Captain Nemo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Ξέρεται αν το σινε+ αναμεταδίδεται πουθενα ;
pappous_soulis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Γνωρίζει κανείς σε ποιες περιοχές μεταδίδει? Επίσης, είναι συνδρομητικό ή δωρεάν?
frenzy Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 δωρεάν και πρέπει να μεταδίδεται σε όλη την ελλάδα αλλά δεν είμαι σίγουρος
disqualified Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 http://www.ertdigital.gr/profile.html πραγματικα ρε παιδια ωρες ωρες αναρωτιεμαι το internet μας κανει πιο χαζους ή πιο τεμπεληδες? συγνωμη αν προσβληθηκε κανενας αλλα ποσο δυσκολο ειναι να σκεφτει καποιος να μπει στη σελιδα της ert?
frenzy Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Μπορεί να μην ήξερε πως είναι της ΕΡΤ. Φταίμε εμείς που δεν το είπαμε
disqualified Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 ή να βαλει στο google cine+ Μαλλον πιο τεμπεληδες μας εχει κανει μην τα παρει κανεις προσωπικα τα σχολια μου...
pappous_soulis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Νιώθω βαθύτατα προσβεβλημένος. ...not
washcloud Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 To σινε+ μεταδίδεται πουθενά live στο internet ; ...εδώ δεν αναμεταδίδονται επί κανονικής βάσης τα αναλογικά..........
scorpionsrc Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 ρε παιδια εγω εχω αποκωδικο..τετιο της nova κατι για το σινε+ ??
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Σινε+ πιανω εδω που ειμαι (Βριλησσια), με σημα 97%. @ scorpionsrc: Το nova ειναι για ληψη δορυφορικου ψηφιακου περιεχομενου. Θα χρειαστεις καποιον αποκωδικοποιητη. Τα καναλια μεταδιδονται δωρεαν
washcloud Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 ...και 'συ GeorgeΜan MΑΛΛΟΝ εννοείς ότι τα ψηφιακά της ΕΡΤ είναι ναι μεν κωδικοποιημένα,,,αλλά ΕΠΙΓΕΙΑ κι ΟΧΙ δορυφορικά...right? (...επιβεβαίωσε... )
Αδμιν Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 ΔΕΝ ειναι κρυπτογραφημενα/κωδικοποιημενα. Ειναι απλα Ψηφιακα.
washcloud Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 ΔΕΝ ειναι κρυπτογραφημενα/κωδικοποιημενα.Ειναι απλα Ψηφιακα. ...δε μιλησα για "κρυπτογράφηση" καλέ μου αδμίν...για κωδικοποίηση μίλησα (ψηφιακή) (σε αντιπαραβολή με την αναλογική) (για να είμαι στο πνέυμα του GMan που μίλησε για "αποκωδικοποιητή")
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα