Προς το περιεχόμενο

Αλλαγη router μπας και δουμε φως...

plato

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο θειος μου στην Κρητη εχει το εξης προβλημα με forthnet 2play. Μετα απο τις 19.00-20.00 περιπου το απογευμα (ΚΑΘΕ μερα) και εως το πρωι το internet σερνεται. Μου μιλαει για ταχυτητες της ταξης των 30-40 kb/s απο οπουδηποτε κι αν προσπαθησε να κατεβασει. Απο rapidshare, απο τη microsoft και απο torrent. Επισης εχει 5-6 φορες την ημερα αποσυνδεσεις. Το router ειναι το wi-fi Τhomson TG585v7 getaway. Παιρνει συνεχεια στη forthnet και του λενε μπουρδες. Ξανα και ξανα τα ιδια πραγματα: π.χ το κλασικο "κοιταξτε το δευτερο λαμπακι του router, αναβει? Κοιταξτε το ενα, κοιταξτε το αλλο..." και κατι τετοιες τριχες. Αφηστε που οποτε τους εχει ριξει κατι γκαζια πεφτει η γραμμη ολως τυχαιως και φτου κι απ' την αρχη να εξηγησει στον επομενο τηλεφωνητη. Αυτοι οι ανθρωποι ενα βρωμοσυνεργειο δεν εχουν να στελνουν να βγαζει ακρη ο κοσμος? Μπορει και να μην φταινε αυτοι και αδικα τα χωνω. Για να μην πολυλογω ο ανθρωπος ψαχνει ενα καινουριο router wi-fi, καποιο καλο για περιεργες γραμμες να το βαλει επανω κι αν συνεχιστει η φαση θα τους στειλει απο εκει που ηρθαν και θα παει αλλου. Οι ταχυτητες τις υπολοιπες ωρες ειναι της ταξης των 300-350, δηλαδη χαλια μαυρα αλλα αν παρεμεναν σταθερες ολη τη μερα δεν εχει προβλημα ακομη και με αυτο. Καποια προταση?

Δημοσ.

το 585 ειναι το τελευταιο πραγμα που μπορει να δημιουργει προβλημα στην γραμμη σου.παρε την forthnet και ξεχεσε την.

Δημοσ.

Μην πειράξετε τίποτα δεν φταίει το router.Έχει βουήξει ο κόσμος με τα προβλήματα της Forthnet στην Κρήτη.Περιμένουμε από τον Νοέμβριο 2008 για την περιβόητη αναβάθμιση του δικτύου της.

Μην πειράξετε τίποτα διότι ότι και να κάνετε η ταχύτητα θα είναι η ίδια.Δεν φταίει το router.

Δημοσ.

to router ειναι απο τα πιο καλα που υπαρχουν,και για να την μπω στον 100 010 00 εχω ενα speedtouch 787 :P.αλλαξα το 780 με αυτο.να δουμε τι λεει.

Δημοσ.

Η επιστημονικη μεθοδος του ξεχεσματος εχει πραγματοποιηθει δεκαδες φορες. Οσο για το αλλο που αναφερθηκε για τα προβληματα της forthnet στην Κρητη θα ηθελα να ρωτησω πώς ειναι δυνατον τη μερα να ειναι ολα (σχετικα) καλα και μετα το απογευμα χαλια μαυρα. Με τον ηλιο δουλευει το δικτυο? Μολις δυσει παπαλα? Καμια προταση για αλλον provider αφου δεν γινεται τιποτα με αλλαγη router?

Δημοσ.
Η επιστημονικη μεθοδος του ξεχεσματος εχει πραγματοποιηθει δεκαδες φορες. Οσο για το αλλο που αναφερθηκε για τα προβληματα της forthnet στην Κρητη θα ηθελα να ρωτησω πώς ειναι δυνατον τη μερα να ειναι ολα (σχετικα) καλα και μετα το απογευμα χαλια μαυρα. Με τον ηλιο δουλευει το δικτυο? Μολις δυσει παπαλα? Καμια προταση για αλλον provider αφου δεν γινεται τιποτα με αλλαγη router?

ligo φαντασια δεν βλαπτει.πολυ απλη εξηγηση.το απογευμα ολοι ειναι σπιτια τους και σκιζουν το νετ με κατεβασματα κτλ.οποτε το πρωι οι μισοι δουλευουν οι αλλοι μισοι σχολειο.οποτε ολο το φορτο ειναι το βραδι.ολοι γυρνανε σπιτια ανοιγουν τα p2p στο full.

Δημοσ.

kai to kanονικο σου ρουτερ τι ειναι?κανα crypto :P η κανα f200:P

δηλαδη συγνωμη αν κανεις διακοσμητικο το 585 τοτε sagem,baudtec,philips,crypto,jetspeed,microcom τι πρεπει να τα κανουμε?να τους βαλουμε φωτια?

Δημοσ.

και εγω κρητη ειμαι και εχω 585 αλλα ευτυχως οχι φορθνετ πια.σε ποια περιοχη υπαρχει αυτο το προβλημα?στην περιοχη μου το εζησα περυσι για ενα 6αμηνο περιπου..και δεν εφταιγαν τα ρουτερ και οι προβιντερ,δοκιμασα πολλα.ηταν προβλημα του οτε με πιταρισμενες γραμμες.μολις βαλανε μεγαλο δσλαμ με πολλες πορτες εστρωσε η κατασταση.παντως φορθνετ δεν ξαναπαιρνω ουτε τσαμπα.~35 λεπτα αναμονη στο τηλ καθε φορα για να τους μιλησεις..τους εβαλα ενα μεγαλο Χ.ποτε πια.χιλιες φορες καλυτερος ο οτε,σε 1 λεπτο δηλωνεις βλαβη,σε 1 εργασιμη την φτιαχνουν

Δημοσ.

Εχω 2 σημεια που εχω Internet. Στο ενα γραφειο εχω usr9107 και στο αλλο wag200. Παροπλησμενα εκτος απο το slowtouch εχω ακομη ενα 3com, siemens, fritzbox fon, zyxell, am200, microcom και αλλα πολλα. Εχω εταιρεια πλ/κης γιαυτο

Δημοσ.
και εγω κρητη ειμαι και εχω 585 αλλα ευτυχως οχι φορθνετ πια.σε ποια περιοχη υπαρχει αυτο το προβλημα?

3ο χιλιομετρο εθνικης οδου Ηρακλειου-Μοιρων

Δημοσ.
Εχω 2 σημεια που εχω Internet. Στο ενα γραφειο εχω usr9107 και στο αλλο wag200. Παροπλησμενα εκτος απο το slowtouch εχω ακομη ενα 3com, siemens, fritzbox fon, zyxell, am200, microcom και αλλα πολλα. Εχω εταιρεια πλ/κης γιαυτο

αντι να παροπλησεις το usr 9107 paroplises 3com και speedtouch???προσβολη αυτο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...