Προς το περιεχόμενο

belkin f5d7633-4

nikolas8141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον, χθες αγορασα αφτο το ρουτερακι..(http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1216368&Manufacturer=Belkin&category=69978076&catalog=22)...Ολα καλα και ολα ωραια μεχρι που μπηκα στην σελ. της belkin και κατεβασα το καινουριο firmware!!Αφου το περασα παρατηρησα οτι αλλαξαν μερικες επιλογες στο μενου και συγκεκριμενα μια που μπορουσα να χρησιμοποιω τις mac-adress με οπιο τροπο ηθελα(ειμαι σε γειτονια που εχουμε φτιαξει δικτυο και η επιλογη αυτη μου εδινε την δυνατοτητα να επιλεγω πια mac-adress ν'αφηνω για το ιντερνετ και πια οχι).Τωρα πια αυτην την επιλογη δεν την εχει και θελω να περασω παλι το παλιο firmware......αλλα δεν μου το επιτρεπει......γιατι γινεται αυτο...?????

Τι μπορει να κανω λαθος?

Δημοσ.

kai se πολλα mobo για να περασεις πιο παλιο firmware δεν σε αφηνει και θελει αλλο προγραμμα.αφου μπορεις να κλειδωσεις το ασυρματο ποιος ο λογος να επιλεξεις κλειδωμα με mac address που σπαει ευκολα??μηπως την εχει καπου αλου?

Δημοσ.

Την επιλογη την εχει μονο για wireless,ενω πριν στο firewall! το θεμα ειναι ομως πως ολοι συνδεομαστε μεσω καλωδιων οποτε και να κλειδωσω τις macadress απο το wireless δεν γινεται τπτ!!

Δημοσ.

Συγγνώμη που βγαίνω λίγο εκτός θέματος, αλλά με το νέο firmware σου δείχνει πληροφορίες όπως το SNR Margin και Line Attenuation?

Για να μη κάθομαι και το αλλάζω άδικα.

Δημοσ.
Συγγνώμη που βγαίνω λίγο εκτός θέματος, αλλά με το νέο firmware σου δείχνει πληροφορίες όπως το SNR Margin και Line Attenuation?

αλλαξε το και ας μην δειχνει.ολο και κατι καλυτρο θα εχει απο την previous εκδοση

Δημοσ.

Οχι φιλε μου δεν βλεπω καπου να μου δειχνει αυτα που ζητας!!!!!!

Τελικα κανεις πως θα τα καταφερω να περασω το παλιο firmware?

:cry:

Δημοσ.
Οχι φιλε μου δεν βλεπω καπου να μου δειχνει αυτα που ζητας!!!!!!

Τελικα κανεις πως θα τα καταφερω να περασω το παλιο firmware?

:cry:

den jερω αν θα πετυχει αλλα τεστ ιτ

http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/862919.html

και πες μας αν πετυχε.

Δημοσ.

Το δοκιμαζα επι 3 ωρες αλλα δυστυχως δεν εγινε τπτ!!!!μολις απενεργοποιουσα το nat το ρουτερ πεθαινε και μολις ετρεχα το axessh με ακθρωνε μια επιλογη που ελεγε not found!!!!!!!!!!!!Το εψαξα μαζι και με αλλα παιδια και σε αλλα pc μα το ιδιο αποτελεσμα!!!!δεν ξερω τι μπορει να εφταιγε αλλα απότι διαβασα κιάλλοι ειχαν παρομοιο προβλημα!!!

Δεν ξερω αν φταει οτι ολοι χρησιμοποιουμε vista-64 bit!!!

Δημοσ.

πιο κατω κατι γραφει καποιος για την axessh οτι δεν χρειαζεται.αμα κλεισεις το νατ αν και δεν καταλαβαινω ποιος ο λογος και ισως να μην χριαζεται θα χασεις το ιντερνετ

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

έχει τύχει σε κανέναν να μην μπορεί να ανοίξει τη σελίδα της hotmail ; το έχω εδώ και καμιά βδομάδα και τις τελευταίες μέρες δεν μπορώ να μπω και να δω τα mail μου,μίλησα με τη forthnet κ ο τεχνικός μου είπε πως κάποια ρουτερ το κάνουν κ να κάνω update το firmware.το χαζό στην όλη υπόθεση είναι πως το λογισμικό που έχει βγει η belkin λέει πως δεν το έχει δοκιμάσει και αν κάνεις το update το κάνεις με δική σου ευθύνη!!!! πράγμα απαράδεκτο βέβαια!!!

Δημοσ.

ολα τα firmware γινονται με δικη σου ευθυνη σωστα γραφουν γιατι πολλοι κανουν οτι να νε.β.ναι πραγματι γινετε καμια φορα αυτο.δοκιμασε α.πιο νεους drivers για την καρτα δικτυου σου.β.Pppoe me llc οχι pppoa me vc.επισης αλλαγη το mtu σε 1492 αν ειναι 1500.

Δημοσ.

βασικά η λύση βρέθηκε μετά από λίγο ψάξιμο στον γούγλη.....το mtu πήγε στο μέγιστο (1492) από 1432 που ήταν και το hotmail .....ξαναάνοιξε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...