zaqxsw Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Καλημέρα. έχω τον συγκεκριμένο δίσκο ο οποίος ήταν συνδεδεμένος στα Vista εδώ και 6 μήνες. Σήμερα αποφάσισα να κάνω backup σε ένα laptop με xp (ενημερωμένα κανονικά και ο εξωτερικός με το τελευταίο firmware) και τα XP ενώ έπρεπε να το δουν κανονικά δεν τον βλέπουν σωστά και εξηγώ. Στο device manager βλέπει και τον δίσκο και το WD SAM όπως και στα Vista αλλά δεν μπορώ να τον δω μέσα από το My Computer. Το περίεργο είναι ότι από τη διαχείριση δίσκων τον βλέπει σαν "Διαμέρισμα προστασίας GPT". προσπάθησα να βρω Drivers η κάποια ενημέρωση αλλά τπτ αφού ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι είναι plugnplay. ξερει κάποιος κάτι. ps τον δοκίμασα σε 3 pc με xp και πάλι το ίδιο και εγκατέστησα επίσης ότι έδινε μαζί το cd. Στα vista από την άλλη όλα κανονικά. προκαταβολικά η ιδέα το format απορρίπτεται μιας και είναι 1,6TB γεμάτος ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** κανείς τπτ?
ser_x Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δες εδώ μήπως βγάλεις κάποια άκρη http://support.wdc.com/product/download.asp?groupid=114&sid=89&lang=en
zaqxsw Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 το έβαλα το προγραμματακι αλλά πάλι τπτ
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 τα Vista αποτι φαίνεται χρησιμοποιούν GPT και όχι MBR οπότε χρειάζεσε κάτι τέτοιο για να το διαβάσεις απο XP http://www.mediafour.com/products/gptmounter/ κοίτα μπας και υπάρχουν κ free alternatives...
zaqxsw Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 ένας γνωστός μου έχει ακριβώς τον ίδιο και του παίζει χωρίς prob. αυτό βασικά με έκανε να ανησυχήσω. υπάρχει ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να "κτύπησε η πλακέτα του κουτιού?
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 όχι, καμία σχέση αυτό που λες...απλώς, εσυ όταν του έκανες format, του το έκανες μέσω Vista και όχι μέσω XP με αποτέλεσμα αυτό να χρησιμοποιεί τώρα GPT(δεν διαβάζεται απο XP) και όχι MBR(διαβάζεται απο XP)... διάβασε το προηγούμενο ποστ μου...
zaqxsw Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 ναι έχεις δίκιο. εγώ τον είχα κάνει έτσι. τώρα πρέπει να περιμένω τα 7 για να τα βάλω εκεί που έχω xp
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 ΕΛΕΟΣ, 1 χρόνο μετά?!
washcloud Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 ναι αλλά το τέλος της πρότασής του βγάζει τρελλό γέλιο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 ναι κάτι σβησμένα posts
washcloud Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Έχασα κάτι; :Ρ αυτό που εγώ εννοούσα πάντως, ακόμα εκεί είναι
dimisd Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Ανοίγεις command line και αρχίζεις “DiskPart” “list disk” και θα σου βγάλει όλους τους δίσκους οτυ συστήματος "select disk x” όπου χ ο δίσκος που θές να φορμάρεις “clean” που διαγράφει όλο το δίσκο και αφαιρεί τη προστασία GPT Πηγαίνοντας τώρα στη διαχείριση δίσκων μπορείς να ξαναφορμάρεις το σκληρό με ntfs. Το θέμα μπορεί να είναι παλιό απλά σήμερα μου έτυχε το ίδιο, έγραψα και μια σωστή απάντηση στο πρόβλημα για μελλοντική χρήση άλλων μελών.
mitch85 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Ανοίγεις command line και αρχίζεις “DiskPart” “list disk” και θα σου βγάλει όλους τους δίσκους οτυ συστήματος "select disk x” όπου χ ο δίσκος που θές να φορμάρεις “clean” που διαγράφει όλο το δίσκο και αφαιρεί τη προστασία GPT Πηγαίνοντας τώρα στη διαχείριση δίσκων μπορείς να ξαναφορμάρεις το σκληρό με ntfs. Το θέμα μπορεί να είναι παλιό απλά σήμερα μου έτυχε το ίδιο, έγραψα και μια σωστή απάντηση στο πρόβλημα για μελλοντική χρήση άλλων μελών. μετα απο 4 χρονια+ η απαντιση σου φανικε χρισημη!!! αντιμετοπησα το ιδιο προβλημα με καινουργιο δισκο που τον εβαλα πρωτα σε 7αρια για να παρω το backup μου με μετα σε xp για οπου προοριζοταν. μιλισα με τεσσερεις τεχνικους του plaisio απ'οπου τον πειρα, μεσο τιλεφονικης υποστιριξης και στην τεχνικη υποστιριξη στο καταστημα οπου πηραν τον δισκο και μου απαντισαν πως ο δισκος ειναι οκ το προβλημα το εχει το pc και δεν τον υποστιριζει γιατι ειναι σατα3 λεει. τους ειπα οτι ειχα ξαναβαλει σατα3 1 terra και μου ειπαν οτι δεν υποστιριζει 2 terra που ειναι ο δισκος που αγορασα. πραγματικα οτι νανε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα