Αδμιν Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Ψηφιακη κωδικοποιηση = mpeg2 δηλαδη. Ναι ετσι εχεις δικαιο, αλλα σε αυτο το context (nova, αποκωδικοποιητης) θεωρησα οτι αναφεροσουν σε κρυπτογραφηση. ΥΓ. Και εσυ αλλαξες avatar? Σχεδον δε σε καταλαβα...
scorpionsrc Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 εγω που εχω αποκοδικοτετιο την nova κανει για το cine + ???
washcloud Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 ΥΓ. Και εσυ αλλαξες avatar? Σχεδον δε σε καταλαβα... ...ΤΗΑΤ was the idea... scorpionsrc, νομίζω απάντησε ο GeorgeMan πιο παν'
giwrgos psyhake Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Εγώ πάτνος έχω καινούργια τηλεόραση και για 1 χρόνο έβλεπα επειδή το είχε από μόνο του το κανάλι και το Πρισμα+ και το σπορ+. Τώρα χάθηκαν και στη θέση τους μπήκαν το BBC το Deawtche κάπως έτσι ;ρ (ένα γερμανικό) και το euronews. Και τα έχασα. Και πήρα ένα παλιό μηχάνημα για να τα δώ επειδή χάθηκαν, και πάλι δνε μπόρεσα να τα δω. Κρίμα, εγώ μόνο σινε+ και σπορ+ εβλεπα αλλα τώρα δεν βλέπω πλέον γιαυτο το λόγο..
Porg Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Αν δε κάνω λάθος κόπηκαν λόγο κρίσης, πάλι καλά μου έμεινε η ΕΡΤ. Το θέμα είναι να βγάλει και ποιοτικό πρόγραμμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα