου: 800/533 MHz

Μνήμη: 2 x DDR2 DIMM

Ταχύτητα Υποστηριζόμενης Μνήμης: Dual Channel DDR2 667/533 MHz

Υποδοχές Διαύλου: 1 PCI Express x16, 1 PCI Express x1, 2 PCI

Εξωτερικές συνδέσεις I/O: 2xPS/2, 1xRJ-45, 4xUSB, 1xSerial, 1xParallel, 1xVGA, 1 x WiFi-AP Solo υποδοχή κεραίας, 6xaudio

Ήχος : Realtek ALC883

Δημοσ.
http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=182&model=1494&modelmenu=1 αυτη η μητρικη μεχρι 667 μνημες υποστηριζει.αν θες να πας ολοκληρωτικα σε νεα πλατφορμα αυτα ολα τα βγαζεις στην ακρη και τα σκας χοντρα.τι θες?μνημες και καρτουλα με κανα 150αρι το πολυ η βουτια στα βαθια?
Δημοσ.

οι αναβαθμισεις που ειπα απο πανω ΟΧΙ σκληρους και πληκτρολογια και παπα...ιες....θελω απο 700 ευρω εως 800 δινονται...αλλα μην αλλαξω κατι αλλο εκτος αν πρεπει να αλλαξω για να τα υποστηριζουν εκει σημαινει αλλαγη PC

sorry που δεν ειπα τι τιμες..σε μπερδευσα..εμενα μου λενε με 800 ευρω καινουργιο pc αλλα νομιζω συμφερει με 800 ευρω αναβαθμισεις..γλυτωνω πληκτρολογια οθονες και τα μικροσυστηματα

Δημοσ.

σου λεω ομως (τα διαθετω) αλλα με αναβαμιση καλυτερα δεν ειναι...απλως ειπα δεν αλλαζω σκληρους και αυτα για να μπορω να παρω καλα γραφικα και αλλα που ειπα/...

για πες μου και αν βρεις δωστα μου απο τον skroutz.gr για να βρω πιο φθηνα..με επεξεργαστη i7 και καλα πραγματα....θα φυγω σε 10 λεπτα το μεσημερι θα ξαναμπω κατα της 4 ..και αν εισαι θα τα πουμε..

Δημοσ.
σου λεω ομως (τα διαθετω) αλλα με αναβαμιση καλυτερα δεν ειναι...απλως ειπα δεν αλλαζω σκληρους και αυτα για να μπορω να παρω καλα γραφικα και αλλα που ειπα/...

για πες μου και αν βρεις δωστα μου απο τον skroutz.gr για να βρω πιο φθηνα..με επεξεργαστη i7 και καλα πραγματα....θα φυγω σε 10 λεπτα το μεσημερι θα ξαναμπω κατα της 4 ..και αν εισαι θα τα πουμε..

το απογευμα καλυτερα που θα εχουν μπει και τα αλλα παιδια μεσα και θα εχεις καλες προτασεις.

Δημοσ.

οκ......:-D

ακουω οποιος θελει ας διαβασει την πρωτη σελιδα..και να μου πει τι να αναβαθμισω..

Δημοσ.

Όπως είπε και ο notios7,με το ποσό που μπορείς να διαθέσεις (800Ε),μπορείς να φτιάξεις σύστημα απο το 0.Αν υποθέσουμε οτι "σκοτώνεις" το παρόν σύστημα για 200 ευρώ,το βλέπω δύσκολο να μαζέψεις αρκετά χρήματα για ένα i7 σύστημα χωρίς να υστερεί σε κάποιον τομέα (αργές μνήμες,μέτρια κάρτα γραφικών).

Μπορείς να στήσεις όμως ένα πολύ δυνατό τετραπύρηνο σύστημα,βασισμένο σε Intel C2Q ή AMD Phenom II πλατφόρμα,μαζί με 22'' οθόνη

Δημοσ.

η οθονη ειναι σημαντικη να την αλλαξω?22αρε μου φενεται μεγαλη εχω μαθει με 17αρα ...ειναι σημαντικο???:-) οταν λες υστερουν καποια πραγματα, εγω θελω i7 2.66GHz oxi tην i7 extreme.Η i7 θα μου μεινει για μια ζωη γιατι ειναι η καλυτερη και λενε οτι θα κρατησει αρκετα χρονια και αν ειναι να υστερη κατα ποσο δηλ.??.....και το αν λες 0 να παρω καινουργιο pc???πειραζει να κρατησω πυργους και τετοιες λεπτομερειες?γιατι μου φενεται λιγο (αχρηστο)να αλλαξω πυργο και πληκτρολογια...αν αρχισω απο το 0 πρεπει να τα αλλαξω ολα..εγω ομως δεν θελω για να μπορεσω να κερδισω σε αυτα που χρειαζομαι και να παρω καλυτερα πραγματα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...