becausE Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Ωραία κατά το πάσχα θα το πάρω τότε
vasgen Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Σημειωτεον οτι το alu αν το παρεις πχ απο site αγγλικο που στελνει Ελλαδα θα σου ερθει με τα μεταφορικα γυρω στα 1050 ευρω.. Εννοεις οτι στελνει στην ελλαδα το αγγλικο applestore???
darklordvader77 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 οχι, εννοει απο Αγγλικο on-line καταστημα που πουλαει mac
spagi Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Γεια παιδια, επειδη σκεφτομαι και εγω να παρω το macbook white(αυτο με τα 720pounds) που ειδα στο apple store ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις(θα ειναι ο πρωτος μου mac). Καταρχην ειναι η αδερφη μου Αγγλια και οποτε απο οτι εχω δει με συμφερει να το παρω απο εκει. Με εγγυήσεις, ελληνικα στο λειτουργικο κτλ υπαρχει καποιο θέμα? Δηλαδη θα μπορώ να με εξυπηρετησουν εδω στην Ελλαδα κανονικα αν παθει κατι? Ακομα σκεφτομαι και το ενδεχομενο να του περασω και windows, υπαρχει καποιο θέμα που θα πρεπει να εχω υποψην η όλα λειτουργούν στα windows οπώς σε οποιοδήποτε λαπτοπ(σε προηγουμενο ποστ αναφερθηκε ότι το dvi δουλευε μονο σε MAC OS)? Επίσης σε σχέση με προσθετα μαλλον θα βαλω 160αρη σκληρο με 20 pounds παραπάνω. Αξίζει να βάλω 4giga RAM? Eχω διαβάσει ότι το aluminium είναι πιο γρηγορο λογο DDR3 και ότι εχει καλύτερη ποιοτητα κατασκευής αλλα θα μου βγει τουλαχιστον 200 ευρω παραπάνω και δεν μπορω να φτασω τοσο ψηλά(το λαπτοπ θα χρησιμοποιηθει για απλα πραγματα και πιο πολυ θελω να τρεχω προγραμματα του στυλ visual studio, matlab, office, και να μπορει να παιξει και hd ταινίες). Πιστεύω θα με καλύψει. Συγγνώμη για το μεγάλο ποστ αλλα σαν καινουριος εχώ παρα πολλές απορίες.
georgeadams Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα με εγγύηση, ελληνικά και windows. Μην πάρεις δίσκο και μνήμη από την Apple. Τα χρεώνει πολύ ακριβότερα απ' ότι θα τα έπαιρνες μόνος σου. Η εγκατάσταση τους είναι πολύ απλή και δεν ακυρώνει την εγγύηση. Γενικά πάντως, κάτσε και διάβασε λίγο τα παλιότερα θέματα εδώ και στο Mac OS X subforum. Ότι ρωτάς έχει απαντηθεί πολλές φορές.
spagi Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Να ρωτήσω και κατι ακόμα για όσους το εχουν παρει απο Αγγλία. Το καλώδιο ρεύματος που θα μου δώσουν εκει είναι για πριζες με τρεις ακροδέκτες αν δεν κανω λάθος. Με μια ματιά που εριξα το κόστος ενος τετοιου καλωδίου για ελληνικές πριζες είναι περιπου 85 ευρω. Ισχύει αυτο που λέω? Γιατι έτσι αμεσως αμεσως χάνω 85 ευρω απο το όποια κερδη είχα από την αγορά απο Αγγλία Ακυρο το πιο πανω αφου ειδα οτι υπαρχει ανταπτορας με 3 ευρω απο αγγλικη σε ελληνικη πριζα.
toxotis70 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Eναν απλο ανταπτορα θελεις... με κοστος 1-2 ευρω !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.